Szonszczyk Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 W odpowiedzi na listę antyfanów Thoraxa i uwagę ze strony @Uszatka, stwierdzam, że jednak w moim dziale potrzebna jest lista fanów. Pewnie nie będzie za długa, a wpisanie się na nią będzie swego rodzaju pośmiewiskiem wśród fandomu, ale kto lubi niech się wpisuje! Zapraszam! Lista fanów: @Szonszczyk @Twister @Poszukiwacz15 @Uszatka @Claire @Mielcar @BeckerProPl (official) @Ciastek @Kruczek @Lyokoheros @Sonic song @Hidoi @Dabrowski @DobryDobry ;) @Catniss @ClearFog @Chip @Jakubas18 @GlaceCordis Zebrowaty Zafira ... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Wpisuję się (pierwszy ) (lubię i tak Thoraxa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Wpisz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 16, 2017 Autor Share Napisano Luty 16, 2017 2 minuty temu Twisterrrrrek napisał: Wpisuję się (pierwszy ) (lubię i tak Thoraxa) Wiesz, że to pewnego rodzaju hipokryzja będąc wpisanym do listy fanów i antyfanów? Chyba, że twoja opinia odnośnie tej przemiany jest tak podzielona, że może być zakwalifikowana do: "nienawidzę" i "jest bardzo fajna" w jednym momencie ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 No to mnie wpisuj Panie Łosiu~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Właśnie teraz MasterOfRainbows napisał: Wiesz, że to pewnego rodzaju hipokryzja będąc wpisanym do listy fanów i antyfanów? Chyba, że twoja opinia odnośnie tej przemiany jest tak podzielona, że może być zakwalifikowana do: "nienawidzę" i "jest bardzo fajna" w jednym momencie ... Lubię Thoraxa jako podmieńca, ale jako nowego nie zbyt, i nie podobają mi się ich nowa rasa/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Właśnie teraz Twisterrrrrek napisał: Lubię Thoraxa jako podmieńca, ale jako nowego nie zbyt, i nie podobają mi się ich nowa rasa/ W sumie słuszna uwaga. Dla jasności powinieneś @MasterOfRainbows dodać do tytułu, że to lista fanów Tęczowego Thoraxa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 16, 2017 Autor Share Napisano Luty 16, 2017 3 minuty temu Twisterrrrrek napisał: Lubię Thoraxa jako podmieńca, ale jako nowego nie zbyt, i nie podobają mi się ich nowa rasa/ Czyli miałem rację 2 minuty temu Uszatka napisał: W sumie słuszna uwaga. Dla jasności powinieneś @MasterOfRainbows dodać do tytułu, że to lista fanów Tęczowego Thoraxa Eeee tam, nie trzeba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 A lista antyfanów fanów thoraxa to co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 16, 2017 Autor Share Napisano Luty 16, 2017 Właśnie teraz Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: A lista antyfanów fanów thoraxa to co? Wybryk natury który za chwilę usunę. Dzięki za przypomnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claire Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Poproszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Jestem ciekaw co zaplanowali z nowymi podmieńcami na sezon siódmy, nie mogę się doczekać! imo to Thorax powinien rządzić Equestrią, proszę o dopisanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Prosze o dopisanie na liste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Ja tez poprosze o wpisane ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Lubię tego jelonka, proszę o wpis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Ze mnie i tak się śmieją, albo ostrzeżenia wlepiają, więc... co mi tam wpisz i mnie. Co z tego, że stare podmieńce miały więcej stylu, te nowe choć mogły być lepiej zrealizowane też ujdą, a Thorax sam w sobie to świetna postać i fantastycznie ją fabularnie wykorzystano. A że z wyglądem im nie wyszło... głupie jest nielubienie postaci za wygląd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 Mam mieszane odczucia do tej postaci, ale wpisuj. Podoba mi się jego nowy, specyficzny wygląd i przeszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Dopisz mnie. Nowy design Thoraxa jest epicki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Dopisz mnie, dopisz mnie! xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Maj 17, 2017 Share Napisano Maj 17, 2017 Będę "nielubiaczem" ale e tam.. Osobiście to nie lubię wyglądu i tylko wyglądu nowych podmieńców, ale Thoraxa już tak. Wpisuj, baaardzo proszę.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Night Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 Proszę o dopisanie do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 poproszę o dopisanie na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Wpisz mnie na listę fanów Thoraxa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Ja bym chciał do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebrowaty Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 W sumie, też poproszę o wpis. Przy okazji, wolę Thoraxa przed przemianą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts