Lonley Shadow Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Rozdział nie ukrywam bardzo dobry. Z chęcią go przeczytałem i niecierpliwością czekam na kolejny. Błędy były te kto ktoś podał i chyba nic więcej nie było. Czekam na kolejne rozdziały. (Życzę miłego tłumaczenie, bo przecież o to tu chodzi, żeby dobrze czas tu spędzić) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaronko Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Co? Jako, że jestem osobą bardzo niecierpliwą, poszedłem czytać austraeoh po angielsku. Czytam tak z godzinę dziennie, a tu wychodzi nowy rozdział podczas gdy ja przeczytałem go ledwo połowę. Ale przynajmniej jestem wstanie wypatrzeć każdą zmianę w tłumaczeniu bo oryginał (tą połowę rozdziału) czytałem dziesiątki razy żeby wszystko zrozumieć. A tłumaczenie jak zwykle super. Chyba za długi ten komentarz. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 Dzieńdoberek, kolejny rozdział już na forum! Rozdział 41: Entuzjazm Zapraszam do lektury i komentowania! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonley Shadow Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 I kolejny super rozdział, który przeczytałem. Czekam na więcej takich lub lepszych. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaronko Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Nawet nie trzeba komentować, bo jak narazie to nie ma zmian. jest tak dobre jak wczesniej... czyli bardzo! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 12, 2018 Author Share Posted February 12, 2018 Dzień dobry wam wszystkim, przybywam z kolejnym rozdziałem! Rozdział 42: Kopalnie Zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 15, 2018 Author Share Posted February 15, 2018 Dobry wieczór, przychodzę z kolejnym rozdziałem! Rozdział 43: Przestrzeń Zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 18, 2018 Author Share Posted February 18, 2018 Dobry wieczór, oto przybywam z kolejnym rozdziałem. Rozdział 44: Rainbow Zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Dzieńdoberek, kolejny już rozdział nadchodzi! Rozdział 45: Ściana Zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 24, 2018 Author Share Posted February 24, 2018 Dzień dobry, kolejny rozdział dostarczony! Rozdział 46: Hipotetycznie Pozdrawiam, zapraszam do lektury i czekam na opinie! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 27, 2018 Author Share Posted February 27, 2018 Dobry wieczór, kolejny rozdział tłumaczenia już gotowy! Rozdział 47: Kubeł Zapraszam do lektury, a może później i do skomentowania tłumaczenia! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 3, 2018 Author Share Posted March 3, 2018 Dzień dobry, oto nadchodzi kolejny rozdział! Rozdział 48: Porwanie Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 Dobry wieczór, oto przychodzę z kolejnym rozdziałem! Rozdział 49: Pościg Pozdrawiam i zapraszam do lektury! P. S.: Zapomniałem ostatnio dodać, że do grona prereaderów dołączyła @Alcyone. Chciałbym jej z tego miejsca podziękować za to, że chce się jej czytać moje tłumaczeniowe wypociny. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 Dzień dobry, dziś wielki dzień. Przedstawiam wam oto już pięćdziesiąty rozdział! Rozdział 50: Wytrzymałość Pozdrawiam, a także zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Dobry wieczór. Kolejny rozdział nadchodzi. Rozdział 51: Przyspieszenie Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Dzień dobry, nadchodzę z kolejnym rozdziałem! Rozdział 52: Potyczka Zapraszam do lektury! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Dobry wieczór wszystkim, oto nadchodzi kolejny rozdział! Rozdział 53: Spotty Taki mały dodatek - z dziennika tłumacza: Aktualna liczba przetłumaczonych rozdziałów to 81, czyli nieco ponad 40% całości. Ostatnio przyspieszyłem tempo tłumaczenia i jeżeli chodzi o koniec prac, to nastąpi na 99% w tym roku - przy obecnym tempie tłumaczenia najpewniej będzie to przełom września i października. Co do wydawania kolejnych rozdziałów... możliwe, że je przyspieszę, ale: - muszę jeszcze przetłumaczyć trochę na zapas - jeszcze ze 20 rozdziałów odstępu; - może dokonałbym tego, gdyby też aktywność tu była nieco większa. Fajnie byłoby, gdybyście komentowali częściej, bo dzięki temu miałbym większy zapał do pracy. Przyznam szczerze, że parę razy pojawiła się w mojej głowie myśl, by rzucić to wszystko w cholerę, na szczęście parę osób dało mi znać, że podobają się im owoce mojej pracy. Chciałbym z tego miejsca podziękować im i zapewnić, że przynajmniej na razie będę kontynuował tłumaczenie. No cóż, pozdrawiam i zapraszam do lektury! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonley Shadow Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Nie przestawia i tak trzymaj! Mi osobiście tłumaczenie tych rozdziałów się podoba. Jest bardzo fajne i przejrzyste. Cały czas czekam na kolejne rozdziały z niecierpliwością. P.S. komentować ciężko, ponieważ nic nie ma do zarzucenia, tylko to, że rozdziały coraz ciekawsze i fajniejsze. P.S.2 postaram się częściej komentować. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 Dobry wieczór, przybywam z kolejnym rozdziałem! Rozdział 54: Kamieniołom Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Dobry wieczór, kolejny rozdział gotowy! Rozdział 55: Podstęp Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonley Shadow Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Rozdział świetny i co tu dodać. Tak trzymać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 Dzień dobry wszystkim, przychodzę z kolejnym rozdziałem! Rozdział 56: Potrzeba Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 Dzień dobry, zajączek wielkanocny przynosi dziś kolejny rozdział! Rozdział 57: Cela Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted April 4, 2018 Author Share Posted April 4, 2018 Dzieńdoberek! Kolejny rozdział już na forum! Rozdział 58: Pociągnąć Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 Dobry wieczór, kolejny rozdział już na forum! Rozdział 59: Zawór Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts