Legion Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 To teraz pytanie ode mnie: kiedy można spodziewać się dostępu do pierwszych rozdziałów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Aktualnie piszę sequel. Jeżeli aktualizacja nie pojawi się do końca maja to spisuj go na straty. To na sequel będę czekał prawie nie opuszczając forum, a broken chciałbym nie spisywać na straty bo to naprawdę FF na szóstkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 @Legion - Nie spodziewaj się, na chwilę obecną nie potrzebuję prereadera. Zacząłem pisać, potrzebowałem jakiegoś kopniaka Za tydzień-dwa będzie rozdział (przedostatni... w końcu) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Takie coś można zaliczyć jako kopniak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Maj 19, 2014 Autor Share Napisano Maj 19, 2014 Przedostatni, 24 rozdział już jest! Do końca maja FF powinien zdobyć etykietkę "zakończony" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Wielki powrót, mała bitwa. Cóż mogę napisać? Było dobre waćpanie, pomimo upływu czasu nie straciłeś skilla, że się tak wyrażę. Tylko jedno ale... Gdzie są epickie bitwy mości Ravebow?! Mam nadzieję, że nadrobisz ten aspekt w kolejnym rozdziale, bo szczerze tylko tego mi było brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Nie pozostało mi nic innego, niż czekać na ostatni rozdział. Mimo wszystko przyjemnie się czytało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Maj 19, 2014 Autor Share Napisano Maj 19, 2014 Po ostatnim rozdziale od razu zabieram się za długo oczekiwany przeze mnie sequel. Jeszcze w czerwcu chciałbym wypuścić pierwszy rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Witam, witam i o zdrowie oraz rozdział pytam. Wykopując temat, zadam to kategoryczne pytanie. Co się stało z ostatnim rozdziałem? I jak tam sequel? Czy rozdział następny będzie pisany, czy los go przeczytać będzie nam dany? Z góry dzięki za odpowiedź i życzę miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 kolejne opowiadanie godne polecenia, chociaż nie zostało dokończone... chlip... chlip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 godzinę temu Add napisał: kolejne opowiadanie godne polecenia, chociaż nie zostało dokończone... chlip... chlip Da, epicka historia Niestety, autor nigdy tego nie ukończył, nie ukończy[raczej]... A ja go od dawna na forum żem nie widział :( A mogło być tak pieknie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się