Kuba Dmode Coke Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Jam Jest Sir Kuba. Mieszkam w Mierzynie (dosłownie obok Szczecina, zach. pom) Ulubiona postać z MLP FiM to RAINBOW DASH! :3 Jak mam czas to... gram w lola, wowa, d2, d3, AC2, GTA2, itd. lub oglądam kuce albo je rysuje :3. Słucham wszystkiego (prawie). I lubię być znany jako ktoś kto dokonał czegoś na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rariti Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Nazywam się Nikola ,mieszkam w Tarnowie. Interesuje się tańcem ! Moją ulubioną postacią z My Little Pony jest Rainbow Dash. Tarnów? Toż to niedaleko mnie btw. Witaj! - Artaniis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Mnie się wydawało, że Rarity ;o ale nie ważne xD Witamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Witamy Tarreth czuj się jak byś miał tu admina . Witam także Rariti i kube dmode coke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Hej wszystkim bronym. Michał, lat 18, miejsce zamieszkania: Kraków (ktoś jeszcze z okolicy?). Z pasji, oprócz MLP oczywiście, mogę wymienić muzykę. Lubię każdą od klasyki po rocka- nie toleruję tylko techno i hip-hopu. Już ładnych parę lat gram na saksofonie i nie wyobrażam sobie, że mógłbym z tym skończyć . Kucyki zaatakowały mnie przez kwejka. Nie wiem dlaczego, ale po prostu lubię patrzeć na te kolorowe zwierzaki... zbieram po kątach resztki swojej męskości i kończę oglądać pierwszy sezon Sorry za chaos w wypowiedzi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Masz dobry gust muzyczny ^^ A Epic Sax Guy zagrać potrafisz? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Pracuję nad bioderkami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 7, 2011 Autor Share Napisano Październik 7, 2011 To będziesz musiał nam kiedyś zagrać na skype czy gdzieś, a tak w ogóle to witaj na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Ale jako tako melodię ogarniasz? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 ja tak patrzę, że mamy już 3-4 albo więcej gitar, perkusję, saksofon, ktoś ma bas? I gramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Bas? Zawsze można zrobić pseudo bas w Audacity, albo jakimś programem do symulowania basu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Ciężko będzie z zespołem, szczególnie, że jesteśmy porozrzucani po całej Polsce... Chyba, że każdy nagra swoją partię w audacity i ktoś to połączy P.S. Epic sax guy nie jest trudny, ale uwierzcie- są lepsze rzeczy do grania... Chyba coś wrzucę w dziale "Muzyka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Chyba, że każdy nagra swoją partię w audacity i ktoś to połączy Jestem za. A za tydzień będe gotowy w 100% Jedynym (chyba) problemem może być (a raczej na pewno będzie) tempo grania naszych części... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Jestem za. A za tydzień będe gotowy w 100% Jedynym (chyba) problemem może być (a raczej na pewno będzie) tempo grania naszych części... Oj tam, będzie artystyczny nieład XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Oj tam, będzie artystyczny nieład XD Oj tam, oj tam, oj tam... Oj tam. Time to download TS3/Mumble and stop crying. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Kto ci tu płacze :F Zrobimy chaotyczną piosenkę, która swoją badziewnością przebije polskie At the Gala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Kto ci tu płacze :F Zrobimy chaotyczną piosenkę, która swoją badziewnością przebije polskie At the Gala. zażyjmy przed tym na wszelki wypadek dopalacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Jedynym (chyba) problemem może być (a raczej na pewno będzie) tempo grania naszych części... Ludzie... metronom. Można nawet jakieś stukanie nagrać na osobnej ścieżce, którą się potem wyłączy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Ale to zajmie zbędne kilka, kilkanaście sekund. Poza tym bez tego będzie fajnie. Wyjdzie nam COŚ i będziemy z tego dumni! Albo i nie... Po prostu musimy się jakoś zgadać, ustalić co kto robi a potem się połączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 tracąc przywileje Avatara (no, w sumie z własnej woli) Czołówka odpada. Można by prześpiewać sobie WWU bądź Słynne Kapkejks. Albo coś z poza Wachlarza MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Cover...czegokolwiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 nie mam... Niczego, prócz pianina za ścianą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 To będziesz grał na klawiszach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Nazywam się Ada , mieszkam w Łukowie Uwielbiam Rainbow Dash !!!!!!!! 13 lat interesuje się zwierzętami i MLP:FiM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Witam, jestem Tomek, mam 16 lat Mieszkam w Świnoujściu (wyspa Uznam). Mój ulubiony kucyk to AJ. Lubię muzykę elektroniczną i klasyczną... I filmy akcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się