Tow. Zaznaczony Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Witam wszystkich starych i nowych!19, małopolskaPowracam po przerwie w 2012, dużo się tu zmieniło przez te lata.Trochę rysuje, interesuje mnie technika, biologia, chemia, lotnictwo (FSX) szczególnie złożone samoloty tłokowe dalekiego zasięgu.Zwykle się nie odzywam i trzymam dystans. Lubię szczególnie Rarity. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Witam. Mam 14 lat. Pochodzę z Małopolski. Interesuję się geografią, aktorstwem i dekoracją wnętrz. Ponadto śpiewam i komponuje własne piosenki. Moimi ulubionymi kucykami są Twilight, Fluttershy i Księżniczka Luna. Na ogół jestem cichą, nieśmiałą osobą. Wolę przebywać w gronie bliskich przyjaciół, nie lubię zgromadzeń. Uwielbiam czytać książki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlDarisz Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Witam. Mam na imię Darek. Liczę sobie lat 16 i mieszkam w Łodzi. Interesuję się historią. Moje ulubione postacie z MLP to Luna, Twilight i Discord. Oprócz tego lubię czytać książki (głównie w klimatach fantasy, ale nie tylko) oraz grać w gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignis Vesper Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Siemanko. Jestem Mati i jestem z Gdańska. Mam 14 lat, a Mlp interesuję się od 2-3 lat. Lubie czytać książki, oglądać gwiazdy, jeździć na desce i ćwiczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Hey wszystkim, na imię mi Paweł i mam 16 lat. Mieszkam w Gdańsku. Lubię oglądać anime , grać w gry komputerowe i rysować. Moją ulubioną postacią z MLP to Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andriu~ Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Witajcie Wszyscy, Mieszkam w Zabrzu. Trochę oglądam anime, Grywam, bazgrolę. przeglądam kresy internetu. Ulubiona Mane6. FlutterShy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vavabog Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 (edytowany) witam was , nazywa się filip , znajomi mówią mi boguś , mieszkam w Gorzowie Wlkp w województwie lubuskim , lubię czytać książki , grać na gitarze , jeździć na koncerty , mam 17 lat chodzę do technikum , na zawód teleinformatyk , często przebywam w Wrocławiu , dorabiam jako darmowy psycholog ( na prawdę) z lekka wymuszony , nie mam ulubionego kucyka choć najbardziej mi się podoba księżniczka luna w bardziej metalowej wersji na co dzień nosze glany jakieś kolorowe spodnie i zawsze czarne koszulki z zespołami Edytowano Październik 29, 2015 przez Vavabog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Okay. Pasek z tej strony, przywiało mnie tutaj z futrzaków. O ile serial znam, lubie, chociaż jestem sezon czy dwa do tyłu, o tyle z fandomem nie miałem za wiele jeszcze do czynienia. 23lata, studiuje w Łodzi, siema i spróbuję tutaj zostać :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Hej (: kto poradzi od czego zacząć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 10 minut temu WildyRock napisał: Hej (: kto poradzi od czego zacząć? W dziale Na Start załóż sobie temat, opisz się kilkoma słowami/zdaniami - ustaw sobie jakiś awatar żebyś stał się trochę bardziej rozpoznawalny, może jakąś sygnaturkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Właśnie teraz Zegarmistrz napisał: W dziale Na Start załóż sobie temat, opisz się kilkoma słowami/zdaniami - ustaw sobie jakiś awatar żebyś stał się trochę bardziej rozpoznawalny, może jakąś sygnaturkę? dzięki (: skorzystam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Hello - Nick jak widac SystemShy (bylem na forum kiedys ale to bylo dawno). - Mieszkamy z Kira w UK a konkretniej w Szkocji (dlatego prosze wybaczyc brak polskich znaków) - Mam 26 lat stary kon ze mnie Jak ktos ma jakies pytania to smialo walic. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkieAndy Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 (edytowany) Hejka ♥ mam na imię Madzia, mam 20 lat ulubiony kucyk Pinkie Pie interesuje się kulturą azjatycką, kpop, manga, anime, fantastyka ♥ kocham Lene Hall xD ♥♥♥♥ Edytowano Grudzień 2, 2015 przez PinkieAndy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 4 godziny temu SystemShy napisał: - Nick jak widać SystemShy (bylem na forum kiedyś ale to było dawno). - Mieszkamy z Kira w UK a konkretniej w Szkocji (dlatego proszę wybaczyć brak polskich znaków) - Mam 26 lat stary koń ze mnie Witaj ponownie. Czekaj czekaj, nie byłeś czasem na pierwszym forumowym? Spoiler Polską klawiaturę nie tak trudno się dodaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 34 minuty temu PinkieAndy napisał: Hejka ♥ kocham Lene Hall xD ♥♥♥♥ Witaj! Możesz powiedzieć za co kochasz tą pegasister szcześciarę? Miłego pobytu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 3 godziny temu PinkieAndy napisał: Hejka ♥ mam na imię Madzia, mam 20 lat ulubiony kucyk Pinkie Pie interesuje się kulturą azjatycką, kpop, manga, anime, fantastyka ♥ kocham Lene Hall xD ♥♥♥♥ Witaj na forum. Od kiedy lubisz MLP i czy znasz pierwszą generację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varfact z Tearnu Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Bry Konrad z Bystrzycy (Pod Lublinem 34 km) 16 w styczniu, lubie ruskie (pierogi) XD Ulubione postać Dashi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkieAndy Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 2.12.2015, 23:56:37 Arpegius napisał: Witaj! Możesz powiedzieć za co kochasz tą pegasister szcześciarę? Miłego pobytu na forum. Przepięknie śpiewa, jestem jej fanką xd The Magic Inside wzrusza mnie do łez Dziękuję 3.12.2015, 02:52:14 BiP napisał: Witaj na forum. Od kiedy lubisz MLP i czy znasz pierwszą generację? Cześć Odkąd wypuścili MLP na mini mini xD 3 lata lub więcej. Oglądałam ale nie kocham pierwszej generacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Pinkie połącz oba posty razem, bo mode się doczepią 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Cześć wszystkim nowym! I tym, którzy wrócili na forum! Bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 (edytowany) Witam, na imię mam Wojtek, lat 20, mieszkam w stolicy województwa Świętokrzyskiego. Na forum trafiłem dość niedawno. MLP interesuje się od kilku miesięcy. Ciężko wskazać ulubionego bohatera bo takowych jest kilku. Edytowano Grudzień 5, 2015 przez Maniek116 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronysław1994 Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 (edytowany) Karol, lat 21, Siemianowice Śląskie (koło Katowic). Ulubiona postać: Twilight Sparkle. Ogląda MLP: PtM od 5. sezonu. Edytowano Grudzień 5, 2015 przez Bronysław1994 poszerzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Witam! Bronysław, MLP wciągnęło Cię, a oglądasz od 5 sezonu? Ładnie, ale według mnie to pierwszy i drugi sezon były najlepsze. Polecam się zapoznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pexi2012 Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 (edytowany) Hej, witam, miło mi. Z tego co wiem to nazywam się Wiktoria i mam 15 lat (w grudniu je kończę, hyhy :3). Gdzie mieszkam? Powiem tyle. W południowej Polsce :). Kucyki mnie zaczęły interesować w połowie 2012 r. Był to dla mnie dość trudny okres, a MLP mi trochę pomagało psychicznie. Pod koniec 2012 r. uznałam siebie już jako Pegasister. Mam dwa ulubione kucyki, a są to Pinkie Pie i Fluttershy, lecz całą reszte także uwielbiam. Nie toleruję tego, jak ktoś uważa siebie za Brony'ego lub Pegasister, a nie znosi jakiejś postaci tak bardzo, że nawet by chciał by jej w serialu nie było. Jest to dla mnie nie do zrozumienia. No to ten.. Fajnie was poznać! Edytowano Grudzień 6, 2015 przez Pexi2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się