BiP Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Witaj na forum xD @Anoax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Cześć. Fajnie, że na forum pojawił się ktoś aspirujący na bycie psychologiem. Dużo jest tu osób z problemami, więc twoja obecność jest przydatna. Polecam stworzyć temat w powitaniach. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq2 Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 hejkaaaa, jestem nowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Witaj na forum(które nie wygląda jak forum, bo administratorzy chcieli je zmienić w facebook'a) Zaq2! Załóż temat na przywitanie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Witam na forum. Uważaj na forumowe sekty działające w imię parówek i budyniu. Będą udawali przyjaciół, żeby włączyć Cię w swoje szeregi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 16 minut temu Maniek napisał: Witam na forum. Uważaj na forumowe sekty działające w imię parówek i budyniu. Będą udawali przyjaciół, żeby włączyć Cię w swoje szeregi. Zarówno obydwie są już na wymarciu. Tematy świecą pustkami. Pozatym parówy nikogo na ten moment nie szukają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia Adamiak Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 jakie to swett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 9.03.2016 at 15:52 Anoax napisał: Witam serdecznie. :3 Mam na imię Kuba i mam 18 lat. Lubię pomagać innym w potrzebie i majstrować w samochodach. Jeśli ktoś chce się wygadać, ma jakiś problem z rodziną, przyjaciółmi, miłością, życiem itp. albo chce się dowiedzieć o mnie czegoś więcej to serdecznie zapraszam na mój profil i do napisania do mnie. Miłego dnia wszystkim! :3 Siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 Kogóż to ja widzę...michalski9! Ja jestem Kuba mam 14 lat i dalej nwm... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 godzinę temu Immo napisał: Kogóż to ja widzę...michalski9! Ja jestem Kuba mam 14 lat i dalej nwm... Sie-sie-siema Immo, też fajnie cię tu spotkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunderbolt7 Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 (edytowany) Aloha! Jestem Ania,mam 12 lat(prawie 13). (Jestem tu nowa jak coś).Kocham MLP,a zwłaszcza Rainbow Dash. Edytowano Marzec 30, 2016 przez Thunderbolt7 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 16 godzin temu Thunderbolt7 napisał: Aloha! Jestem Ania,mam 12 lat(prawie 13). (Jestem tu nowa jak coś).Kocham MLP,a zwłaszcza Rainbow Dash. Elo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 30.03.2016 at 20:46 Thunderbolt7 napisał: Aloha! Jestem Ania,mam 12 lat(prawie 13). (Jestem tu nowa jak coś).Kocham MLP,a zwłaszcza Rainbow Dash. Dobry dzień. a tu takie tam, na dobry początek No to jazda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 30.03.2016 at 20:46 Thunderbolt7 napisał: Aloha! Jestem Ania,mam 12 lat(prawie 13). (Jestem tu nowa jak coś).Kocham MLP,a zwłaszcza Rainbow Dash. Witaj miło Cię poznać~! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 13.08.2011 at 15:36 Tarreth napisał: Pozdrowienia z Katowic! Do tej pory z tego co widzę jestem tutaj najstarszy - mam 19 lat a na imię mi Mateusz. To i sie Warszawa dolacza :-) mam na imie Edyta :-) i 30 wiosen juz na karku :-) sorry za brak polskich znakow klawiatura mi posloszenstwa odmawia :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 2 godziny temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: To i sie Warszawa dolacza :-) mam na imie Edyta :-) i 30 wiosen juz na karku :-) sorry za brak polskich znakow klawiatura mi posloszenstwa odmawia :-) God damnit, już tyle czasu minęło a dalej nie ogarnęłaś klawiatury? To już kilka miesięcy będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 Siema. Łapcie: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 11 godzin temu Mhroczny Brat Starostki napisał: God damnit, już tyle czasu minęło a dalej nie ogarnęłaś klawiatury? To już kilka miesięcy będzie. no jak widzisz od zawsze mam z tym problem w koncu klawiatura to nie mój konik jestem mechanikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaperHeart Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Hello everypony! Jestem tu nowa. Mam 26 lat i za chwilę kończę studia biologiczne. Jestem ze Zgorzelca. Od prawie dwóch lat interesuje się MLP:FIM. Lubię czytać książki, grać w gry, oglądać kreskówki, seriale i filmy. :):) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Witamy. Proszę, rozgość się. Miłej zabawy i wielu nowych znajomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 No cześć, @PaperHeart, miło cię tu widzieć w naszym gronie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Amelia ,14 lat , interesuje się informatyką. Ulubione postacie to Luna i Discord. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mishka Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) Kamil, 21 lat,skończyłem maturę bez dalszego pomysłu na życie. Oglądam kuce od 2012 roku z dużymi przerwami. Wróciłem teraz, na wiosne 2016 r. gdyż emitują 6 sezon mlp. Podobno na forum i fandomie broniaczy dużo się zmieniło, jakby ktoś był łaskaw zapraszam na priv. Mieszkam w Warszawie, i czasami przychodze na tutejsze ponymeety. No i moim ulubionym kucykiem jest Twilight bez skrzydeł. Edytowano Maj 2, 2016 przez mishka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Czołem @Amisia i @mishka. Witajcie, mam nadzieję, że będziecie się tu dobrze bawić, życzę dużo nowych znajomych/ przyjaciół i wszystkiego dobrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) Witam cię mój imienniku. Edytowano Maj 2, 2016 przez Nightmare Xeno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się