Pesgenu Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Sam jestem jednym z nowszych użytkowników, ale kij z tym Witajcie na forum popierdzieli, deviantów, psychopatów i ogólnych pozytywnych ludzi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Witam Cię Imko! Trochę dziwnie się czuje bo tak się nazywała moja postać w Warhamerze i miała siostrę o imieniu Inka. Witam też całą resztę - Wladimira, deHavilland i innych! Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thyrestful Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Witam wszystkich. dobre forum Nie odnajduję się w społecznościach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Siema wszyscy nowi! deHavilland - przeczytałem Twój nick i już mam banana na gębie Co do Airfixa to jak ktoś chce się zmierzyć niech pisze na PW (ale ostrzegam - przechodzę finałową misję aliantów Dantlesem xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Serdecznie witam wszystkich nowych! Tradycyjny powitalny hug od Flutterki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Witam wszystkich, których jeszcze nie przywitałem! Raczej staram się każdemu nowemu powiedzieć na forum "dzień dobry". xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Znowu się zagapiłem i znowu nie przywitałem każdego z osobna :( Ogólne Witam Wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Krzysiek i Imka dostają po cydrze... No Big Mac! Polewamy, nie śpimy! Ekhm... Yup. :cydr: No i Welcome to the herd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich bronies & pegasis! Snails jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich bronies & pegasis! Snails jestem! Witaj! Baw się dobrze na forum! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=E2so9mx3Iag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 witaj Snails, na początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Here goes your cyder Snails! Łapaj cyder i welcome to the herd, Eyup. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Ohayo Snails, widzę ze mamy kolejnego ninje na forum bo prawie cie przeoczyłem opowiedz nam coś o sobie, nie wstydź się no i oczywiście obrazek dla ciebie na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Ojej, nie wiem ile nowych osób doszło, ale witam was wszystkich :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 opowiedz nam coś o sobie, nie wstydź się Nie jestem specjalnie interesujący, ale niech Ci będzie Poza oglądaniem MLP, lubię czasem pograć w starsze gierki (to znaczy sprzed 7-10 lat lub 16-bitowe tytuły z czasów Super Nintendo) lub posłuchać muzyki z lat od 60. do 90. Ogólnie można by rzec, że lubię rzeczy stare Dziękuję za muffina , obrazek i oczywiście za cydr! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Witajcie Nowi bawcie się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Witam was, miło widzieć że coraz więcej ludzi interesuje się MLP Bawcie się dobrze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 A ja nadal nie mam emotikonek kanapkowych. I nie mogę nowych userów częstować. Nieważne, witam wszystkich i bawcie się dobrze:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 @Snails czy tak trudno było?! tez preferuje starsza muzykę oraz gry, bo wtedy robili je z pasja a nie dla kasy :( tak wiec jeszcze raz: witaj na forum i baw się dobrze:derp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Snails dostaje jeszcze jeden cydr Oraz BuryBrzetyslaw dostaje cydr, mimo że nie nowy Powód? : Bo lubią stare gry, tak jak ja i Big Mac... Szkoda, że ciągle wygrywa ze mną w starego Colina McRally na Pegasusie :dodgy: Eyup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Siema wszyscy nowi! deHavilland - przeczytałem Twój nick i już mam banana na gębie Co do Airfixa to jak ktoś chce się zmierzyć niech pisze na PW (ale ostrzegam - przechodzę finałową misję aliantów Dantlesem xD) Hohoho, widzę że brawurowy.... Tak trzymaj chłopie! Przyznam się że raz z nudów naszatkowałem niemieckie "Schwalbe" Spitfire'm w pojedynku 8:1, leciałem z zapalonym ogonem, ale udało się Witam wszystkich na forum Dla każdego nowicjusza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 W stadzie melduje się Ever3Tree Dumny mieszkaniec północy Wielkopolski, lat 18. Raczej optymista, miłośnik fantastyki pisanej i stosowanej (czyt. gier fabularnych). Dodać jeszcze można, że humanista (więc możemy swobodnie pogadać o słowianach lub grekach, ale gdy zobaczę rzędy kwantowych cyferek alfa, ucieknę z krzykiem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Witaj Ever3Tree Proszę to od Derpy a o de mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Ever3Tree baw się dobrze! Cieszę się, że mogę Cię tutaj osobiście powitać! Raczej będziemy się dogadywać xD. Hug od Vinyl ! I piosenka od Pinkie Pie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się