White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Ahhh, rozbrajacie mnie Miło, że w internecie można jeszcze znaleźć tak fajnych ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Jesteś uroczy jak pręty zbrojeniowe. Może Diabolo? WoT? W sumie gier z multi jest dość mało dobrych. I zauważyliście może, że ostatnimi czasy dość dużo pegasis się rejestruje, w porównaniu do...wcześniej? Uroczy ludzie - niektórzy tak o nas mówili, potem czym prędzej uciekali z forum xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 @up racja, ostatnio częściej na forum siedze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 I zauważyliście może, że ostatnimi czasy dość dużo pegasis się rejestruje, w porównaniu do...wcześniej? Bo o Martinezie usłyszały W każdym razie, witam Cię, White i życzę miłej zabawy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 No, trudno nie zauważyć. Może w końcu znajdę jakąś bratnią duszę tutaj:p White, a "Six" Mansun znasz? (jak już jestem, to pogadam o muzyce). Jakie filmy oglądasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Ile bierzesz na klate poza tym, radziłbym Ci założyc zapytaja w dziale "zapytaj użytkowników forum" ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Nie, nie rób tego. Te tematy są takie mejnstrimowe. Poza tym, Emo chce cię poderwać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 White, a "Six" Mansun znasz? (jak już jestem, to pogadam o muzyce). Jakie filmy oglądasz? *szuka w google* Teraz już znam. Całkiem ciekawe Filmów raczej nie oglądam, chyba, że jakiś naprawdę ciekawy thriller. A zapytaja chyba właśnie założę, bo mnie strasznie napadliście Więc przeniesiemy się tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Haha, widzę temat jak zwykle aktywny... Cóż, nie mam siły przekopywać się przez 4 strony w taką pogodę, więc po prostu chciałbym przywitać tych, których powitać jeszcze okazji nie miałem! xd Witam i życzę miłej zabawy na forum! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strawberry_Fields Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Och, wszyscy się wpisują, to ja też Na imię mi Kasia, mam 15 lat, mieszkam niedaleko Stolycy (wstyd mówić gdzie dokładnie), moim ulubionym kucykiem jest Piknie Pie, lubię słuchać The Beatles, Queen i tego typu innych wykonawców, oglądać MLP i rysować (chociaż beznadziejnie mi to wychodzi ) To tyle o mnie, wiem, nudno, ale nie chce mi się pisać niczego ciekawszego, bo sama niestety nie jestem ciekawą osobą :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Cześć Kasiu Mam nadzieję, że nie będziesz się tu nudzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 15 lat i słucha takich wykonawców? Nieźle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witaj Kasiu .Na pewno będziesz się tu dobrze bawić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam nowych i Ciebie, Kasiu. The Beatles, Queen ? Ciekawie, ciekawie .. nie powiem. A słuchasz np. Oasis ? I jeśli lubisz rysować to czekamy na Twoje prace. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam Kasiu na forum, życzę miłej zabawy i czasu spędzanego na forum w naszym skromnym towarzystwie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witaj Kasiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Och, wszyscy się wpisują, to ja też Na imię mi Kasia, mam 15 lat, mieszkam niedaleko Stolycy (wstyd mówić gdzie dokładnie), moim ulubionym kucykiem jest Piknie Pie, lubię słuchać The Beatles, Queen i tego typu innych wykonawców, oglądać MLP i rysować (chociaż beznadziejnie mi to wychodzi ) To tyle o mnie, wiem, nudno, ale nie chce mi się pisać niczego ciekawszego, bo sama niestety nie jestem ciekawą osobą :> jakieś dokładniejsze namiary na tą Stolyce ? *o* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Hmmm ... Witaj Kasiu .... miłej zabawy na forum życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Poza tym, pisałem już, że uwielbiam imię Kasia ? *o* Jest takie zajefajne po prostu takie MMMMm uwielbiam @_@ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam was wszystkich! Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkDash123 Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Siema! Ola, rocznik 99, mieszkam w woj. wielkopolskim, ulubiony kucyk - Rainbow Dash. W wolnych chwilach lubię poczytać książki lub Fanfic, jeździć na rowerze i wkurzać siostrę. Słucham Nirvany, Metallicy, Led Zeppelin, Slipknot, ale też Prince Whateverer, Mandopony, AcousticBrony, Bronyfied, The Living Tombstone i innych Bronych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Ach, witam kolejnego kuca w naszej stajni ^^ czekaj czekaj zwiesz się OLA...to czemu brony o_O? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcza Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 ooo kurde... witam pegasis (która jest bronym) i wszystkich poprzednich których nie przywitalem Popracuj nad ortografią. //Xyz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Ehh ... witam koleją Pegasis .... czuj sie jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Yyy.. witam cię Olu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się