Lucy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cześć, wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Chcę powitać wszystkich, którzy nie zostali przeze mnie przywitani! Bawcie się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam wszystkich was, jak się cieszę, że forum powiększyło się o dwie nowe kucykowe buzie, powodzenia Rarity2002 i Danielx456. Mam dla Was , fajne, co? Wszystkiego najkucykowszego w nowym roku. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam. Powszechnie jestem nazywana Katarzyną, urodziłam się w Halloween 1997 roku, co wiele tłumaczy. Rysuję, maluję, rzeźbię (Znaczy rysowałabym, malowałabym, rzeźbiłabym - gdyby mi się chciało). Moją ulubioną postacią jest Księżniczka Luna. Słucham metalu i rocka, czasami nawet muzyki irlandzkiej i celtyckiej. Gnieżdżę się w Siemianowicach Śląskich (koło Katowic). Miło mi Was poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam Cię! Baw się dobrze! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam ! Ja jestem Wiktoria , mam 12 lat ;D Jestem pegasis rzecz jasna ;D Moje ulubione postacie to Pinkie Pie , Flutterka , Raindrops i Thunderlane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VioletV Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam. Nazywam się Martyna.Interesuję się MLP od marca zeszłego roku.Od kilku miesięcy zajmuję się rysunkiem.No i co tu się rozpisywać (kto by to czytał), miło mi was poznać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Miło, że jesteście z nami! Witam. Nazywam się Martyna.Interesuję się MLP od marca zeszłego roku.Od kilku miesięcy zajmuję się rysunkiem.No i co tu się rozpisywać (kto by to czytał), miło mi was poznać ^^ Uwierz... Czytają. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Witam Wszystkich których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 YAY:yay: ile tu nowych kucyków do przywitania, więc witam Was serdecznie na tym przekucykowym forum i łapcie w prezencie. Bawcie się dobrze: VioletV, Nocturnal Light i Raindrops (choć Ciebie już znam, ale każdy zasługuje na przywitanie ). Good luck every ponys lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Witam tych, których nie witałam. dla was wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little_star Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 hej wam... mam na imie Gabrysia i mieszkam... za granica bo w poprzednim roku na poczatku wakacji wyprowadzilam sie... mam 14 lat i lubie sluchac muzyki, rysowac, kiedys troche haftowalam i uwielbiam MLP... moim ulubiona postacia jest Rainbow Dash... dobra nie bede przynudzac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Witajcie wszystkie osoby których nie witałem, bawcie się tutaj dobrze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Witam wszystkich których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nie przynudzasz Little_Star, witam Cię serdecznie na tym przekucykowym forum i życzę przerainbowdashowej zabawy na dobry początek mam dla Ciebie . lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Marcin z Gdańska. Pisarz, poeta, aktor. Zawsze do pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Martini, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Witam Cię serdecznie Marcinie na tym przekucykowym forum, mam dla Ciebie: Powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dzięki wielkie kapi! Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Widzę, że w kit dawno mnie tu nie było ... Tak więc nadrabiam zaległości. Witam cię Marcinie, witam wszystkich nowych. Życzę wszystkiego dobrego i szybkiego startu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamulec123 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Okiej, to mój "First day here" więc się przedstawię: Kamil, lat 18 zamieszkały w województwie mazowieckim w jednym z podwarszawskich miasteczek noszącym dumne miano "Tłuszcz". Cóż, jak wszyscy tutaj lubię My little Pony, lecz muszę przyznać iż niezbyt przepadam za fanatycznym odłamem fandomu...jak chyba każdy. Cóż by tu jeszcze dodać... Hmm, lubię "czipsy", słone paluszki i inne słone przekąski. Ulubiona postać ?... Fluttershy. W wolnych chwilach siedzę przy kompie, czytam i piszę (mój najnowszy "fanfik" ma ponad 120 stron A4 i ciagle rośnie !), lecz staram się zerwać z pisaniem fanfików. Lubię fantasy i sci-fi... I to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Witam wszystkich, których dzisiaj jeszcze nie witałam.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 kamulec123, Witaj na forum. Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Witam Cię serdecznie Kamulec123 na tym przekucykowym forum. Życzę Ci dobrej zabawy i mam prezent na dobry początek: Trzzymaj . Powodzenia. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Witam wszystkich których jeszcze nie witałam.( Zaczynam się powtarzać.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się