Unbridle Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Witaj i baw sie ile wlezie. Postawił bym ci cydru ale nie ogarnian emotek w fonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Witaj Socks widzę że znalazłem kolejną potencjalną osobę z którą można byłoby zagrać w Osu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlueMoon Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Witam wszystkich, mam nadzieje, że się tu odnajdę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Witaj Bluemoon na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Witaj na forum Blue. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Witaj na forum. Mam nadzieje ze szybko sie tu odnajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Witam wszystkich, mam nadzieje, że się tu odnajdę ^^ Siemanieee ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 O kolejny Blue na forum Witaj łapaj i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Hej! To mój tekst! Ale nie jestem zły. ŁAPAJ CYDER :cydr: (jestem lepszy, dałem trzy cydry) Witajcie na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzotrix Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Jestem Ola, mam 13 lat (rocznikowo 14), moim ulubionym kucem jest Applejack (wcześniej Rarity). Kocham muzykę. Moją kucykową wersją jest Muzotrix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Niech Bóg błogosławi wszystkich nowoprzybyłych! +! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Witam. Jestem Filip i bardzo lubię My Little Pony. Niedawno miałem urodziny wiec teraz mam 14 lat. Moje ulubione kucyki to:Trixie,Twilight Sparkle i Princess Luna. Od czasu do czasu rysuje różne FanArt'y związane z MLP taktyką taką samą jak w filmie "Iron Man". Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Witam tych, których jeszcze tu nie widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Witaj na forum Filipie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Zdrawstwuj. Oczywiście masz na start . I fajna sygnaturka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Witam Olę i Filipa Jako że cydr już dostaliście to łapcie jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Witam nowych i życzę nieziemskiej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Skupiłem się na witaniu nowych w zakładanych przez nich tematach, zostawiając przy tym ten temat. A zatem... Witam wszystkich, których jeszcze nie powitałem (za co przepraszam)! Życzę Wam, kochani, dobrej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumisio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Flutter wszystkim nowoponiastym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Witajcie nowicjusze na forum i bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Łapajcie cyder i dobrze się bawcie! :cydr: Nie zapomnijcie zajrzeć do działu z fanfikami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Witam wszystkich tych, których nie witałam w ich tematach. Macie ode mnie i , dla każdego po jednym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peacy Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Yyy, Hello! Marcin, 14 lat Jeden z największych Kucykowych grajków. Gitara, jeszcze nie ma w internecie moich nagrań itp. Rock, Metal... zagram prawie wszystko. Najkocham Rainbow Dash <3 I chyba tyle, pewnie nie ogarnę tego Forum, ale i tak warto {A ja jestem Peacefull Heart, Pegaz. Granatowa sierść i czarno-ciemnozłota grzywa, należę do Lunar Republic i Hellponies } Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Witaj Marcin i baw sie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się