Pony Writer Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Jako, że od dłuższego czasu nagrywam filmy na youtube chciałem was poniaczy poprosić o pomoc. A w czym, zapytacie? Od jakiegoś czasu mam w głowie projekt, który mógłby być pięknym filmem z okazji swoistej jesieni fandomu. Ma on opowiadać o historii Equestri jednak chronologicznie. Od razu mówię, że inspirowałem się tym filmem : https://www.youtube.com/watch?v=VxouoTF_3Ks&t=1s Dlatego też chce was prosić o pomoc. Do projektu potrzebowałbym ludzi znających dosyć szczegółowo historię w serialu (więc nie chodzi mi osoby, które w pewnym momencie przestały oglądać serial) oraz osoby znające się na programach do obróbki video oraz grafiki. Nie mówię, że musisz posiadać wszystkie te 3 cechy, wystarczy jedna. Co do projektu mam zamiar nie długo zacząć, ale muszę zebrać ekipę. Piszcie tutaj: [email protected] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 @SPIDIvonMARDER może będzie mógłby Ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Mogę pomóc przy historii (znam w miarę szczegółowo), oraz przy montażu coś porobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Może też mógłbym pomóc. Znam fabułę na tyle dobrze by wspomóc przy projekcie. Szczegóły też pamiętam więc, czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Chętnie ci pomogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 4 godziny temu, Pony Writer napisał: znające się na programach do obróbki video Ja mógłbym pomóc w tym aspekcie Montowałem już wiele filmików, głównie jednak swoich. Ale program na którym pracuje to Camtasia Studio 8.5. Jakby mówić już szczerze. Nie pracowałem na innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 @Pony Writer zaraz Ci odpiszę na fejsie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Jeśli jeszcze szukasz kogoś do pomocy to ja z chęcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 (edytowany) Jeśli chodzi o historię Equestrii to znam ją świetnie. Myślę, że mogłabym pomóc... Edytowano Sierpień 19, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RartiX Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Znam się na historii Equestrii bardzo dobrze Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Powstanie Vahooverskie było niepotrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Putz Napisano Maj 20, 2018 Share Napisano Maj 20, 2018 Mogę pomóc na zawołanie mam w jednym palcu historię eqestri 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 18, 2018 Share Napisano Lipiec 18, 2018 Writerze. Ten projekt żyju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 19, 2018 Share Napisano Lipiec 19, 2018 Raczej jak większość umarł sądząc po ostatniej aktywności Writtera... ale mogę się mylić. może kiedyś przybędą ludzie z naszego kraju co doprowadzą do skończenia rzeczy, które zaczynają.... kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się