Ihnes Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Aniu baw się dobrze na forum! Miło, że jest nas coraz więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 I od razu zrobiło mi się miło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 I od razu zrobiło mi się miło Miło, że Ci miło. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Jak miło jak jeszcze ja się nie przywitałem? A więc witam ja cię serdecznie Swoją drogą zauważyłem że większość kreatywnych osób jest właśnie z Krakowa... To coś z tamtejszym powietrzem czy to dzięki bajglom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Jak miło jak jeszcze ja się nie przywitałem? A więc witam ja cię serdecznie Swoją drogą zauważyłem że większość kreatywnych osób jest właśnie z Krakowa... To coś z tamtejszym powietrzem czy to dzięki bajglom? Z tobą jest jeszcze milej. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Oh my! Ile was tu! W takim razie cyder dla wszystkich (mam nadzieję, że te dwie skrzynki wystarczą), i welcome to the herd! :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Witaj Aniu, pochwal się w co grywasz. Może znajdziesz nowych towarzyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 witaj Anno, mam nadzieje ze zalejesz te forum masa artów Fluttershy dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Do stu tysięcy rakiet Wichr! Znowu mnie dużo ominęło. Tyle zmian i tylu przybyszy! Witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Witam wszystkich nowych których nie przywitałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 FOXX nie tylko ciebie coś omineło. Witam nowych Brony & Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Sporo mnie ominęło przez te 10 dni, jak widzę. Aż się forum nie wyrabia Serdecznie witam wszystkich nowych użytkowników! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GucioPL Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Cześć nazywam się Patryk D mam 11 lat mieszkam daleko,przyciągnął mnie Zaraza, oglądam mlp od paru dni ale mi już sie podoba jak wam. Myśle że będe się t dobrze bawił. ///dopiska od Zarazy:/// Gucio chce, abym wstawił jakiś obrazek, to macie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Dwie sprawy... Łapaj le cidyer i unikaj spojlerów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Witaj! Też mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Witam jestem Piotrek mam 18, no od sierpnia 19 lat i mieszkam w zacnych Prusach Wschodnich w malej miejscowosci pod Ełkiem. MLP interesuje sie juz od kwietnia ale dopiero teraz nabralem checi i czasu na cos innego niz tylko przegladanie FGE. No jesli chodzi o zainteresowania to chyba nie mam nie liczac tzw. "Strzelca". No i oczywiscie najlepszym kucykiem jest Luna ale to chyba wie kazdy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 No ale sądzę, że ci tą Lunę wybaczymy, co nie Mac? Nope Ee... On tylko tak żartuje... A tak poza tym to łapaj cider i welcome to the herd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 miło mi was poznać Patryku jesteś dość młodym odbiorca, szybko dotarłeś na te forum mi to zajęło kilka miesięcy... w każdym razie nadrabiaj zaległości bo sezon 3 za niedługo. Piotrze rozpocząłem oglądać MLP w tym samym czasie co ty i przeszedłem podobna drogę do tego forum, wiec baw się tu dobrze i pamiętaj: Luna 4 life Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Witam wszystkich forumowiczów! W/Cdr deHavilland melduje się w kwaterze głównej Mam na imię Krzysiek, skończyłem gimnazjum i jestem na kursie do średniej. Zapalony "pilot z przed biurka", gram w FSX, CFS3 Red Alert 2 oraz 3 i parę tytułów mniej znanych. Zajmuję się też rysowaniem wszystkiego, łącznie z Kucykami a jakże. Arty walne w najbliższym czasie pewno... No to życzę wszystkim wiatru w ogon i niech Celestia broni od "złotych kul"! Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Witam wszystkich nowych Życzę wam miłej zabawy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 witam cie Krzysztofie:brohoof:, masz pozwolenie na lądowanie . preferujesz helikoptery czy samoloty?? na forum na pewnie nie będziesz się nudził, bo wbrew pozorom Bronies maja rożne zainteresowania i hobby:twiface:, wiec znajdziesz mnóstwo bratnich dusz. a jeśli chodzi o gry lotnicze polecam, ci Airfix Dogfighter, jest to dość ciekawa i oryginalna gra obrazek dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Witam , siemka i pozdrawiam. Jak kolega powyżej napisał, na forum nie powinieneś się nudzić. A ja polecam DCS: Black Shark, fajnie zrobiony symulatorek z bardzo dobrym heli rosyjskiej produkcji prosto z biura Kamova Mój ulubiony KA-50 :F Demo: Ale dobra, to nie temat do takich rozmów. Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Siemka wam wszystkim . Jestem nowa na tej super stronce . Zarejestrowałam się jakieś 15 m temu i już mi się tu podoba ^^. Więc pozdrawiam was wszystkich a szczególnie mojego brata ciotecznego wiej007 . PS: Piąteczka dla każdego ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 hej Imka, ciesze się ze ty się cieszysz ze jesteś na forum. troszkę mało o sobie napisałaś ale myślę ze i tak się dogadamy tak jak z Wiejem(on jest wszędzie:derp: ). tak wiec baw się dobrze na forum i szerz Miłość i tolerancje. nie wiem jakiego kuca lubisz wiec wstawię Derpy:derp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Witam nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się