Pony Writer Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Jako, że od dłuższego czasu nagrywam filmy na youtube chciałem was poniaczy poprosić o pomoc. A w czym, zapytacie? Od jakiegoś czasu mam w głowie projekt, który mógłby być pięknym filmem z okazji swoistej jesieni fandomu. Ma on opowiadać o historii Equestri jednak chronologicznie. Od razu mówię, że inspirowałem się tym filmem : https://www.youtube.com/watch?v=VxouoTF_3Ks&t=1s Dlatego też chce was prosić o pomoc. Do projektu potrzebowałbym ludzi znających dosyć szczegółowo historię w serialu (więc nie chodzi mi osoby, które w pewnym momencie przestały oglądać serial) oraz osoby znające się na programach do obróbki video oraz grafiki. Nie mówię, że musisz posiadać wszystkie te 3 cechy, wystarczy jedna. Co do projektu mam zamiar nie długo zacząć, ale muszę zebrać ekipę. Piszcie tutaj: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonsz Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 @SPIDIvonMARDER może będzie mógłby Ci pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Mogę pomóc przy historii (znam w miarę szczegółowo), oraz przy montażu coś porobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J Sparkle Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Może też mógłbym pomóc. Znam fabułę na tyle dobrze by wspomóc przy projekcie. Szczegóły też pamiętam więc, czemu nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Chętnie ci pomogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 4 godziny temu, Pony Writer napisał: znające się na programach do obróbki video Ja mógłbym pomóc w tym aspekcie Montowałem już wiele filmików, głównie jednak swoich. Ale program na którym pracuje to Camtasia Studio 8.5. Jakby mówić już szczerze. Nie pracowałem na innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 @Pony Writer zaraz Ci odpiszę na fejsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelly Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Jeśli jeszcze szukasz kogoś do pomocy to ja z chęcią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Princess Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 (edited) Jeśli chodzi o historię Equestrii to znam ją świetnie. Myślę, że mogłabym pomóc... Edited August 19, 2017 by Nightmare Princess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arteks Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Znam się na historii Equestrii bardzo dobrze Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
666_toczownik_666 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Powstanie Vahooverskie było niepotrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Putz Posted May 20, 2018 Share Posted May 20, 2018 Mogę pomóc na zawołanie mam w jednym palcu historię eqestri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Writerze. Ten projekt żyju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Raczej jak większość umarł sądząc po ostatniej aktywności Writtera... ale mogę się mylić. może kiedyś przybędą ludzie z naszego kraju co doprowadzą do skończenia rzeczy, które zaczynają.... kiedyś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arteks Posted July 30 Share Posted July 30 mam nadzieję, że zniknąłeś na tyle lat bo kończysz ten projekt 🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts