DerP Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Oj, widzę że wielu nowych użytkowników się zarejestrowało . Tak więc dla wszytkich nowym ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Siemka Adam witaj na forum i baw się dobrze a i jeszcze ode mnie na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 ucha cha ale wiocha heheheheh nie no żart i witam nowego bronisa w naszej małej armi pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witajcie nowi rekruci. Bawcie się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witam bardzo serdecznie wszystkich nowych Życzę miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 For teh Emperor! Witamy nowych. Gratuluję AdamiiiiPL twych -2 postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 O a właśnie jakim cudem te -2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syriusz Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Dużo przycisków. Dużo kolorów. Mmm... Nie lubimy światełek... Ale nic to! Są brooooniiis... >;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witaj Adam Witaj Syriusz... widzę, że kolejny mhoczny brony Ja oraz Vinyl życzymy wam dobrej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 ewry bady pomarańcze wszyscy leżą a ja tańczę znaczy sie witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 O witaj Syriusz baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witam Ja się tutaj wpakowałem bo musiałem albo nawiązać kontakt z innymi bronies - albo trafić do psychiatryka Nazywam się Karol, wiosen mam 16 i jestem pozytywnie nastawiony do wszystkiego co zawiera kuce Ha, ale się rozgadałem - Obama może mi pozazdrościć zdolności krasomówczych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 No hej! Skoro tak bardzo lubisz kucyki to dobrze trafiłeś. Z bronies też raczej się dogadasz. Baw się dobrze! Love and tolerance! Haters gonna hate! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witaj Syriuszu ''Niggusie'' (może już mnie kojarzysz z fb ) i Panie Paszko . Bawcie się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witam wszystkich nowych i życzę przyjemnie spędzonego czasu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Witam! Jestem..... Major... Major Kusanagi (nie musicie znać prawdziwego imienia ) Niedługo przyjdzie mi umierać bo jestem stary bo mam aż 23. Mieszkam w Pobliżu Krakowa. Moje zainteresowania to broń palna, wojsko, a w szczególności airsoft, gry komputerowe, manga, anime, muzyka (słuchać nie tworzyć). Hobby to właśnie (w tej kolejności) Airsoft, muzyka, gry. Mój ulubiony Kucyk to Raibow Dash. Choć gdy bym miał zostać kucykiem to normalnym, bez magi czy latania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 23 lata? Mój rówieśnik. Brohoof! Niech żyje '88! ^^ (Dodam na ucho że mój Very Special Some Brony ma jeszcze więcej). Od Rainbow się przeważnie trafia do fandomu, i w większości sympatia pozostaje. U mnie odwrotnie, mimo że moją ulubioną klaczą jest Pinkie, jako kucyk chciałabym być pegazem. Wojsko... Nadawał byś się do Gwardii Canterlot'u. Mazowsze pozdrawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 w końcu prawie moi rówieśnicy jeeee (mam 20 lat) ale już się przedstawiałem wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 miło poznać cie Majorze, baw się dobrze na forum. obrazek dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 No dobra trochę zaokrągliłem bo 23 skończę w wrześniu BuryBrzetyslaw94 dzięki za obrazek świetny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Kapitan wita Majora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Witam nowo przybyłych, młodych i emerytów rocznik 88/89 Did somepony say 'firearms'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Yes I did Broń palna jest genialna i nawet widzę ze kucyk z twojej sygi ma G36 z granatnikiem A od G36 są tylko dwa fajniejsze karabiny, niestety oba jeszcze nie zostały w 100% ukończone Tu jest moja gienia http://airsoftphotos.net/album/reportage/308835 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Majorze Piona za karabiny! o/ Ulubiony karabin II wojny światowej? Jeśli M1 Garand to dlaczego? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się