MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Więc jeszcze raz witam wszystkich nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deep_Mug Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Siemaneczko, tu Andrzej z Siemianic City, Bard lvl 50(człowiek:lyra3:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asjaspa Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 (edytowany) Cześć, mam na imię Joanna, mam 12 lat. Mieszkam w Bartoszycach w woj. warmińsko-mazurskim. Lubię czytać powieści fantastyczne i straszne historie , bardzo lubię MLP:FiM. Moimi ulubionymi postaciami są: Twilight Sparkle , Luna , Rainbow Dash i Vinyl Scratch . To chyba wszystko ogółem o mnie... Jeszcze raz witam wszystkich! Brohoof everypony! Let's make banned all the haters! PS: Więcej na moim profilu już niebawem. Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez asjaspa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Hi, mam na imię Kasper, mam lat 16 i mieszkam w Lublinie. Kocham muzykę słuchać i ją po części tworzyć dla siebie. Uwielbiam mlp za swoją barwność i niezłe piosenki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Kazali mi się tu zgłosić więc piszę. Jestem Zoameldar, ale możecie mi mówić Zoameldar Obecnie siedzę w Krakowie studiując. Postanowiłem trochę tu posiedzieć. Co ma być to będzie. Podsumowując: witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Witam nowych coraz więcej Bronych coraz więcej Pegasis !!! Jak miło, że coraz częściej można znaleźć kogoś z kim można pogadać o MLP. :Cydr::Cydr::Cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Więc powitania dla wszystkich, których nie miałem jeszcze okazji witać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Witam. Jestem Damian z Ostrowca Św i pozdrawiam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Cóż,witam wszystkich którzy są Na imię mi Tomasz. Dwunasty rok mam za sobą (prawie) i mieszkam w Warszawie. Moim ulubionym kucykiem jest Derpy Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz serdecznie i niech wam się wiedzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlitheryMoth031 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Witam, Na imię mam Szymon, mieszkam we Wrocku ; Kocham MlP FiM ^^ 3 ulubione kucyki : Luna Raindbow Fluther Jeżeli ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć to piszcie ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 sweetaśnie moę się przedstawić ? mogę ? błagam błagam ! (wesoło wzdycha) aaaaaaa jak fajnie jeśli tak to: Hej jestem kaleidoscope33 (kalejdoskop33) na imię mam Natalia. mieszkam w takiej tam małej miejscowości Warszawie . Lubię MLP odkąd pamiętam a dokładnie zaczęłam gdy miałam eee.... 5 lat? aha lubię anime i wszelkiego rodzaju rysunek . interesuję się tez malarstwem i fotografią. ALE BOMBA!! MAM NADZIEJĘ ,ŻE BĘDZIE SUPER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Witam wszystkich (bez względu czy witałem wcześniej czy nie) raz jeszcze... Na nowej wersji forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnatshy Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 To witam wszystkich, Nazwywam się Natalia, ale jestem przyzwyczajona do nazywania mnie Natsu. Mam 15 lat, interesuję się mangą, anime, rysunkiem, animacją i historią. A, i oczywiście kucykami. Mieszkam w Gdańsku (miło by było, gdyby jacyś Bronies i Pegasister z Gd czasem się odezwali :3) Oprócz tego, jestem z natury nieśmiała, i nie za dobra w zawieraniu nowych znajomości, może dlatego wprost uwielbiam Fluttershy . Oprócz tego mam w sobie cechy Pinkie/Pinkameni. Miewam napady depresji z której nie wyszłam, ale jeśli mam pocieszyć przyjaciół to staję na głowie W fandomie byłam z rok - dwa lata, i po rocznej przerwie znów wróciłam. Mam nadzieję, że jakoś będę się udzielać. Przepraszam za zanudzanie, brohoof + free hug :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Natalka, baw sie dobrze tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsDoctorWhooves Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ohayo ^^ Watashiwa Ania. Tak jak już zauważyliście jestem fanką anime.(Ten kto ogląda MLP musi być Otaku) chociaż to nie jest anime XD. Mam 14 lat i mieszkam w Grodzisku Mazowieckim. Moją ulubienicą jest Fluttershy jak i ostatnio Doctor Whooves Ostatnio zaczełam czytac tumbla Disorded Whooves and Capitan Jack i także oglądać Doctora Who (ten serial Sciene-Fiction) Szukam przyjaciół o podobnych zainteresowaniach :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wpadnij do działu lordka, on prowadzi Doctora Whoovesa a jak o serialu chcesz pogadać to także z nim, ze mną i kilkoma innymi osobami :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWolf Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Hmmm... Od czego tu zacząć więc mam na imie Łukasz mieszkam w Opolu. Interesuje sie militarią. Moim ulubinym poniaczem jest derpy P.S. jak ktoś z opola ( lub z poza) ce pogadać o poniaczach zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Szczęść Boże wszystkim Nowo przybyłym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witam Wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ja też witam wszystkich raz jeszcze i z okazji ukończenia przeze mnie lozoja serwuję wszystkim po cydrze i muffinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Sześć wszystkim!! Na imię mam Paweł, mieszkam w Radomiu (szukam chytrej baby ) i samym serialem zainteresowałem się ok. miesiąc temu oglądając parodie stalina. Interesuje się rysowaniem, informatyką, militarią i trochę medycyną. Najbardziej z mlp lubię parodie i przeróbki (sam chciałem robić ale mój komputer jest jak osioł). Słucham co mi wpadnie w ucho a z gier najbardziej lubię strategie (Stronchold, Medival...) , niektóre strzelanki (Battlefield, Wolfenstein...) i SimCity !!!!!! No i pozdrawiam z Radomia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Pokój z wami, nasi nowi forumowicze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 jestem damian ,mieszkam koło Warszawy interesuje sie sportem i muzyką.jestem fanem mlp od nie całego roku. moją ulubienicą jest Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Pokój z Tobą Damianie! Czuj się tu jak u siebie, na pewno znajdziesz coś w sam raz dla Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Siemanko... mam na imie Kinga(Kinia),mieszkam w Jaworznie (woj.Śląskie)jak byłam mała(a to było całkiem niedawno)to mieszkałam w bibliotece (to taka przenośnia),ale tak jak w 1 odc. 1sezonu znalazłam rok temu przyjaciółki(dwie)i jedna z nich (Wild Tamara) :hug4:pokazała mi 1 z odc. mlp i od tej pory z czytocholiczki powoli zmieniam się w Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się