Jump to content

Pochwal się.

Mates
 Share

Recommended Posts

Zdałem pozostałe 2 egzaminy kursu podstawowego strażaków OSP, czyli egzamin pisemny i ugaszenie inscenizowanego pożaru, a tym samym pomyślnie ukończyłem całe szkolenie Od dzisiaj mogę już legalnie i bez obaw gasić pożary i jeździć do wypadków.   

• Upvote 1

Znajomy po miesiącu chciał oddać mi 12 zł. Kierowaliśmy się do bankomatu aby wybrał z konta dychę, a dwa oddał jak zrobi zakupy i dostanie resztę. Po drodze minęliśmy zakład bukmacherski więc w przypływie inteligencji poprosiłem kolegę abyśmy weszli do środka żeby za te 12 zł zapłacił mi za mój pierwszy w życiu wypełniony kupon. Jak się okazało wieczorem tego samego dnia drużyna którą obstawiłem zwyciężyła czego efektem było wygrana w wysokości 23 zł i 12 gr. Na pożyczeniu na miesiąc pieniądzach zarobiłem więc 11 zł i 12 gr :yay:

• Upvote 3

• 2 weeks later...

Rzadko kiedy mam powody do zadowolenia, więc się pochwalę.
Wróciłem z rajdu MTB na dystansie rodzinnym 15km, czas 01:04:42, w klasyfikacji OPEN (czyli wszyscy) miejsce 58 na 100, a w kategorii wiekowej 21-30 (nie mam pojęcia dlaczego taką mi przypisali, przecież ja mam 20 lat :drurrp:). Wynik nie najgorszy, ale najbardziej się cieszę że udało mi się zmobilizować aby w ogóle wziąć udział i spiąć swój gruby tyłek na ten rajd oraz wytrzymanie do końca (gdzieś w połowie miałem myśli typu "ale popełniłem wielki błąd). No i ładny medalik mam.

Spoiler

0PnJdXI.jpg

• Upvote 2

Zmodernizowałem układ chłodzący procka ze standardowego boxowego na wieże chłodniczą (fortis 3);

Efekty są takie jakich się spodziewałem... temperatury na idlu to około 26 stopni, a podczas obciążenia - w tym wypadku gta V na full to ok 54 stopni Celcjusza; (na boxie było nawet 73 stopnie)

Spoiler

obr1.jpg.babbcbbf421de69faa9c1954e6dcf832.jpg

Spoiler

obr2.jpg.0489805da396150e6d34cb4945965b02.jpg

Spoiler

obr3.jpg.ba6d20eaac20f2f2b3493b62efbec058.jpg

• Upvote 1

Od jakiegoś czasu bawię się w obstawianie meczy, a dziś odebrałem chyba najmniejszą w historii zakładów bukmacherskich wygraną. Z obstawionych przeze mnie meczy odbył się tylko jeden, dzięki któremu zarobiłem 12 gr. Biznes życia krótko mówiąc

• Upvote 2

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

No to się pochwalę. Według danych na Steam zabrało mi 20 godzin na prawidłowe dopasowanie herbów dla ponad 1000 dodanych drużyn z polskich lig w Football Manager 2016 (znaczna część paczek przygotowanych przez społeczność zawierała błąd, przez który prawie wszystkie herby były przypasowane do zespołów z numerem o 2 mniejszym niż powinny), a także ułożenie nowego schematu pucharu polski dla 1443 drużyn. Tyle roboty, aby pewnie nigdy nie zobaczyć ponad 90% z nich w trakcie gry :derptongue:

• Upvote 2