Major Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 6 minut temu 1stChoice napisał: @Major Degtyarev Nice Ładna kolekcja i serio jest się czym chwalić. Ale, że wśród tych wszystkich medali znajduje się złoty medal wpier*olu już się nie pochwaliłeś. Mam tego więcej ale nie chciało mi się robić tylu zdjęć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Mogę się pochwalić tym...że nie mam czym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) Zwiedziłem Francję, Monako, Andorę i Katalonię w Hiszpanii i wróciłem dziś cały i zdrowy Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez SebastianRichCountryOwner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Własny, domowej roboty cydr właśnie fermentuje w baloniku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 zaliczyłam breakdancera (taka tam karuzela na winobraniu) pokonałam strach dzieciństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Wrzesień 13, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Przełamałem pierd###lnięte myśli w głowie, żeby odejść z fandomu i znowu jestem na bieżąco Oprócz tego prawie wygrałem z tym co mnie męczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Jestem chyba jedyną osobą która nic nie osiągnęła. Tym będę się chwalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Na razie nic nie osiągnęłam, ale odezwę się jak już zdam maturę z matmy i angielskiego. To będzie sukces Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 (edytowany) 4 z 5 postów na forum (głowna strona) jest moich Edytowano Wrzesień 20, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Stłukłem sobie nadgarstek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 przeżyłam zastrzyk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Pierwszym osiągnięciem, które przyszło mi na myśl, jest to, że nadal żyję. A to już jest coś, prawda? Pozatym nadal wierzę w to, że kiedyś dokończę pisać jakiś fanfik i go opublikuję. (W sumie próbuję to osiągnąć od jakiś 3 lat.) No i jeszcze od niedawna piszę z kumplem bloga o MLP, więc jak ktoś zainteresowany to zapraszam tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Jestem na dobrej drodze odzyskania przynajmniej części pieniędzy, z których zostałem okradziony. Jutro formalności i zobaczymy, jak to się potoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Szyli mi oko bez znieczulenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 11 minut temu UziSlasherBass napisał: Szyli mi oko bez znieczulenia Współczuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 7 minut temu Lucas napisał: Współczuję To nie koniec ordynatorka oddziału okulistycznego to robiła ja zęby zaciśnięte i jęcze z bólu a ona do mnie wyje...ła z pytaniem BOLI? Ja krzyczę BARDZO!!! A w myślach ty jesteś ku..A jebni...A ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 @UziSlasherBass Oczywisty ból, a ta jeszcze się pyta. Co za... kobita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 25 minuty temu Lucas napisał: @UziSlasherBass Oczywisty ból, a ta jeszcze się pyta. Co za... kobita. To jest taka zimna suka inni lekarze się jej boją ja tylko mogę zacisnąć pięść z nerwów bo przecież jej nie będę wyzywał jak mnie zdenerwuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Chyba udało mi się odpowiednio ustawić radiotelefon. W każdym razie jest nasłuch. Teraz tylko wybrać się na łowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Masło orzechowe to nowa definicja słowa "obłędny". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Popularni twórcy jestem na 5 miejscu zaraz się rozpękne z dumy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Październik 10, 2016 Autor Share Napisano Październik 10, 2016 2 minuty temu UziSlasherBass napisał: Popularni twórcy jestem na 5 miejscu zaraz się rozpękne z dumy Ja byłem w miesiącu na pierwszym i rywalizowałem o to min z @Zexel To były czasy.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Awansowałem do Platyny 2 w Starcrafcie II ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Chwalę się, że wywaliłam [jak do tej pory] łącznie jakieś 100 dolarów (czyli prawie 400zł) na te dwie figurki... z których jedną zobaczę na oczy dopiero w lutym, a drugą w maju Spoiler Czekam na dostarczenie tych dwóch (za obie razem 25 dolarów) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Październik 12, 2016 Autor Share Napisano Październik 12, 2016 20 godziny temu Skoniu napisał: Awansowałem do Platyny 2 w Starcrafcie II ^^ Nie, no jak tam rangi są podobne, jak w lolu, to graty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się