Cahan Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 No siema! Dostaję za dużo powiadomień. Czyt. ktoś napisze posta w obserwowanym temacie i przez następne parę godzin ciągle dostaję nowe powiadomienia o tym właśnie poście. Trochę wkurzające i ten no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Ja w ogóle nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 A ja poza tym nie mogę pisać w statusach, także tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Ja też mam dublowane powiadomienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Mi też wyskakują powiadomienia o postach z przed paru godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Mi wyskakują czasem powiadomienia które nie istnieją. Coś tu się ostatnio psuje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 20, 2016 Autor Share Napisano Listopad 20, 2016 Btw. czasami nie mam też powiadomień, które dostać powinnam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 20, 2016 Autor Share Napisano Listopad 20, 2016 A aby data tych powiadomień to nie jest "20 godzin temu"? Dostaję zdublowane (żeby tylko zdublowane) powiadomienia sprzed kilkunastu godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Ja właśnie mam powiadomienia z wczoraj które co raz mi wyskakują mimo iż te posty widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Dobra jest nowy admin to wspomoże Sipera... wszyscy już o tym wiedzą, nie trzeba się powtarzać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 (edytowany) Witam! Randomowe powiadomienia sprzed kilku godzin też mnie prześladują, ale na szczęście bardzo rzadko, to jest pierwsza sprawa, drugą jest to, że pomimo zwrócenia mi ilości postów i reputacji to ... mam o 44 posty za dużo ... powinienem mieć 206 a mam 250 (razem z tym). Jest to spowodowane pewnie naliczeniem "aktywności" na swoim profilu, a także na profilu innych podczas przeliczania postów po usunięciu konta. Jeśli się da to proszę o ustawienie ręczne tej wartości. (to jest szósty post od czasu napisania w jednym poście, że był to mój 200 post ...). Ps. Dużo postów postów postów postów postów... REPUTACJA ZA TO SIĘ ZGADZA Edytowano Listopad 20, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 3 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Witam! Randomowe powiadomienia sprzed kilku godzin też mnie prześladują, bardzo rzadko, to jest pierwsza sprawa, drugą jest to, że pomimo zwrócenia mi ilości postów i reputacji to ... mam o 44 posty za dużo ... powinienem mieć 206 a mam 250 (razem z tym). Jest to spowodowane pewnie naliczeniem "aktywności" na swoim profilu, a także na profilu innych podczas przeliczania postów po usunięciu konta. Jeśli się da to proszę o ustawienie ręczne tej wartości. (to jest szósty post od czasu napisania w jednym poście, że był to mój 200 post ...). Ps. Dużo postów postów postów postów postów... Siper przeliczał posty, więc teraz wskazywana jest ich aktualna liczba (dla niektórych może być trochę później, bo jednak trochę tego jest). Jak się nie zmieni w ciągu kilku godzin, to znaczy, że masz właśnie tyle. Nie mniej, nie więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 (edytowany) 9 minut temu Decaded napisał: Aktualnie Siper przeliczał posty, więc teraz wskazywana jest ich aktualna liczba (dla niektórych może być trochę później, bo jednak trochę tego jest). Jak się nie zmieni w ciągu kilku godzin, to znaczy, że masz właśnie tyle. Nie mniej, nie więcej Po cholere mi więcej nienapisanych przeze mnie postów? No i jak on przeliczył posty których nie ma??? Dlaczego akurat 44? Tyle pytań tak mało odpowiedzi ... EDIT: @Sosna Too late bro Edytowano Listopad 20, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 To zadaj mu je na pw, bo robisz offtop 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 (edytowany) A ja mam wrażenie, że wina wszystkiego leży w dublowaniu postów. Tym wywala błąd i dublują się posty, które następnie usuwają (przy czym licznik pozostaje), a tamtym daje powiadomienia do owych postów. Tylko, że dublowało innym, a przede wszystkim mi przestało się ujawniać. Toteż efektów tego już nie widać. @Airlick Jeśli to nie jest status, to ja nie wiem w czym problem. Spoiler Edytowano Listopad 20, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Mi natomiast brakuje ileś tam reputacji, co najprawdopodobniej jest spowodowane, że wiele postów za które je otrzymałem już nie istnieje i ponowne naliczanie ich nie uwzględniło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 21, 2016 Autor Share Napisano Listopad 21, 2016 No mnie trochę repek umknęło, ale to chyba repki za nieistniejące statusy, bo ludziom konta wywaliło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Mi akurat powiadomienia nie chcą się otwierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Nie wiem czy zrobiłem to dobrze, ale... teraz działa 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 16, 2017 Share Napisano Styczeń 16, 2017 Problem powrócił, ale już powinno być dobrze. Mam nadzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts