Vanadiss Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 PIANIŚCI SĄ WŚRÓD NAS -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Saksofon (mialem okazję pograć ale ogarniać nie ogarniam... marzę o własnym) Fortepian FTW!! ale z instrumentów własnych mam niestety tylko gitarę na której nie umiem grać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 No i mój kumpel basista też jest bronym. Nawet zarejestrowany tu jest, ale nie wyróżnia się specjalnie aktywnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Fawk, cóż powiecie na eKapele Polskich Bronies? Są Keyboardziści, Perkusiści, Pianiści, Skrzypkowie, Gitarzyści, Harmonijka do supportu... Tylko Wokal Potrzebny :/ Nad nazwą się zastanowię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Niby ja coś tam śpiewam na szkolnych próbach, ale Freddie Mercury to ja nie jestem. Już lepszy ode mnie brat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Ahem... jeszcze sax Saksofon (mialem okazję pograć ale ogarniać nie ogarniam... marzę o własnym) Kuoth! I nic nie mówiłeś wcześniej? *EPIC BROHOOF* :333333333 P.S. Który to już raz powstaje taki pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 OjtamOjtam jaki saksofon? Ja niestety miałem okazję tylko na Tenorowym zagrać... ale i tak Epic! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Będziemy grać True Equestrian Black Metal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 P.S. Który to już raz powstaje taki pomysł? Raz miała być Opera z openingiem i Winter Wrap Up na początkach forum, lecz nie każdy miał Mikrofona, Skajpaja, nie zgadzał się na dany program do nagrania, Nie podobały się im swoje głosy i nie mieli czasu. Ale teraz, gdyby tak pomyśleć, iż nie będzie to takie OBOWJONSKOWE, i że będziemy to robili kiedy chcemy, to może wyjdzie z tego hit. Dla mnie marzeniem w karierze muzycznej jest: - Trafić do ulubionych WoodenToastera - Trafić na Equestria Daily - Trafić do najczęściej oglądanych na YT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 No to w lipcu do roboty... na saksofon zbierać... Może frytki do tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/178/d/6/epic_sax_spike_by_sefling-d3k78sc.gif No to w lipcu do roboty... na saksofon zbierać... Może frytki do tego? z miłą chęcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Jak będzie robota to będą frytki... zapraszam do łodzi w lipcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 OjtamOjtam jaki saksofon? Alt. Kiedyś chciałbym grać na sopranie, ale to jeszcze nie ten level... Zresztą wszystkie są genialne Mam nawet foto z instrumentem na forum :-P http://mlpcommunity.square7.ch/showthread.php?tid=44&pid=6940#pid6940 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Żeby się na ambicjach nie skończyło. Swoją drogą nie offtopujmy. Lepiej założyć osobny temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Nie gram na żadnym instrumencie... Ale zawsze uważałem iż mam fajny głos (koleżanki mówią, że bardzo seksowny ). Rok temu nawet chcieliśmy nagrać kawałek z kolegą z klasy, ale z powodu lenistwa nie wypaliło. W każdym razie, ja byłbym chętny do nagrania jakiegoś kawałka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Witam wszystkich. Mam 20 lat i mieszkam w Gdańsku. MLP oglądam od ponad miesiąca. Moje ulubione kucyki to Twilight Sparkle i Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Rówieśnik! Radosny dniu! Szkoda tylko, że drugi koniec Polski xD witamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Rówieśnik! Radosny dniu! Szkoda tylko, że drugi koniec Polski xD witamy! Rówieśnik od trzech czy czterech dni, a nawet nie obchodził urodzin :| Łech... w każdym bądź razie, witamy na forum! Tak a propos - czy tylko ja mieszkam na Kujawach? >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Witam was wszystkich Btw. EjDżej wiem co czujesz -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Rówieśnik od trzech czy czterech dni, a nawet nie obchodził urodzin :| Łech... w każdym bądź razie, witamy na forum! Tak a propos - czy tylko ja mieszkam na Kujawach? >.< A ja to co? :< Też z Kujaw jestem. Toć ode mnie do ciebie jest kilka(naście) kilometrów. Już kiedyś ci mówiłem, pewnie zapomniałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 A ja to co? :< Też z Kujaw jestem. Toć ode mnie do ciebie jest kilka(naście) kilometrów. Już kiedyś ci mówiłem, pewnie zapomniałaś Taaaa?! No jak ja mogłam o takim czymś zapomnieć! :< KILKA? Serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Taaaa?! No jak ja mogłam o takim czymś zapomnieć! :< KILKA? Serio? No tak. Ty mieszkasz w Osięcinach, a ja blisko Dobrego. Nawet nie wiem dokładnie ile to jest, ale chyba nie więcej niż 10 km. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 :OOOOOOOOO No nie mów :O Ja cię kręcę ale numer! Ale i tak mama mnie do ciebie nie puści bo masz 17 lat xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 :OOOOOOOOO No nie mów :O Ja cię kręcę ale numer! Ale i tak mama mnie do ciebie nie puści bo masz 17 lat xd Powiedz, że przychodzisz do mojej siostry, która ma 11 lat, nie będzie żadnych podejrzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 :OOOOOOOOO No nie mów :O Ja cię kręcę ale numer! Ale i tak mama mnie do ciebie nie puści bo masz 17 lat xd http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs Co ona, myśli, że on pedofil czy jak? Ale co do tematu, można by zrobić "update"... No to do rzeczy: Tak więc jestem MIROSUAF(czasami nienawidzę owego imienia...), urodzony 14 lutego 2000 roku w Krakowie. Aktualnie Mieszkam w Skawinie. Interesuję się Mechanizmami, Przyrodą, Bronią, Dziewczynami, Kucami, Anime, Drawingiem, Muzyką, Polonistyką i ogólnie UWIELBIAM POLSKIE KINO. W wolnych chwilach noł-lajfie na forum. Jak znajdę więcej czasu to troszkę potłumaczę FF'y. Moje ulubione Klimaty designowe to: Lód, Arcane, Lightbeam, Steampunk, Gore i WW2. Ulubione Klacze z Mane 6 to Fluttershy i Applejack. Z drugoplanowych zaś Octavia, Vinyl Scratch, Księżniczka Luna, Carrot Top, Applebloom, Angel, Derpy Hooves(Ditzy Doo), Doctor Whooves i Big Macintosh. Mam tendencję do pisania z błędami. Nie, nie jestem analfabetą. Ja po prostu nie wiem jak rozśmieszyć ludzi. Na ogół z muzyki słucham Rocka, Jesper Kyda, Clinta Mansela, Hansa Zimmera, Czasami Black Eyed Peas, WoodenToastera, Reggae, lecz nie polskie. wyjątkiem Jest Kamil Bednarek. A i jeszcze zostały ANIME SOUNDTRACKI oraz BRAIN MELTERY. Jeśli chodzi o gry to gram, a raczej grałem w: Heroes 4, LoL'a, Warcrafta, Tomb Raidery, Mafię, CoD'y, lecz nie Modern Warfare, Strongholdy, Dawn of War, Gothic Dragon Nest. Co do forum, to jestem tu od samego początku, czyli od końca Sierpnia. Jestem Byłym Avatarem Applejack, od października miałem sporą przerwę i okazuję się, iż teraz za to, za co wyleciałem siedziałbym dalej. Tak więc witam nowych i starych, Panów i Panie, Bronych i tych nie do końca. Vanadiss pragnie "zaistnieć na nowo". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się