Cozy Glass Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 w tydzień udało mi się uzbierać 50zł bez pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 20, 2017 Share Napisano Sierpień 20, 2017 W końcu pojechałem na strzelnice i postrzelałem sobie z RPK i Mosina . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Grudzień 22, 2017 Share Napisano Grudzień 22, 2017 Udało mi się wygrać konkurs w Muratorze na najciekawszy projekt przedmiotu z drewna. Nagroda jest udział w warsztatach stolarskich oraz całkiem zajefajna szlifierka. http://muratordom.pl/goracy-temat/konkursy/konkurs-cuda-z-drewna,255_16470.html 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 (edytowany) Zdobyłem certyfikat UDT z f-gazów Dla nieznających tematu odsyłam do linka: https://www.udt.gov.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1281&Itemid=1540 Edytowano Luty 4, 2018 przez Night Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Też go zdobyłem pod koniec 2017 roku. Tylko nie wiem, czy to dobry pomysł, na umieszczanie tego typu dokumentów w internecie, ze swoimi danymi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 W sumie masz rację, zagalopowałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 12, 2018 Share Napisano Marzec 12, 2018 Dzisiaj doszła Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 24, 2018 Share Napisano Marzec 24, 2018 tez sie pochwale bo mam czym obsługiwałam dziś to cudo do krojenia materiału Spoiler oraz uszyłam pierwszy raz (!) swoja własną bluzkę na zajęciach kokardy są obłędne Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 Miałem już zamawiać na discogs'ie, ale w PL też ktoś miał: Spoiler To pierwsza płyta single w mojej ponad 40 albumowej kolekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElectricityBill Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 (edytowany) Sdał egzamin IELTS na 6.5/9 a później i ustny egzamin z Litewskiego 22 punkty z 25. Edytowano Marzec 26, 2018 przez ElectricityBill Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 (edytowany) Znalazłam dzisiaj psa i udało mi się odnaleźć właścicieli w ciągu 1 godziny (bez użycia fejsbuków oczywiście) Edytowano Marzec 26, 2018 przez W.B. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 5, 2018 Share Napisano Czerwiec 5, 2018 Mój najnowszy zakup Spoiler A tak wygląda obecna kolekcja. Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 5, 2018 Share Napisano Czerwiec 5, 2018 38 minut temu, BiP napisał: Mój najnowszy zakup Odkryj ukrytą treść A tak wygląda obecna kolekcja. Ukryj treść Na bogatooości. Jednak nie ma co jak taka kolekcyjka, mi muszą wystarczyć na ebooku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 5, 2018 Share Napisano Czerwiec 5, 2018 1 minutę temu, Lemi napisał: mi muszą wystarczyć na ebooku xD Ja jednak wolę tradycyjne książki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 Zdane! Od dzisiaj oficjalnie jestem projektantką mody! 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Dzisiaj kupione Spoiler Ponad 1000 stron 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 26, 2018 Share Napisano Lipiec 26, 2018 Kupiłem dzisiaj Total War Britannia w edycji limitowanej. Spoiler Fajne metalowe pudełko Wizerunki władców, a na odwrocie ich biografia. Jest też plakat, ale za duży na zrobienie zdjęcia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 15, 2018 Share Napisano Sierpień 15, 2018 (edytowany) Mam bardzo fajne wydanie książki Franka Herberta... Diuna. Poniżej kilka zdjęć samej książki o grafik, jakie w niej można znaleźć. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Sierpień 15, 2018 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 W końcu przejżałem całe forum w poszukiwaniu ciekawych tematów do obserwowania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 nowy singielek w kolekcji: Spoiler takie tam albumy: Spoiler (tylko okładki frontowe nie kolidują z forumowym regulaminem) i na koniec jedyna rzecz jaką kupiłem kiedyś na aliexpresie i na dodatek w ilości 3 sztuk: są to pojemniki na drobnicę elektroniczną (elementy SMD) bardzo ułatwiające magazynowanie, opisy pokazują jakiż to skarb kryje się w wybranej komórce (gdyby był ktoś zainteresowany to tu jest link) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 I ja się pochwalę najnowszym nabytkiem... Zapowiada się interesujący weekend. Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 (edytowany) Nowy "grat" związany z Gravity Falls . Tym razem kubek z własnym nadrukiem. Koszt razem z przesyłką - ok. 30zł (nie chciałem brać badziewia za 5zł) Fotka Spoiler Cała grafika (zrobiona z różnych artów "png" znalezionych w internecie) Spoiler Edytowano Sierpień 31, 2018 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 Wczoraj gdy wracałem z kina z filmu "Zakonnica", którą osobiście polecam, bo wyszła spoko. W Empiku kupiłem sobie tę książkę... Spoiler Co prawda jeszcze pierwszej części nawet nie zacząłem czytać, a mam ją już od jakiegoś pół roku, ale te dwie książki idealnie pasują w moje gusta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 To i ja się czymś pochwalę... Do mojej kolekcji filmów dołączyła właśnie trylogia Avengers Zwykłe pudełko + obwoluta, trzy płyty z filmami. Cena - nieco ponad 200zł. Co prawda można skompletować całość taniej, ale... 1. Różnica jest niewielka. Takie oszczędzanie to już mistrzostwo sztuki Januszowania i Cebulactwa 2. Po cholerę płacić 2 razy za przesyłkę? (jest zestaw Avengers 1 i 2 za ok. 70zł + nowe wydanie Wojny bez Granic) Samo wydanie nie jest ani trochę kolekcjonerskie. No ale za taką cenę nie ma co liczyć na cholera wie co. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Kupione dzisiaj Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się