BiP Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 Fajna klacz w ciekawym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 29, 2018 Share Napisano Styczeń 29, 2018 Piękna i zadbana lwica, dobre stare czasy przypomina. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 30, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2018 Klaczka z mane6 co do której nadal mam mieszane uczucia. Wszystkie pozytywne, ale jednak jedne mniej, a inne bardziej. Na pewno jest rozkoszna i ogromnie podoba mi się jej randomowość. Czasami troszeczkę denerwuje. No i jest jeszcze jej ponura wersja, ale tę bardziej lubię w fanowskiej wersji ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 LUNA - bardzo lubię te postać. Nie przejaskrawiony jak w przypadku Celki charakter, z niewielką dozą mroku/nocy (nazwij to jak chcesz) plus tajemniczość. Z pozoru obojętna i chłodna, w środku jednak bardzo wrażliwa i zaangażowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Best Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 OK lew z króla lwa nie przepadam za tym ale avatar jest nawet nie taki zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 22, 2018 Autor Share Napisano Luty 22, 2018 @BiP @GlaceCordis Poprzez "oceń" rozumiem raczej konstruktywną ocenę pisaną conajmniej jednym złożonym zdaniem, a najlepiej jakby było tych zdań więcej. * Za Twillight nie przepadam, według mnie jest taka...nudna. Chociaż kolorki to ma ładne, a i muszę przyznać, że z biegiem sezonów rozwinęła się więc nie jest najgorzej. Pinkie Pie, słodziutka jak zawsze ^^ Bardzo pozytywna postać, która może i nie jest moją ulubioną, ale lubię ją na pewno. Jej żarty zazwyczaj są zabawne i tylko czasami nieco przegięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Naukowiec z niebieskimi oczami ( tak myślę) wydaje się sympatyczny i czymś zmartwiony. Jako postać jest dla mnie kompletnie nieznana więc nie mam o niej opinii, ale chętnie bym dał bajce/serialowi/filmowi/anieme czy w tym co występuję szanse. Jako awatar sprawuje się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 22, 2018 Autor Share Napisano Luty 22, 2018 @darkblodpony To postać z "Roszpunka: Serial" polecam ;3 Nie wiem czy kucyk na twoim avatarze to jakiś twój ocek, postać z opowiadania, po prostu jakaś tam wymyślona postać, no nie wiem. Niemniej jej czy jego - po pyszczku strzelam, że jej - wygląd podoba mi się, lubię takie creepy klimaty ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Co tu dużo mówić. Jeden z lepszych gifów na forum. Serio. Kreska jest bardzo oryginalna, a postać sympatyczna. Nie będę czepiać się na siłę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Lyra z dość zacną minką. W sumie tą minkę można różnorodnie odebrać, co też mi się podoba. Ogólnie avku z Lyrami mi się często mylą, bo sporo osób je ma xD A poza tym to trochę rozmazana jest jakość tego avka i bym to poprawiła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 27, 2018 Share Napisano Czerwiec 27, 2018 Moira w skinie odwetowym, przy okazji bardzo dumna, wygląda jakby patrzyła z góry na te wszystkie osóbki jęczące, że nienawidzą Moiry , to urocze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 27, 2018 Share Napisano Czerwiec 27, 2018 (edytowany) Android z gry, w którą nie dam rady grać, czyli Detroit: Become Human. Moim zdaniem w zupełności wystarczyłby zwykły .jpg, bo animacja brzydko przeskakuje. EDIT. Zapomniałem, że oceniamy postać Za dużo to o nim powiedzieć nie mogę, ponieważ grałem tylko w demo. Tak czy inaczej, da się go lubić (wielkie brawa za animację), a i wygląda całkiem nieźle. Edytowano Czerwiec 27, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 27, 2018 Share Napisano Czerwiec 27, 2018 (edytowany) Wygląda spoko, ale jednak lepiej wyglądałby w kolorze, (jak w serialu). Tak "Lis i Pies 2" 6 minut temu, Chip napisał: fajna liszka, czy słusznie spostrzegam tu disneyowską kreskę? @Chip Edytowano Czerwiec 27, 2018 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 27, 2018 Share Napisano Czerwiec 27, 2018 fajna liszka, czy słusznie spostrzegam tu disneyowską kreskę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 14, 2018 Share Napisano Lipiec 14, 2018 Ładna TS, choć te usta tak średnio tu wyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się