War Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Ja mam tylko nadzieję, że CMC nie wprowadzą tego pomysłu w życie. A przynajmniej niech oszczędzą Spika. (Alduinie, strzeż się!) Do wykonania nie ma się co przyczepiać. Nie ma do czego. Narzekałaś, że nie umiesz rysować. Pewnie nie jest tak źle, narysuj komiks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Ooo... Warmi +1, narysuj komiks! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Czyta i czyta. Unosi brew. Sam nie wiem, co mam odpowiedzieć, poza faktem, że jest to na prawdę świetnie wykonany komiks! Wróżę Ci w tej dziedzinie wielką karierę. Im większa rozmaitość i polot, tym więcej zainteresowania różnych osób. Do tej pory sygnatury i tapety... I pupa. A z tego, co pamiętam, to ten komiks był już chyba na ponibooru.. Albo ja mam znów dziurę w pamięci. Now, if you excuse me... Wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 A co mi zrobisz jak powiem że komiks mi nie przypadł do gustu? Czekam na następny komiks który może MI się spodoba. Tylko nie bijcie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Nie no, to Twoja opinia xD Pomysł komiksu dobry, wykonanie też świetne! Pochwalałem i pochwalać wykonanie będę! Ale Guziku... uderzyło Cię, co w tym komiksie jest, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 No ja tam bym się chętnie dowiedział, co Ci konkretnie nie pasuje xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Ech, zapomniałem napisać że to fabuła nie przypadła mi do gustu, nie wywarła na mnie żadnego wrażenia. Technicznie komiks wykonany jest bardzo dobrze (sam bym tak nie zrobił). Ech, może po prostu mam inne poczucie humoru, (ale to nie temat na tę dyskusję). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Hm.. Kinda prawda. Zakończenie jakoś nie pasuje do reszty, jakby się nad tym zastanowić... Hm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Hmmm.... komiks jest ... fajny !! Fabuła bardzo prosta ale ...(na swój sposób) zabawna xD Mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 Nowy pasek... do dyspozycji. Poza tym, zrobiłam jeszcze dwie tapety... z AJ i z CMC, tylko nie wiem czy jest sens wrzucać je na forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 I tak, moi drodzy, się zdobywa muffinki :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Ha ha ha.... dobre ! Derpy i nie ma bata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Śmiechowe Świetne wykonanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Super . Podoba mi się Świetne wykonanie i co najważniejsze bardzo śmieszne (for me ... of course xD) I approved xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Heh... Fajny ten pasek! Co do tapet... Oczywiście że wstawiaj! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Cóż... kolejna dostawa tapet. Zacznę chronologicznie, od najstarszej z tych "najnowszych"... Na pierwszy rzut... AJ: http://fav.me/d4y1ajk Cutie Mark Crusaders: http://fav.me/d4ya48r No i najnowsza... z Daring Do: http://fav.me/d4yf4uu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 hmm.... ostatnia mi się najbardziej podoba Choć wszystkie tak na prawdę są świetne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 nice ;p to z darling ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Fajne Tapetki Z AJ najlepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 z AJ jest najlepsza, pięknie nadaje się na pulpit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Ogólnie tapety super. Nie jestem tylko pewien tego bevela, czy embossa, mniejsza o nazwę. Jakoś tak, no nie wiem, trochę mi nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 CMC! :3 Świetna tapetka, ale chyba trochę za bardzo wali po oczach, reszta też bardzo dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Maj 2, 2012 Autor Share Napisano Maj 2, 2012 Każdą tapetę najpierw testuję u siebie na pulpicie... Uwierzcie lub nie, ale mnie kolory tapety z CMC nie przeszkadzają, a wręcz odpowiadają. A i sama tapeta prezentuje się dobrze. Z drugiej strony... tapetę i tak widzi się najkrócej... Bo tylko przy uruchomieniu komputera, potem są gry/filmy/komunikatory/okno internetowe... Zatem... wychodzę z założenia, że żywe kolory w niczym nie przeszkadzają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 No ewentualnie pulpit ukazuje się, gdy trzeba się "uczyć"... Tak czy inaczej, Tapeta z Daring Doo bardzo mi się spodobała, sama Doo budzi skojarzenia z asasynem czy innym ninja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Maj 4, 2012 Autor Share Napisano Maj 4, 2012 Nowa sygna... testowo... Creepy art is creepy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts