Cahan Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Jaki słodki skaun @_@ Też bym dała go sobie. Nic tylko tulić. Cukrzyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 4 minuty temu Cahan napisał: Jaki słodki skaun @_@ Też bym dała go sobie. Nic tylko tulić. Cukrzyca. @Cahan chce, daj jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Zatem pajączek ląduje u @Cahan YAY! Dokładnie! Czas na kolejnego pupilka oczekującego domu. Komu damy... ... pingwina (magellańskiego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Ja chcę Skippera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Nie mam nic przeciwko by @Major Degtyarev dostał pingwinka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 @Major Degtyarev Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 @Major Degtyarev Otrzymuje pingwina, a kolejnym zwierzakiem jest... ...jelonek. Mój sąsiad kiedyś miał. Naprawdę? Jak najbardziej. Z niego to był słodziak. Piękne czasy z życia na wsi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Jelonek to tylko @Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Tak. Chcę go, chcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Uszatka, jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Uszatce należy się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Uszatka jak nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 (edytowany) Szybko poszło. I mnie to cieszy! Mnie również. Zatem jelonek fika do @Uszatka Następny zwierzak na liście. Ktoś chętny na... ...panterę? Bo duże kicie są fajne. Edytowano Luty 4, 2017 przez Polineks96 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 @Catniss ? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Popieram, pasuje dla @Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Oj, z tego co widzę to za niedługo będzie miała hodowlę @Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Przypomina mi mojego kota.. więc jej nie chcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 @Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Chcęęę! Spoiler Królik oszaleje, ale co mi tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 @Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Niedługo @Catniss otworzy zwierzyniec. Nie mam nic przeciwko. Szczerze to ja też. Kolejny zwierzaczek to... ...Jeż. Nie wiem czemu, ale mam do nich słabość. To chyba przez to, że miałem kiedyś jeża. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 Jeż dla @PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 W sumie czemu nie. Jeż mi się kojarzy z Sorrowem z MGS, a to moja ulubiona postać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Zatem @PervKapitan może się zająć jeżem. Natomiast kolejnym zwierzakiem będzie... ...pasiasty konik afrykański, znaczy się zebra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 @Catniss ona wszystko przygarnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts