Spitfire Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Hej Mam 11 lat , Agata . Interesuje siee .... hmm , niczym innym jak MLP . xd Pozdrowienia z Lubina ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Hej Agata, Miło cie poznac masz i zyczymy milej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Witaj. Zgubiłaś "l" w nazwie miasta, czy masz na myśli właśnie Lubin? Trochę zaniedbałem temat, więc witam wszystkich nowych. EDIT: W profilu też Lubin, a wątpię w dwukrotne zgubienie litery. Nie było pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Witam wszystkich nowych, bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Hey,hi,heloo! i Welcome dla wszystkich nowych:pinkiehug: mam nadzieję , że polubicie to forum tak jak ja ( od przedwczoraj tu goszczę i już jest:pinkie2:) Więc powodzenia i jeszcze raz Cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Witaj Kapi i witaj Agata, bawcie się tu dobrze i łapcie i ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Szymon,rocznik 1998,Silesia... Ulubiona klacz z Mane 6: Rarity Ulubiona klacz/kuc Backgroundowy: Vinyl Scratch:djpon3:, Octavia:octavia: Co lubię robić: Grać,na czymkolwiek co mi w ręce wpadnie Umiem grać na: Tubie,saxhornie,puzonie,trąbce,saksofonie,rogu myśliwskim,klawiszach(pianino itp) i jeszcze śpiewać lubię Inne skille : Stosunkowo biegle znam język Angielski, mogę pomóc w tłumaczeniu "fanfików" To chiba wszystko co mogę o sobie powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 A witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Witaj, Szymonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 hej hej szymon ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Cześć Szymon, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Siemka Szymon, miłego spędzania czasu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brootalny Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Witam, również jestem Szymon. Mam 15 lat i mieszkam w okolicach Poznania. Interesuje się głównie militariami szeroko pojętymi (asg, rekonstrukcja itp.), muzyką, historią , końmi, no i oczywiście MLP. Moimi ulubionymi kucykami są Applejack , Rainbow i Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Brootalny, Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Pierwotnie przeczytałem twój nick jako "Brootaloo". Tak mi się skojarzyło ze Scootaloo. Tak czy siak witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 O i drugi szymon he j hej miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Hehe same Szymony (Like me) _________________________________ Witam Szymony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Duużo Szymonów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Witam wszystkich Szymonów na tym forum. Życzę miłej zabawy i powodzenia. ( to wszystko dla Was ode mnie ) Comon every Szymons Smile Smile Smile! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Witam was wszystkich. Moją ulubioną postacią jest: Pinkamena Diane Pie, Fluttershy, Rainbow Dash i Spitfire. Nie wiem, którą z nich najbardziej lubię, ale możemy przyjąć, że Fluttershy. KOCHAM MLP, lubię również sagę Zmierzch. Lubię naleśniki i oczywiście babeczki (CAPCAKES!!!). Jeszcze raz was witam i życzę wam miłego grania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Melody witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Witaj, Melody. Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Hej Hej : ))))) witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Welcome , welcome , welcome - innymi słowy witam i życzę miłej zabawy na forum , a jako że nikt ci jeszcze nic nie dał(post wyżej się nie liczy barak wyrażenia ,że dla ciebie jakby ktoś się czepiał ) (wreszcie ja będę pierwszy)to trzymaj:cydr: lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIII! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się