Polineks Napisano Grudzień 28, 2016 Share Napisano Grudzień 28, 2016 OK. Może motylek nie zbyt się nadaję pupilka. Fluttershy, może ty coś zaproponujesz? Ja? Ekhm... um... No dobrze. Może..króliczek? Jestem za. Ktoś chętny na króliczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Ja.. Poproszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 OK. Catniss otrzymuje króliczka....p A naszym kolejnym pupilem jest.. . ...papuga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 @Lemi to nie Kruk ale nie pogardzisz chyba? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 1 minutę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: @Lemi jestem za można przefarbować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Właśnie teraz Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: @Lemi to nie Kruk ale nie pogardzisz chyba? Nie, nie pogardziłbym, zwłaszcza że chyba nie byłaby takim wyzwaniem jak kruk. Byłem ostatnio w papugarni i czułem się epicko mając takiego ptaszora na ramieniu. Aaa no i jeszcze mógłbym ją nauczyć paru słówek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Lemi otrzymuję papugę. A kolejny pupil na tapecie to...ryś Zdjęcia nie dam, bo mi się nie chce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Catniss hłyhły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 kiedyś by to była ryś raindrops </3 Ale Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) To chyba oczywiste że ryś najbardziej pasuje do @Catniss, heh Muszę pomyśleć nad swoim papugiem teraz Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 10 minut temu Lemi napisał: To chyba oczywiste że ryś najbardziej pasuje do @Catniss, heh Muszę pomyśleć nad swoim papugiem teraz Ale że co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Hi I'm Uzi Wanna Play? @Lemi @Cassidy @Zirathel... Bo ryś mi tego królika zeżre! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) 14 minuty temu Catniss napisał: @Hi I'm Uzi Wanna Play? @Lemi @Cassidy @Zirathel... Bo ryś mi tego królika zeżre! Jakiego królika? Dlaczego ja ZAWSZE nie jestem w temacie Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) 28 minut temu Zirathel napisał: Wcześniej w tej zabawie dostała królika Dokładnie... Jeśli jednak muszę mieć tego kotowatego - TYLKO MAŁEGO rysia poproszę - chyba zdołam go wychować na weganina. Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 @Catniss zaopiekuj się tym małym rysiem. Niech się zaprzyjaźni z króliczkiem. Kolejny pupilek będzie ze zdjęciem tym razem. Kto chce misia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 (edytowany) Dla @Chip Słodki avek, miś też słodki - dobrana para EDIT: Ryś polubił króliczka. A może odwrotnie? Edytowano Styczeń 11, 2017 przez Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 Cieszy mnie, że się dogadują.Dbaj o nie. Głosem @Catniss koalę otrzymuje @Chip. A kolejnym pupilkiem czekającym na nowego właściciela jest.. . ...koliber. Taki fajny ptaszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 proponuję @GosiElla 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 godzinę temu Chip napisał: proponuję @GosiElla Nah, Ona powinna dostać żółwika. Koliberka proponuję dać komuś od Rainbow, bo też takie kolorowe zwierzątko... No to może @Rainbow Twister 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 14, 2017 Share Napisano Styczeń 14, 2017 14 godziny temu Cassidy napisał: No to może @Rainbow Twister Mój kot miałby przyjaciela na jeden wieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 14, 2017 Share Napisano Styczeń 14, 2017 13.01.2017 at 18:42 Chip napisał: proponuję @GosiElla Ja też PS. A fajna koala? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Zatem @GosiElla otrzymuje koliberka. Czas na kolejnego zwierzaczka. Może ktoś chce pajączka? W końcu każdy zwierzak potrzebuje miłości. Dokładnie tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Naprawdę nikt nie chce pajączka? Może jednak ktoś się skusi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Daj go @PervKapitan c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 @Cahan Lubi pająki, daj jej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts