Ihnes Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Witam serdecznie na forum! Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Hej witam też was i siebie jednocześnie ! Łapcie huge od Rarci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Znyxowany Ninja mówi wam: HELLO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Err Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Hmm już trochę mam tutaj konto i zapomniałem tu napisać ^^ A więc. Mam na imię Michał i interesuję się komputerami ^^ MLP interesuję się od marca. Szukałem pewnego dnia w internecie parodii bez ivony i trafiłem na parodię Stalina ^^ Zaintrygowała mnie ta bajka i tak Całą noc oglądałem 1 sezon. Moje kucykowe top 5 to: 1.Luna 2.Scootaloo 3.Rainbow Dash 4.Celestia 5.Lyra/Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Witaj Michał ! JAK TAM RODZINA, WSZYSCY ZDROWI ? Kurde znowu Caps, nie chcę mi się wymazywać i znowu zmieniać, ale patrzcie mam czas na napisanie tego co piszę co nie? Ach ten człowiek i jego dziwne pomysły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Siema i brohoof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Cloud wali Ci? xD Hejo i witaj na forum Co sądzisz o prog-rocku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych (Lepiej uważajcie na suchego bo to niebezpieczna istota :-/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Hejoł! Idziesz z nami na Pentagon? Ze mną, Clouderem i Cloudkaidą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Baczność ;] Żołnierze...przygotować uzbrojenie , wyruszamy siać zniszczenie i przyjaźń Btw. witam wszystkich , którzy dostali się na to pokręcone miejsce , niedługo zrobimy wam z mózgów papkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 -Ja niemam jeszcze papki zamiast mózgu -właśnie że masz -a no racja. Wkońcu piszę sam do siebie Edit: Odkopałem swój post z przywitaniem dla tych których chcą coś o mnie wiedzieć. Jak macie pytania to na PW pisać Witam. Nazywam sie Dominik i mam 15 lat. Mieszkam w Starym Luboszu (niedaleko Kościana który jest pare kilosów od Poznania) w Wielkopolsce. Interesuje sie: Informatyką, troche angielskim, grami (np: Unreal Tournament, Serious Sam, Gothic itp). Muzyka: słucham PMRP (Pony Music Remix Playlist) które założyłem razem z FOXXem. Mamy tam tylko kucykową muze od Dubstepów aż po Electro. My Little Pony Friendship is Magic stało się dla mnie czymś baardzo ważnym od tego rocznej Wielkanocy. Hmmm.... Powiem jeszcze że mój ulubiony kucyk to Rainbow Dash i Twilight Sparkle a ulubiona księżniczka to Celestia. No to chyba wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Dla mojego imiennika specjalnie dam dwa kufle cydru. Lej Big Macintosh! Eyup :cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Witam wszystkich nowych. Ktoś wspomniał o Pentagonie? Ja tez się piszę! - Pinkacz dla nowo zalogowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 witam wszystkich razem i każdego z osobna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Witam na forum! Bawcie się dobrze! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Jestem Jeremiasz mam12 lat lubię Rocka oraz My little pony moim ulubionym kucykiem jest RainbowDash:salut: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Witam przybyszy. Niech moc będzie z Wami! I takie tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Siemano Też niedawno dołączyłem . Nom.... Nazywam się Przemek, już 17 na karku, mieszkam w niezdowie niedaleko lublina , kuce odkryłem 3 miesiące temu, oglądając patatajnie stalina . Zainteresowało mnie to i tak w 3 dni obejrzałem wszystkie dostępne odcinki . Po za tym słucham metalu i rocka (trivium, disturbed, dream evil , skillet, andrew WK, Sabaton, kamelot, blind guardian , falconer , rhapsody of fire , lordi , slayer , samael , ogólnie co mi w ręce wpadnie ). Prowadze też sesje w młotka i wiedźmina, więc jak by coś to służe pomocą . to chyba tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Witam Cię serdecznie na forum! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Hey everypony Jestem Ania, mam 18 lat i mieszkam w Iłowej (woj. lubuskie). Kocham zwierzęta (kotki XD), interesuje się informatyką i muzyką. Uwielbiam rysowac (a szczególnie koty i kuce XD), słuchac muzyki, czytac, robic coś tam przy kompie, bawic się z moimi kociakami i oczywiście oglądac kucyki Pozdrawiam wszystkich Bronies i Pegasister ^-^ Acha i moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy, a po niej Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Cześć Aniu baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Heh dzięki za miłe powitanie Derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Hejoł Aniu! & i jeszcze coś. Czemu zaznaczyłaś "Brony" skoro jesteś "Pegasis"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Szelma Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Szelma. Mała Szelma. Choć naprawdę mam na imię Marta. Teoretycznie mam już wyższe wykształcenie, ale mogę je sobie o pośladek rozbić i muszę studiować dalej. Teoretycznie z Kalisza (taka wioska w woj. wlkp.), choć od 3 lat przesiaduje w mieście o.Rydzyka i czekają ją kolejne dwa . 22 lata na grzbiecie. Postać? Cóż za pytanie, Pinkie! Choć i Discordem nie pogardzę Poza tym lubię śpiewać, gotować, koty, picie nie tylko cydru z przyjaciółmi, karaoke, kłócić się z współlokatorką czym jest pyza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się