Gość Nie sądzę Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Heeeejo. Jestem Ada, mam 13 lat. Moje hobby to mlp, innego nie mam . Mój ulu poniacz to Rainbow Dash . Słucham wszystkiego po kolei, i tego co mi wpadnie w ucho. Czytammm......, tak właściwie to czytam tylko z przymusu lub czasami Harrego Pottera. W życiu przeczytałam gdzieś 10 książek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Hmm to ja rzucę po prostu lakonicznym "Witaj i baw się dobrze" btw skąd jesteś ? (błagam powiedz że z okolic Białej Podlaskiej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 btw skąd jesteś ? (błagam powiedz że z okolic Białej Podlaskiej) jestem z Olsztyna. (sory za zawód) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Hej! Na imię mi Jacek Mam 18 lat, pochodzę z woj. Zach-pom Interesuję się Informatyką, multimediami, grafiką i animacją komputerową. Nawet ostatni reżyserią dzięki właśnie MLP Moją ulubioną postacią stała się Rainbow Dash gdyż poznałem jej 2 strony czytając Rainbow Factory i My Little Dashi Witam i pozdrawiam wszystkich fanów O to jesteśmy z tego samego województwa. Mieszkasz może blisko Szczecina? Możemy się spotkać na meecie i trochę pogadać, bo mam podobne zainteresowania =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Nazywam się Witek, mam 14 i mieszkam w Warszawie. Interesuję się informatyką, a moje hobby to programowanie i oglądanie My Little Pony - Friendship is Magic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ja jestem Piotr, mam 13 lat i pochodzę z Gorzowa. Uwielbiam pisac, czytac i rysowac. Oczywiście uwielbiam MLP:FiM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Witam wszystkich nowych i obecnych od dłuższego czasu po przerwie na MLP Polska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polonius Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Siemka, jestem Polonius, mam 18 lat i pochodzę z Warszawy. Teoretycznie zajmuję się pisaniem fanfików i prelistenerowaniem muzyki na FGE. Uwielbiam historię, no i oczywiście słuchać muzyki Aha, no i Jej Wysokość Twilight Sparkle jest moim ukochanym kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Witam wszystkich, których nie witałam. Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Siemandero Wszystkim których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Siema! Nazywam się Borys lat 16 woj. Kujawsko-pomorskie, interesuję się: militariami, w wolnych chwilach czytam książki i oglądam Mlp. Ulubiona postać z Mlp to Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cziczila Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Jestem Julia, mam 12 lat. Może mało, ale uwielbiam MLP, najbardziej Twilight. Lubię grać na kompie, jeździć na rowerze i pomagać. I lubię MLP:FiM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj na forum. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gamer6826075 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Cześć, nazywam się Adrian mieszkam w okolicach Żyrardowa, lubię informatykę, gry i filmy. Mój ulubiony kucyk to Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Introwertyczka Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Avete! Mam na imię Julia, pochodzę z Radomia, jestem studentką. :> MLP:FiM polecił mi kuzyn równolatek (rocznik '92). Fanką serialu jestem od około roku. Moimi ulubionymi postaciami są Twilight i Fluttershy (z nimi chyba najbardziej się utożsamiam). Lubię słuchać m.in. soundtracków, muzykę cetycką, Rubika, rocka aletrnatywnego. Kocham psy, lubię też sztukę, nauki ścisłe( szczególnie te najbardziej ścisłe jak matma czy astronomia), starożytny Rzym, gry komputerowe i planszowe, filozofowanie, wiele innych rzeczy. Pozdrawiam serdecznie. :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Lubisz muzykę celtycką Hmmm? A co myślisz o Dropkick Murphies =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Helo Ponys , Nazywam się Kuba mam 12 lat lubię informatykę i sport a Pinkie Pie Rozwala system . Uwielbiany Pony Flutter Shy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Helo Ponys , Nazywam się Kuba mam 12 lat lubię informatykę i sport a Pinkie Pie Rozwala system . Uwielbiany Pony Flutter Shy Interesujesz się informatyką? A jakieś konkretne dziedziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Helo Ponys , Nazywam się Kuba mam 12 lat lubię informatykę i sport a Pinkie Pie Rozwala system . Uwielbiany Pony Flutter Shy Witaj Kuba :3 Jak się zaczęła twoja przygoda z MLP Lubisz jeszcze inne seriale/filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVatos Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Michał 14 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Witaj Kuba :3 Jak się zaczęła twoja przygoda z MLP Lubisz jeszcze inne seriale/filmy przygoda ? - Grono fanów MLP zaówarzyło że lubię zwierzęta i mam ich sporo zaczeli mi przedstawiać filmy gry seriale itp i przy którymś razie ukazało mi się obrazek flutter który mnie zaintrygował pokazali mi to że to jest z MLP i zaczołem to oglądać. Czy lubie inne seriale Tak Np The Walking Dead ,Adventure Time i to wszystko :cGfSS: . Interesujesz się informatyką? A jakieś konkretne dziedziny? Czasami zajmuje się grafiką . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 przygoda ? - Grono fanów MLP zaówarzyło że lubię zwierzęta i mam ich sporo zaczeli mi przedstawiać filmy gry seriale itp i przy którymś razie ukazało mi się obrazek flutter który mnie zaintrygował pokazali mi to że to jest z MLP i zaczołem to oglądać. Czy lubie inne seriale Tak Np The Walking Dead ,Adventure Time i to wszystko :cGfSS: . Hmmm....ciekawe.Czyli sami Bronies cie w to wkręcili i to w jakim tępię Walking Dead to jest to o zombie na AXN? Coś kojarzę xD AT też jest dobre i fajne ale jakoś tak do mnie nie przemawia żebym oglądała to "specjalnie" (czyt.wyszukiwanie na YT lub kreskówki.pl AT i oglądanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Czasami zajmuje się grafiką . Myślałem że będę miał z kim o sprzęcie pogadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Witam Wszystkich których nie witałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się