Rethagos Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam wszystkich nowych bronies/pegasis na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam nowych :3 Życzę dobrej zabawy na forum, w tle miłości i szacunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam serdecznie wszystkich nowych (mimo, że ja jestem w miarę nowy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam nowych w stadzie @Marti Wy mówicie o wolnym internecie... Ja jadę na komórce (bez wi-fi) - internet czasami szybki, w większości czasu wolniutki (ślimak szybszy jest ) i jakoś nie narzekam. ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Arek - :O Wooo. Leń, a umiesz odczytać mapę nieba? Kompletnie się na tym nie znam mapę nieba potrafię odczytać bo mam książkę o astronomii(strasznie gruba około 300 stron i do 100 sama historia astronomii od starożytności do 20 wieku) i tam można przeczytać jak używać tą mapę dostałem(książkę) ją na 7 urodziny razem z 1 teleskopem którym ciężko było coś zobaczyć dopiero na komunię dostałem dobry teleskop nawet nie wiece w jakie kształty niekiedy się układają kratery na księżycu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Heh, chyba 80% osób na tym forum interesuje się informatyką jak dobrze zauważyłem xd Oczywiście witam nowych ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Oczywiście ja też witam. Sporo was, cieszy mnie to. Im więcej nowych, porządnych userów, tym lepiej, nieprawdaż? Witam raz jeszcze wszystkich, których nie miałem okazji powitać z osobna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam nowych, mam nadzieje, ze nigdy nie zauwazycie toksycznej strony tego forum, oraz wszystkich jego paradoksów, hipokrytycznych zachowań i reakcji "Miłego pobytu" do czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 @up Nie zauważą, bo takowych nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Dzięki wszystkim za ciepłe przywitanie. I witam nowszych ode mnie Wooo, Grudziądz? :O To chyba całkiem niedaleko mnie xP Pewnie i tak nie kojarzysz Osięcin... Miłej zabawy na forum! ^^[...] Kojarzę kojarzę Widzę, że interesujesz się militariami, mnie to nie wciąga, ale myślę że znajdziesz tutaj wiele osób z którymi będziesz mógł podyskutować Tak tak. Ale bardziej interesuje mnie demolition derby z uzbrojeniem, które nie istnieje (można zobaczyć to na sygnie ) Oczywiście witam nowych ^^ Uszanowanko dla administratora :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Kojarzysz? Wow. To... fajnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Hmmm, to te miasteczko koło Włocławka? Trochę kilometrów nas dzieli Znasz jeszcze kogoś z Kuj-Pom na tym forum? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 25 km od Włocławka Hm, wiesz, spytaj się na ShoutBoxie, bo nie wiem czy mogę tak otwarcie powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Dobra to jutro, jak będzie więcej osób. Ja się z wami żegnam i do jutra Kucykowych snów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 A ja ponieważ jestem spóźniony :( to serdecznie witam FOXXa i też mu życzę miłych snów. @Down Tak więc miłego słuchania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 ahhh, jeszcze mnie tak dobrze nie znasz a już poprawnie napisałeś mój nick jak ja widzę jak ktoś pisze FOXX małymi literami, normalnie szlag mnie trafia! i dzięki za przywitanie i za to że życzysz mi miłych snów Zaczyna mi się tu podobać jeszcze bardziej Zaraz rozbije tu obóz Ok, koniec tego dobrego, czas posłuchać muzy przez godzinę i spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 @up Spać przez godzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 @up Spać przez godzinę? Nie, źle mnie zrozumiałeś. Przez godzinę słucham muzy a później idę spać aż do rana :F Są jakieś wątki do luźnych rozmów? Nie chce zaśmiecać tego :F Bo moja przeglądarka ma coś popsutego w sobie i wszystkiego nie wyświetla. Byłbym wdzięczny za podanie linka do tematów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 @FOXX7896 Tak, rozmówki damsko - męskie Tam możesz robić i pisać co chcesz link: http://mlppolska.pl/Watek-Rozm%C3%B3wki-damsko-m%C4%99skie-I-tak-to-ju%C5%BC-nie-jest-spis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Dziękuję serdecznie. :F Cofnę się do działu Off-Topic i poszukam jakiegoś tematu dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witam nowych i wiEcej nas tym weselej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Po pierwsze witam wszystkich nowo przybyłych a po drugie witam Ciebie FOXX7896 i radzę ci sobie ściągnąć jeżeli nie posiadasz Google Chome lub przeinstaluj swoją na nowo i problem z wyświetlaniem będziesz mieć z głowy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych czuję się zaszczycony mogąc was przywitać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witam wszystkich! Coraz bardziej nam obrodziło ludźmi na forum. Cieszę się z tego powodu. Życzę miłej zabawy i wielu radosnych chwil:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witam wszystkich bardzo Serdecznie! Nazywam się Bartek lubię placki. Jestem tutaj nowy i polecili mi to forum nie jacy Spinwide i Grillo. I mam wielką nadzieje, że będziemy się wspólnie dobrze bawić(bez skojarzeń). Lubie tworzyć filmiki i bawić się efektami specjalnymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się