Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

4 godziny temu SystemShy napisał:

- Nick jak widać SystemShy (bylem na forum kiedyś ale to było dawno).

- Mieszkamy z Kira w UK a konkretniej w Szkocji (dlatego proszę wybaczyć brak polskich znaków)

- Mam 26 lat :P stary koń ze mnie

Witaj ponownie. Czekaj czekaj, nie byłeś czasem na pierwszym forumowym?

Spoiler

Polską klawiaturę nie tak trudno się dodaje.

3 godziny temu PinkieAndy napisał:

:pinkie4thwall:

Hejka ♥

mam na imię Madzia, mam 20 lat

ulubiony kucyk Pinkie Pie :pinkie2:

interesuje się kulturą azjatycką, kpop, manga, anime, fantastyka ♥

kocham Lene Hall xD ♥♥♥♥ :pinkie: 

Witaj na forum.

Od kiedy lubisz MLP i czy znasz pierwszą generację?

2.12.2015, 23:56:37 Arpegius napisał:

Witaj! Możesz powiedzieć za co kochasz tą pegasister szcześciarę?
Miłego pobytu na forum.

Przepięknie śpiewa, jestem jej fanką xd  :pinkie2:

The Magic Inside wzrusza mnie do łez <3

Dziękuję <3

3.12.2015, 02:52:14 BiP napisał:

Witaj na forum.

Od kiedy lubisz MLP i czy znasz pierwszą generację?

Cześć <3

Odkąd wypuścili MLP na mini mini xD 3 lata lub więcej.

Oglądałam ale nie kocham pierwszej generacji :pinkiesmile:

Witam, na imię mam Wojtek, lat 20, mieszkam w stolicy województwa Świętokrzyskiego. Na forum trafiłem dość niedawno. MLP interesuje się od kilku miesięcy. Ciężko wskazać ulubionego bohatera bo takowych jest kilku.

Edytowano przez Maniek116

Hej, witam, miło mi. Z tego co wiem to nazywam się Wiktoria i mam 15 lat (w grudniu je kończę, hyhy :3). Gdzie mieszkam? Powiem tyle. W południowej Polsce :). Kucyki mnie zaczęły interesować w połowie 2012 r. Był to dla mnie dość trudny okres, a MLP mi trochę pomagało psychicznie. Pod koniec 2012 r. uznałam siebie już jako Pegasister. Mam dwa ulubione kucyki, a są to Pinkie Pie i Fluttershy, lecz całą reszte także uwielbiam. Nie toleruję tego, jak ktoś uważa siebie za Brony'ego lub Pegasister, a nie znosi jakiejś postaci tak bardzo, że nawet by chciał by jej w serialu nie było. Jest to dla mnie nie do zrozumienia. 

No to ten.. Fajnie was poznać!

Edytowano przez Pexi2012

5.12.2015 at 00:49 Ihnes napisał:

Witam! :D
Bronysław, MLP wciągnęło Cię, a oglądasz od 5 sezonu? Ładnie, ale według mnie to pierwszy i drugi sezon były najlepsze. Polecam się zapoznać :D

Pisząc "od 5. sezonu", miałem na myśli, że zacząłem oglądać nowe odcinki od piątego sezonu. Poprzednie cztery obejrzałem w grudniu zeszłego roku.

8 minut temu Bronysław1994 napisał:

Pisząc "od 5. sezonu", miałem na myśli, że zacząłem oglądać nowe odcinki od piątego sezonu. Poprzednie cztery obejrzałem w grudniu zeszłego roku.

Oooo.... No chyba, że tak :D Tak, czy inaczej - baw się tu dobrze :D

Cześć :)

Więc tak:

Nazywam się Klaudia, mam 16 lat.  Dołączyłam do forum niedawno, więc stwierdziłam, że warto byłoby się przywitać :NjdaT: 

Moje zainteresowania są rozległe, bo jestem człowiekiem renesansu. Głównie interesuję się biologią (szczególnie ekologią), uwielbiam taniec i rysowanie, muzyki mogę słuchać godzinami :djpon3:, lubię grać w różne gierki, kocham przyrodę oraz informatykę xD

Oglądam serial od kiedy pojawił się na antenie MiniMini, a do fandomu wpadłam przypadkiem w 2013 roku, kiedy trwała połowa 3 sezonu. Wtedy to kucyki ogarnęły całe moje życie :cadancetwi2:Obecnie jestem aktywną pegasister i stara się udzielać na rzecz fandomu :D

Moje ulubione kuce to oczywiście Twilight Sparkle oraz Pani Nocy Księżniczka Luna.

Edytowano przez Magda B
  • +1 2

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Siemka :pinkie4:. Nazywam się Michał, lat siedemnaście, broniacz od 2013 roku. Mam odrobinę doświadczenia w fandomie (swego czasu udzielałem się na polskiej mlp wiki), a teraz postanowiłem w końcu dołączyć tutaj. Poza kucami interesuję się grami komputerowymi, rysowaniem, muzyką i ASG. Ulubiony kucyk to Pinkie Pie :pinkie:.  Jestem fanem polskiego dubbingu (nawet piosenek! :pinke_tongue:), podobno jestem gadatliwy i mam poczucie humoru, a pochodzę z Podhala.

Edytowano przez TechHunter
  • +1 2

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...