Coldwind Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 Dzień dobry, oto już sześćdziesiąty przetłumaczony rozdział wylądował na forum! Rozdział 60: Cios Pozdrawiam, a także zapraszam do lektury i komentowania! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonley Shadow Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Znowu znakomity rozdział, czekam na więcej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted April 15, 2018 Author Share Posted April 15, 2018 Dobry wieczór, kolejny rozdział gotowy! Rozdział 61: Powódź Tradycyjnie już pozdrawiam, a także zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 Dobry wieczór, drodzy czytelnicy. Oto kolejny rozdział, w którym krótko mówiąc: dzieje się. Rozdział 62: Thunderhorn Pozdrawiam, a także zapraszam do lektury i komentowania! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted April 22, 2018 Author Share Posted April 22, 2018 Dzień dobry! Oto kolejny rozdział i kontynuacja wielkiej przygody. Rozdział 63: Kładka Pozdrawiam, a także tradycyjnie już zapraszam do lektury i skomentowania! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted April 25, 2018 Author Share Posted April 25, 2018 Dzieńdoberek, oto kolejny rozdział! Rozdział 64: Ponton A teraz parę ogłoszeń. W najbliższym czasie nie będę publikował kolejnych rozdziałów. Moja najlepsza korektorka ostatnio gdzieś wsiąkła, a ja chcę dostarczyć wam jak najlepszy finalny produkt. Gdy kolejne rozdziały doczekają się korekty, linki do nich będą znów regularnie umieszczane w temacie. Aktualny najpewniejszy termin końca prac nad tłumaczeniem to przełom października i listopada tego roku. Raczej na pewno całość powinna zostać zakończona przed Nowym Rokiem. Wiem, że miało być wcześniej, ale proza życia niestety daje o sobie znać. Kolejny raz proszę, żebyście się bardziej udzielali tutaj. Wiem, że Austraeoh w polskim tłumaczeniu czyta więcej osób, nie tylko te, które komentują, repkują, czy oddały głos w ankiecie. Byłoby fajnie, gdybyście dali mi znać, jak się wam podoba. Każdy komć byłby dla mnie motywacją do pracy. Nie musicie komentować co rozdział, wystarczy nawet co dziesięć-piętnaście. Każdy odzew jest na wagę złota. Na koniec zaś pozdrawiam, a także zapraszam do lektury i dzielenia się wrażeniami! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IloveSombra Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 Chwała Tobie i szacunek. Czekam na kolejne publikacje, oraz trzymam kciuki za szybki powrót. /) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedMad Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 Wspaniały fik, świetne tłumaczenie. Co tu dużo pisać? Czekam z chęcią i niecierpliwością na kolejne rozdziały./) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonley Shadow Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 Ja też wciąż czekam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted May 3, 2018 Author Share Posted May 3, 2018 Dzieńdoberek! Mam dla was dobrą nowinę: zaczynamy już powoli nadrabiać zaległości. Weselcie się wszyscy, albowiem kolejny rozdział już wylądował na forum! Rozdział 65: Ucieczka Pozdrawiam, a także tradycyjnie już zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted May 6, 2018 Author Share Posted May 6, 2018 Dzień dobry, kolejny rozdział już gotowy! Rozdział 66: Element Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IloveSombra Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Fajny rozdział, zwłaszcza ostatnie zdanie. To jedna z tych kwestii, gdy budzi się nadzieja, albo coś w tym guście. Czekam z niecierpliwością. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonley Shadow Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Bardzo ciekawy rozdział naprawdę wniósł coś ciekawego.Czekam na kolejne z niecierpliwością. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trikster Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 A ja jestem ciekaw dalszego tłumaczenia, gdyż udało mi się to przeczytać w oryginale. I, choć rozumiem ideę jaka przyświeca autorowi, to ilość rozdziałów jest nieco absurdalna. No, ale nie przybyłem tu mówić o oryginale, tylko mieć nadzieję, że tłumacz utrzyma poziom swojej wersji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted May 10, 2018 Author Share Posted May 10, 2018 Dzień dobry wszystkim, oto kolejny rozdział! Rozdział 67: Element Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted May 15, 2018 Author Share Posted May 15, 2018 Dzień dobry, drodzy czytelnicy, oto kolejny rozdział! Rozdział 68: Łodzie Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted May 22, 2018 Author Share Posted May 22, 2018 (edited) Dzieńdoberek, oto kolejny rozdział już na forum! Rozdział 69: Obiekt Pozdrawiam i zapraszam do lektury, a może i także do komentowania! Edited May 28, 2018 by Coldwind 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted May 27, 2018 Author Share Posted May 27, 2018 Dzień dobry, przybywam z kolejnym ciekawym rozdziałem! Rozdział 70: Wejście Pozdrawiam, a także zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted June 3, 2018 Author Share Posted June 3, 2018 Dzień dobry! Kolejny rozdział właśnie wylądował na forum. Rozdział 71: Wnętrze Pozdrawiam, a także tradycyjnie już zapraszam do lektury i komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted June 11, 2018 Author Share Posted June 11, 2018 Dzień dobry wam wszystkim, przybywam tu z kolejnym rozdziałem! Rozdział 72: Stare Pozdrawiam i zapraszam do lektury! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted June 17, 2018 Author Share Posted June 17, 2018 Dzień dobry wam wszystkim, drodzy czytelnicy! Dziś kolejny rozdział, z którego to można dowiedzieć się czegoś ciekawego. Rozdział 73: Migoczący Pozdrawiam, a także zapraszam do lektory i komentowania! Do tego ostatniego szczególnie, komć raz na jakiś czas będzie dla mnie czymś miłym. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IloveSombra Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Cały tydzień na to czekałem. Dzięki Tobie mogę sobie przerwę w nauce zrobić . Czekam na więcej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonley Shadow Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Bardzo ciekawy rozdział naprawdę wniósł coś ciekawego.Czekam na kolejne z niecierpliwością. I proszę jak dasz radę wstawiaj częściej, są wakacje (za trzy dni) i teraz czas oczekiwania na kolejne rozdziały będzie się dłużył dwa razy bardziej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 Dzień dobry wam wszystkim, wracam tu z kolejnym rozdziałem! Rozdział 74: Płomień Pozdrawiam i tradycyjnie już zapraszam do lektury i komentowania. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted July 1, 2018 Author Share Posted July 1, 2018 Dzień dobry wszystkim, kolejny rozdział już gotowy! Rozdział 75: Szare A jak jest ze stanem pac nad tłumaczeniem? Ostatnio, wskutek zawirowań życiowych prace mocno zwolniły. Mam coś jeszcze do załatwienia, ale powoli wracam już do pracy. Aktualnie zacząłem tłumaczyć rozdział 94, czyli jestem już prawie na półmetku. Jeżeli nie zdarzy się nic poważniejszego, to skończę tłumaczenie przed Nowym Rokiem. Potem być może zacznę tłumaczyć kolejne tomy sagi, oczywiście o ile będzie zapotrzebowanie. Z tego miejsca proszę też tych, który czytają, a nie zostawili mi komcia, by dali znać, jak się im na razie podoba. Jest to dla mnie naprawdę ważne. Wszystkim czytelnikom oczywiście dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam, zapraszam do lektury, a także do komentowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts