Beerbarian Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 6 godzin temu Mielcar napisał: 2000h >.< Kurde, jak mam tylko 1000 h., a za CS:GO jakoś teraz nie za bardzo przepadam Ale jestem w trakcie nabijania godzin w Gmodzie, TFie i Stalkerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Spoiler ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilkonet Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Zamówiłem pizzę. I ją zjadłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hevra Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 @Siperkupuje mi picce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Pewien youtuber zrobił filmik z podziękowaniami dla swoich widzów, wymienił mnie dwa razy, i dwa razy jako pierwszego, za drugim razem składał SPECJALNE podziękowania dla tych ważniejszych widzów ^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dismas Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Niezbyt duże osiągnięcie ale jest Spoiler Za 3 podejściem mi się udało. Chyba muszę się zapisać do prawdziwych Milionerów 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J Sparkle Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Ostatnio trenowałem kosza i rzuciłem 9 trójek z połowy boiska oraz zagrałem niesamowity mecz w który zdobyłem +15punktów 1asystę , blok, 4 przechwyty i 10 zbiórek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 (edited) Dzisiaj kupiłem kolejną część... Spoiler A tutaj reszta kolekcji Edited April 2, 2017 by BiP 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korund Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Zdałem pozostałe 2 egzaminy kursu podstawowego strażaków OSP, czyli egzamin pisemny i ugaszenie inscenizowanego pożaru, a tym samym pomyślnie ukończyłem całe szkolenie Od dzisiaj mogę już legalnie i bez obaw gasić pożary i jeździć do wypadków. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Znajomy po miesiącu chciał oddać mi 12 zł. Kierowaliśmy się do bankomatu aby wybrał z konta dychę, a dwa oddał jak zrobi zakupy i dostanie resztę. Po drodze minęliśmy zakład bukmacherski więc w przypływie inteligencji poprosiłem kolegę abyśmy weszli do środka żeby za te 12 zł zapłacił mi za mój pierwszy w życiu wypełniony kupon. Jak się okazało wieczorem tego samego dnia drużyna którą obstawiłem zwyciężyła czego efektem było wygrana w wysokości 23 zł i 12 gr. Na pożyczeniu na miesiąc pieniądzach zarobiłem więc 11 zł i 12 gr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Nareszcie się nie będę nudził 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korund Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 11 godzin temu Sonic song napisał: Wielkie brawa dla ciebie. Wielkie dzięki stary! Kurs był bardzo intensywny trwał 126 godzin, ale z czystym sercem mogę go polecić każdemu, kto jest zafascynowany pożarnictwem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 dzisiaj zawitał u mnie król mierników: (a przynajmniej tak internety mówią o tym modelu) Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Nareszcie w mojej kolekcji znalazła się czarna płyta Chris'a Rea: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Rzadko kiedy mam powody do zadowolenia, więc się pochwalę. Wróciłem z rajdu MTB na dystansie rodzinnym 15km, czas 01:04:42, w klasyfikacji OPEN (czyli wszyscy) miejsce 58 na 100, a w kategorii wiekowej 21-30 (nie mam pojęcia dlaczego taką mi przypisali, przecież ja mam 20 lat ). Wynik nie najgorszy, ale najbardziej się cieszę że udało mi się zmobilizować aby w ogóle wziąć udział i spiąć swój gruby tyłek na ten rajd oraz wytrzymanie do końca (gdzieś w połowie miałem myśli typu "ale popełniłem wielki błąd). No i ładny medalik mam. Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 (edited) Napisałem króciutkie 5 zdaniowe erotyczne opowiadanie, a raczej opowiadanko I poczułem wenę twórcza, zastanawiam się nad rozbudowaniem do hmmm 1 strony jak na razie, przynajmniej taki mam zamiar Edited April 23, 2017 by Hi, I'm Uzi, Wanna Play? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Zmodernizowałem układ chłodzący procka ze standardowego boxowego na wieże chłodniczą (fortis 3); Efekty są takie jakich się spodziewałem... temperatury na idlu to około 26 stopni, a podczas obciążenia - w tym wypadku gta V na full to ok 54 stopni Celcjusza; (na boxie było nawet 73 stopnie) Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Od jakiegoś czasu bawię się w obstawianie meczy, a dziś odebrałem chyba najmniejszą w historii zakładów bukmacherskich wygraną. Z obstawionych przeze mnie meczy odbył się tylko jeden, dzięki któremu zarobiłem 12 gr. Biznes życia krótko mówiąc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Wygrałem polskie finały Odysei Umysłu i jadę do Ameryki! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beerbarian Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Po trzech latach w końcu trzydniowa wycieczka z ziomeczkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Kilka miesięcy czekałem, aż się w sklepie pojawi Kim gram? Cytuje "Why Do You Voodoo, Bitch" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Udało mi się jednak zdać warunek do którego straciłem prawie całą nadzieję. Dla mnie duże osiągnięcie że się nie dałem, przez chwilę mogę przestać się martwić o tym, co dalej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Chwale się fartem. 5 Wygranych w Big Milk'u pod rząd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczuu Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 starałem się żeby mieć liska ponad rok , i jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 No to się pochwalę. Według danych na Steam zabrało mi 20 godzin na prawidłowe dopasowanie herbów dla ponad 1000 dodanych drużyn z polskich lig w Football Manager 2016 (znaczna część paczek przygotowanych przez społeczność zawierała błąd, przez który prawie wszystkie herby były przypasowane do zespołów z numerem o 2 mniejszym niż powinny), a także ułożenie nowego schematu pucharu polski dla 1443 drużyn. Tyle roboty, aby pewnie nigdy nie zobaczyć ponad 90% z nich w trakcie gry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts