BiP Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 (edytowany) W tym temacie podawajcie tytuły gier, które są tylko na konsolach i na które najbardziej obecnie czekacie. Ja obecnie czekam na 3 gry. Druga część moim zdaniem najlepszej gry na PS4 w jaką grałem, czyli "The Last of Us" Także druga część mega hitu z PS3, "Red Dead Redemption" I kolejna kontynuacja, do "Gravity Rush" A na jakie gry, wy czekacie? Edytowano Marzec 9, 2018 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 W pierwszą część Gravity Rush nie miałem okazji zagrać, jednak chętnie bym ogarnął kontynuację wraz z remasterem jedynki. Mam nadzieję, że gra będzie warta swojej ceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 18, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2016 16 minut temu LeqTune napisał: W pierwszą część Gravity Rush nie miałem okazji zagrać, jednak chętnie bym ogarnął kontynuację wraz z remasterem jedynki. Mam nadzieję, że gra będzie warta swojej ceny. Ja gram właśnie teraz w tę część, jest dostępna na PS4 od lutego tego roku, a kosztuje stosunkowo niewiele jak na grę na konsolę. Osobiście polecam, bo fabuła dość wciąga. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 (edytowany) Nie ma żadnej gry na którą czekam jak na zbawienie, ale chętnie pogram w God of War, Gran Turismo czy Horizon Zero Dawn. South Park też może być fajny. Żadnej nie kupię w dniu premiery. W tej chwili gry szybko tanieją (Skyrim - 149zł. Nowa w folii ze sklepu) Z "myślenia życzeniowego" chciałbym zobaczyć Tearaway 2 czy Doom 2 (2017?) Edytowano Grudzień 18, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 18, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2016 1 minutę temu Triste Cordis napisał: Doom 2 Jest już zapowiedź kontynuacji tej najnowszej części? Czy też, może będzie to coś zupełnie nowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Właśnie teraz BiP napisał: Jest już zapowiedź kontynuacji tej najnowszej części? Czy też, może będzie to coś zupełnie nowego? Nie. Nic nie zapowiadali. Po prostu to takie "myślenie życzeniowe" - "fajnie by było, żeby była" To samo tyczy się Tearaway - gra jest świetna. Chciałbym pograć w jakąś kontynuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Czekam na wiele gier bo nie mam PS4 ;-; Ja to w ogóle mam szczęście.. czekałem 9 lat na "The Last Guardian" bo miało być na PS3.. i nagle wyszło... na PS4 xd Ale kiedyś sobie kupię PS4. A odpowiadając na pytanie to chętnie bym zagrał w "The Last of Us 2" i nowego "God of War" ale czy będę już miał ps kiedy wyjdą ? Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Friday the 13th the game ale na szczęście wyjdzie tez na pc już jest beta gameplay na yt KI KI KI MA MA MA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 13, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2017 24.01.17 pojawi się najnowsza część Residen Evil 7, gra pojawi się na wszystkie platformy, więc nie jest źle http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=31517 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Pod koniec marca do sprzedaży trafi kolekcja aż sześciu pierwszych części (na jednej płycie, żeby nie było) Nie mogę się doczekać. Pograłem trochę w wersję na PSP i jestem oczarowany (zachwycony to za mało). Od lat nie widziałem tak niesamowitego, baśniowego klimatu. Mówiąc krótko. Weź lekką, łatwą i przyjemną japońską grę RPG nastawioną na akcję. Dodaj do tego uniwersum Disney'a. Co wyjdzie? Bojowa myszka Mickey. System walki jest uproszczony (póki co?), ale zdaje egzamin na piątkę. Z reguły nie kupuję gier w dniu premiery, ale dla tej zrobię wyjątek. To sześć długich (?) gier Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Cóż, choć premiera miała miejsce 28.02.17, to powiem, że dopiero teraz usłyszałem o tej grze... I powiem, że na najbliższą wypłatę, to będzie mój target http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=28170 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 A propos Horizon Zero Dawn. Spoiler Ja tam poczekam aż stanieje, a póki co to czekam na Lego Worlds (premiera na dniach). 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Ja czekam na PS4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 8, 2017 Autor Share Napisano Marzec 8, 2017 8 godzin temu Uszatka napisał: Ja czekam na PS4 A kiedy dojdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 14, 2017 Autor Share Napisano Marzec 14, 2017 https://www.dobreprogramy.pl/W-Uncharted-4-zagrasz-na-PC-Sony-obiecuje-gry-z-PS4-w-PS-Now,News,79814.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Sony ostatnio szaleje. Jak nie ograniczenie do modów w Skyrimie (1GB zamiast 4GB, bo "cośtam cośtam"), olanie Vity (dawno temu) to teraz to Poszliby lepiej po rozum do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 18, 2017 Autor Share Napisano Marzec 18, 2017 (edytowany) No no. kolejna konsola do muzeum... http://pl.ign.com/ps3/10218/news/playstation-3-juz-wkrotce-w-japonii-zakonczy-sie-sprzedaz-ob http://www.ign.com/videos/2017/01/02/40-big-playstation-4-games-of-2017-ign-pl Edytowano Marzec 18, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Obduction trafi na PS4 Dla niewtajemniczonych - to gra "ojców" Mysta. Widać i czuć to na każdym kroku. Wersja PC jest dość długa i zbiera dobre oceny. A już myślałem, że pozostanie mi czekać na Talos Principle 2 (o ile to nie plotka). Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Po ukończeniu The Last of Us (arcydzieło), kontynuacja trafiła na pierwsze miejsce najbardziej oczekiwanych tytułów. Niestety, póki co wiadomo jedynie, że będzie :/ Prolog, który pod koniec nie wzruszy chyba tylko androida. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Ja 2 część kupuję w ciemno, bo po 1 jest to numer jeden na mojej liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 19, 2017 Share Napisano Lipiec 19, 2017 (edytowany) Najbardziej czekam na trzecią część Tomb Raider. Obie części były dobre więc mam nadzieję że część 3 je przebije :3 Edytowano Lipiec 19, 2017 przez D.E.F.S Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 15, 2017 Autor Share Napisano Listopad 15, 2017 Wygląda ciekawie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 16, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2017 Kolejny grudzień i kolejny wysyp spoko gier. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Zapowiada się ciekawie, ale oceny są średnie. Choć jak dla mnie dubbing to nie minus... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Czekam na Final Fantasy Dissidia ( styczeń 2018) i Final Fantasy VII Remake ( też 2018 ale dużo poźniej). Wprawdzie PS4 nie mam, ale specjalnie kupię dla tych gier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 16, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2017 20 minut temu, 1stChoice napisał: Wprawdzie PS4 nie mam, ale specjalnie kupię dla tych gier Ja tak zrobiłem dla Wiedźmina 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się