PrinceKeith Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Madoka pokiwała głową i założyła futerał na plecy po czym poszła za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 Dziewczyny weszły do sklepu pełnego ubrań, niektóre mogły się nawet spodobać Madoce. Jednak te do których prowadziła ją jej koleżankę jedynie mogły odepchnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 - Emmm, może coś przymierzysz? Ta sukienka jest ładna. - powiedziała wskazując na ubranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 - Okej, to ja wybiorę coś dla ciebie. - Chwilę przeszła się koło wieszaków i wyjęła kolorowe coś, po chwili widać było że to była sukienka tak kolorowa że można było dostać oczopląsu a w dodatku miało falbanki. - No to chodź do przymierzalni. - Wzięła sukienkę którą wybrała Madoka i wcisnęła jej tą wybraną przez siebie i wepchnęła ją do przymierzalni sama także wchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Madoka uśmiechnęła się do niej maniakalnie. Tak łatwo się dać... Cóż... Szkoda... Po chwili Madoka próbowała wbić jej sztylet w tchawicę. Jeśli ją zabiła to jej ciało schowała do pokrowca na wiolonczelę, i spróbowała wyjść jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 (( Były w dwóch innych przymierzalniach i skąd sztylet? Wat))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 //miała schowany? I wiesz co??? Ja chciałam ją tak bardzo zabić... Ustąp mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 (( Okej )) Udało ci się nie ubrudzić, nikt nie zwrócił uwagi na to że wyszłaś sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Madoka zaczęła szukać jakiegoś śmietnika w bocznych uliczkach by zostawić gdzieś ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) Gdy wyszła z centrum zobaczyła że ktoś siedzi na budynku na dachu. Rozpoznała tą osobę, był to Hide. Fakt że siedział na krawędzi był niepokojący. Po drodze znalazłaś kosz w którym udało by ci się wyrzucić szczątki. Edytowano Lipiec 11, 2016 przez Dead RadioMan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 //ale chciałam wyrzucić ciało z pokrowca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 (( Dobra nie będę edytował, tak czy inaczej ci się udało. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Madoka postanowiła wejść tam gdzie Hide siedział na krawędzi budynku. Jeśli jej się udało usiadła obok niego. - Co jest? Co tu robisz? Martwiłeś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2016 Hide wzdrygnął się, strach mu przeszedł ale nadal nie wiedział co ma z tym zrobić. - Eeee tak, po prostu czuje że nie wiem co mam zrobić. To irytujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 - Ach, czyżbyś się bał? - zapytała po czym uśmiechnęła się z lekka maniakalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2016 Hideaki odsunął się od niej. - Tak, boje się. Ale nie o siebie. - Spojrzał na nią tak jak by jej współczuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Dziewczyna spojrzała na niego. - T-to o c-co? - zapytała jąkając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2016 - O ciebie. - Powiedział, wyglądał już na spokojniejszego. Wyglądał tak samo jak wczoraj gdy powiedział że chciał być z nią na zawsze. - Wiesz bo ... - Tu się zająknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 - Zachowuję się jak chora psychicznie? - próbowała zgadnąć co miał na myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2016 - Nie, po prostu czuje że dzieje się coś złego z tobą. Chcę temu zapobiec ale nie potrafię, gdy to widzę czuje taki strach aż mnie obezwładnia i nie wiem co mam z sobą robić. Kocham cię ale nie wiem czy jestem w stanie ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 - Spokojnie, nic mi nie będzie Hide. - powiedziała po czym próbowała go przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2016 Miesiąc później. Hide już miał wolną rękę. Byli razem z Madoką na randce i właśnie z niej wracali parkiem trzymając się za rękę. Był zachód słońca, Hideaki nagle stanął i przybliżył do siebie dziewczynę całując ją czule w usta. Był ich to pierwszy poważny pocałunek. Po chwili chłopak się odsunął i uśmiechnął, wyciągnął aparat i zrobił zdjęcie na którym byli razem. - Dobrze się bawiłaś? - Byli w parku rozrywki oraz na filmie, wszystkie atrakcje jak i film wybrała Madoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Madoka lekko skinęła głową, cały czas jej umysł był skupiony na Hideakim, jednak cząstka niej planowała kolejne zbrodnie. Dlaczego ją do nich ciągnęło? Czy to było normalne? Chyba nie, ale z jej perspektywy chyba jednak. Musiała się pozbyć konkurencji, Hide był jej. Jej, nikogo więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 17, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2016 - Wracamy czy jeszcze się powłóczymy? - Zapytał się dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 - Powłóczmy się jeszcze trochę. - poprosiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts