MrFreeze Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Pewnie soczku wszyscy Cie kochamy Witaj Czarku , miłego pobytu na forum życzę Czuj się jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Witaj na forum Czarku ! Sorry, ale muszę spytać... Ten numer GG z profilu jest autentyczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokJablkowy Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 nie nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Tak myślałem... Szkoda xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Witaj na naszym forum Czarku,udanej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuBuliusz Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam wszystkich nowych! BuBu, grasz na jakimś instrumencie? ;] Tak. Przez szesc lat gralem na gitarze, a teraz gram na puzonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 @up WOW! Witam w klubie puzonistów ^ ^ Gram w orkiestrze jak coś, ale od razu mówię, że w repertuarze mamy też utwory rozrywkowe, np. "Dancing Queen" i "Mamma Mia" Abby xD BTW to witam na forum (z małym opóźnieniem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Positive Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam wszystkich... Jestem Olga, mam 15 lat, a MLP oglądam (i kocham) od kilku miesięcy ale dopiero teraz zainteresowali mnie ludzie którzy także kochają kuce ^^ Dlaczego kocham kucyki? Dużo do wymieniania...ale przede wszystkim dlatego że to dla mnie bardzo pokojowo nastawiony do świata serial (tak, jestem pacyfistą). Słucham reggae, ska, raggamuffin i wiele innej jamajskiej muzyki ale nie pogardzę także rockiem, punkiem czy metalem. Jest to moje drugie forum, gdyż należę już do RastaRootsReggae (miałam okazję poznać tych ludzi na reggae festiwalach, mam nadzieję że będę mogła i Was kiedyś poznać Kucykofani ^^). Nie gram...miałam kiedyś przyjemność zagrania w Heroes III ale aktualnie nie mam na to czasu. Jestem wegetarianką - tak na wszelki wypadek, by przypadkiem nie zjeść kucyka Bless! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Witaj ! Miłego pobytu na forum i czuj się jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam serdecznie wszystkich, których jakimś dziwnym sposobem pominąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 i ja witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Hi, Olga ; > Rock, metal i reggae? Hmm, coś czuję, że się dogadamy... ^^ Witam Cię serdecznie i życzę miłej zabawy ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam Bubuliusza i Olgę : ) Jestem pewny, że oboje znajdziecie tu coś dla siebie! Miłego pobytu na forum i udanej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 witam wszystkich z ostatnich chyba 3/4 stron tego wątku Positive zapraszam Cię do udzielania się na forum (szczególnie w temacie oceń ostatnią piosenkę, bo długo czekałem aż pojawi się ktoś kto zarzuci dobrym reggae, o ska to już w ogóle nie mówię ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Positive Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 El Martinez, a słuchasz ów gatunków? P.S. siedzę już tu od kilku godzin (tak, tak bardzo mnie wciągnęło ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Positive Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 bobule, szukałam co nieco o muzyce i nadal zastanawiam się w którym wątku mogłabym wrzucić jakiś radosny kawałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Słucham, gram, nawet śpiewać coś próbuję... xd Ale zdecydowanie wolę gitarę ;p Zresztą trochę mojej (i nie tylko) twórczości możesz znaleźć w dziale Muzyka ; > A, i na przyszłość edytuj posta, nie pisz dwóch pod sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 bo Cię martin zbanuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Positive Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 spoko, tak to jest jak mi się niechcący coś przypomni po czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Witaj na forum, Positive. Gl&hf :3 (Marti, ty przecież Klontfe masz! :<) @down No nic, oberwie Klontfą potem. I tak długo go żarła :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Nie, jest Prawą Ręką Witaj na forum, Positive. Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Również witam kolejną Pegasis :>>> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Witajcie, nowi forumowicze! Mam nadzieję, że będziecie dobrze się bawić i zadomowicie w forum. Positive, jak Marti mówił - w dziale Muzyka możesz albo założyć temat o własnej twórczości, albo w temacie "oceń poprzedni kawałek" coś z internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Positive Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 spoko loko foko, już trochę wstawiłam muzyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Witam, Jestem Arek, pochodzę z Sandomierza ( tak, tam gdzie się kręci Ojca Mateusza ). Wieku nie podam, przynajmniej narazie. Lubię książki (głównie fantasty i SF), Transformers, modelarstwo, pływanie, ćwiczenia na siłce i ogólnie święty spokój. Typ samotnika, taki outsider. MLP zainteresowałem się chyba jak każdy - nie mogąc zrozumieć jak stare chłopy mogą oglądać ten serial i odpaliłem 1 odcinek. Skończyło sie na tym że przez następne 2 dni oglądnąłem wszytskie jakie do tej pory wyprodukowano i czekam z niecierpliwością na następne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się