sylwek1191 Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 ale nalot pegasis i bardzo dobrze witam was drogie panie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Jestem Bogumił mam 13 lat lubię Rarity, Bardzo ją lubię . Witam wszystkich, w przyszłości będę księdzem,więc teraz szaleje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Witamy na forum, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych! Moonracer, czemu nie chcesz studiować rosyjskiego? Ja piszę licencjat i jest fajnie. Poza tym czy tylko ja Wam będę załatwiał obywatelstwo, jak sąsiedzi wpadną z wizytą? A wpadają średnio co 100 lat ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Witaj Bogumile ^^ Miłego pobytu na forum Teraz powiem standardową formułkę PAMIĘTAJ STĄD NIE MA UCIECZKI !!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Rany, ogarnijcie się z tym "stąd nie ma ucieczki, łaaa" Witaj, Bogumile ;] Miło widzieć swojego rówieśnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Witam wszystkich którzy doszli do nas od mojego ostatniego postu tutaj.. hmm to będzie ze 2 miechy Trochę się zmieniłem od tego czasu.. więc Update. Rysuję, tłumaczę (czytajcie opisy, a może kiedyś zobaczycie mój nick), od niedawna śpiewam, ogólnie... staram się robić jak najwięcej dla Stada by kiedyś osiągnąć szczyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Oj soczku .... no dobrze już nie będę :/ *idzie smutny do kąta i szlocha " Applejuice na mnie krzyczy "* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Również witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Cześć nazywam się Jędrek i mieszkam w Rawie Mazowieckiej w woj.Ludzkim lubię wszelakie anime i oczywiście ubóstwiam MLP:FiM zacząłem oglądać od ferii zimowych 2012 moim ulubionym kucykiem jest księżniczka Luna ale i tak lubię wszystkie i chciałbym wiedzieć czy jest jakiś bronies w okolicy Skierniewic lub Tomaszowa Mazowieckiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Hey Hi Hello! Rozgość się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Hey hey hey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Witaj, na forum, cieszę się że coraz więcej ludzi się rejestruje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Hej Hi Hello.. Wee nabijam posty jak Messershmit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Dawno tu nie zaglądałem chyba... Kilka nowych stron xD... Cóż... Pozostaje mi serdecznie powitać wszystkich nowo przybyłych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Dziękuję za gorące powitanie i witam nowszych ode mnie. Właśnie, gdzieś tutaj można się spiknąć w grupkę z konkretnego miasta? Jakieś temtaty dla województw, czy coś? EDIT: Tak tak, wiem o istnieniu tribrony.blogspot.com, co dla mnie byłoby najlepsze, ale jednak co forum to forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=1259 <- tu masz ciągle aktualizowaną listę kto skąd jest. Potem się skontaktować wystarczy, albo zrobić temat http://mlppolska.pl/forumdisplay.php?fid=99 <- tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Witam cie bardzo serdecznie RedBalance12 Miłego pobytu na forum ( Napisałbym coś jeszcze , ale soczek mnie znów okrzyczy :/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Witaj, Jędrku! Miłego pobytu na forum ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Siemka Jestem Mino mam 13 lat starszy brat TheSzczygiel1992(tak kłamał na temat wieku i innych tego typu spraw[e czemu on użył mojej daty urodzenia]Zablokowałem mu forum żeby nie mógł wbić i dalej kłamać).Cóż dziwie się że niektórzy dali się na to nabrać. A tak w ogóle mam na imię Patryk ksywa "Mino". Brony jestem z powodu maratonu JJaya który oglądałem razem z bratem. On natrafił na forum pierwszy. Ja dopiero dzisiaj przeglądając historie znalazłem linka. Lubie grać w minecrafta. Gram tez w gothica II. Cóż może spotkam jakiegoś rówieśnika lub w podobnym wieku. Jestem też niezły w Gimpie. Moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 witaj fajnie ze kolejna osoba sie bawi gimpem i pochwal się prackami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 cóż sygnatura mojego brata była moim dziełem oraz luna do jego aktualnej nad reszta pracuje ale nie jestem jakimś specem od gimpa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 fajnie fajnie działaj więcej a jak chcesz moje pooglądać zajrzyj do sygny na deva Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witaj na forum Mino:). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się