David020386 Napisano Luty 3, 2012 Share Napisano Luty 3, 2012 Moje ulubione zespoły to: Iron Maiden, Metallica, Nightwish (tylko utwory z Tarją), Nirvana, Guns n' Roses, Slayer i oczywiście soundtrack z My Little Pony: Friendship is Magic i jego metalowe wersje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Słucham metalu, różnych podgatunków ( najczęściej chyba gothic i heavy, często pojawia się też power, ale przeważnie do zabicia czy umilenia czasu... ). Na czele zdecydowanie Hunter i Haggard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Generalnie metal w różnych odmianach (zwłaszcza rosyjski), choć staram się bez skrajności (death, black). Wyznaję zasadę, że każdy kraj ma się czym pochwalić i staram się poznać przynajmniej jeden zespół z każdego kraju. Do ulubionych zaliczam zespoły Ария, Эпидемия, Аркона, Артур Беркут, Сергей Маврин, Alice Cooper, Iron Maiden, Blind Guardian, HammerFall, Grave Digger, DORO, Sortilege, Blaspheme, ADX, Kissin' Dynamite, Gorky Park, Van Canto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snick Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Słucham rocka, metalu i dubstepa. Ulubione zespoły: System Of A Down, Metallica, Flux Pavilion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 bobule, czemu zaraz nikt nie zna, hc i punk FTW, wiekszosc tego co wymieniles znam i lubie. Boli mnie, ze ostatnio ominąlem schizme w katowicach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Incitatus Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 Osobiście Slayer mi nie podchodzi, nie wiem czemu już prędzej posłucham coś z pokroju Immolation, Suffocation albo The Berzerker(Trochę inny gatunek, ale też sprowadza się do łomotu) niż chwycę za Slayera, może to kwestia albumu i utworów, ktoś zapoda to sedno Slayera, które sprawia, że cieszy się taką dobrą opinią? Bo to nie jest kwestia gatunkowa, Trash mnie nie odrzuca, choćby takie zespoły jak Wolf Spider albo Destroyers dla mnie mogą być. (Podobnie mam z Mettalicą i SOAD) Van Canto dla mnie jest zbyt komediowy z tą masą wokali, z resztą ma bardzo dużo Coverów, o ile nie wszystko(?) (tutaj akurat są pewne moje merytoryczne braki) Hammerfall, w sumie może ma parę bardzo fajnych tytółów, jednak na pewno na polu muzyki jaką prezentuje są zespoły moim zdaniem lepsze, Helloween, Manowar albo Blind Guardian, obecnie to prędzej sięgnę po Alestorm albo Fairyland niż zabiorę się za Hammerfall. Rammstein, rammsteinem, dobrze grają chłopaki, ale o wiele lepiej trawi się Oomph!, który miał spory wpływ na twórczość R+ (podkreślali to w swoich wywiadach). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronPony Napisano Luty 12, 2012 Share Napisano Luty 12, 2012 SLAYER KKKKKUUUU...AAAA! Nie przeklinamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David020386 Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Sweet Celestia! Zapomniałem o Led-Zeppelin! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Między innymi: - Sabaton - Kult - Kazik - Metallica - Harry Gregson-Williams - Michiru Yamane - Deep Purple - John Williams - The Prodigy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Między innymi: - Sabaton - Kult - Kazik - Metallica - Harry Gregson-Williams - Michiru Yamane - Deep Purple - John Williams - The Prodigy Deep Purple? Od nich zaczęła się moja przygoda z rockiem/metalem (jak miałem 8 lat) Ja słucham poza tym: -Megadeth -Anthrax -Judas Priest -Motorhead -Nevermore -Meshuggah -Overkill Poza tym "muzyka z Wietnamu" jak ją lubię nazywać, muzyka klasyczna (Bach, Mozart itp), muzyka z gier PC i 8-bitowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Dołączam do przyjaciół metali! -Sabaton -Disturbed -Coma -Pain -SOAD -Serj Tankian -Drowning Pool -Unbreak -Ozzy Osbourne -Iron Maiden (zacząłem) -Scars on Broadway -Anvil Chorus -Queen -nieco Nightwish'a -Gorillaz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Deep Purple to jeden z najzejekurdebistszych kapel na tym ziemskim padole. Mogę się z czystym sumieniem nazwać ich fanem (posiadam na półce lwią część dyskografii, koszulkę i oczekuję ich kolejnych koncertów w Polsze). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Dobra, uzupełnimy nieco listę. - Disturbed - Sabaton - Nirvana - AC/DC - Queen - The Scorpions - Three Days Grace - System of a Down - Skillet - Megadeth - zaczynam przygodę z Methallicą - Gorillaz (!) - Hans Zimmer - Clint Mansel - The Prodigy - Pendulum - Audiomachine - Inna orkiestra - Dubstep - DJ Ephixa - DrewnianyToster - TheLivingTombstone - JackleApp - Skrillex - Deadmau5 - Feed Me - Black Eyed Peas - Jesper Kyd (!!!!!!!!) - Elektryczne Gitary - Gospel - Dżapłońskie soundtracki z Anime - Soundtrack z Serious Sama - In Extremo - Soundtrack z Alice: Madness Returns - Kult - Trzeci wymiar - Hans Solo - Bob Marley - Kamil Bednarek - Ras Luta - Inne DOBRE Polskie zespoły/wykonawcy - Inne szajsy, których nie spamiętałem, no niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester200100 Napisano Marzec 20, 2012 Share Napisano Marzec 20, 2012 Dobrze jeżeli ktoś będzie znać choć połowę z tego co tu napiszę otrzyma wielkiego huga od Pinkie, a więc jedziemy - Testament - Iron Maiden - Black Sabbath - Motorhead - Pendulum - Kult - Kazik - Abysmalia - Algol - Anamanaguchi - Black River - Interkosmos - Melting Clouds - Pandoras.Box - Celeste - Cloudkicker - Cruentus - Devoid of Grace - Deterior - Futile - Helltrain - Jt Bruce - Judd Madden - Love/Hate - Machinae Supremacy - Moroghor - Omen - Piligrim - She - sHEAVY - Soulitude - Stuzha - Talco - TenPenny Joke - The Winter War in Tibet - Thornwill - USK - Zaraza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 - Kult - znam - Kazik - znam -Talco - ska punk - znam, ale nie lubię - Zaraza - no ta punkowa, to mi się chyba obiła o uszy dostanę wielkiego huga ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester200100 Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 - Kult - znam - Kazik - znam -Talco - ska punk - znam, ale nie lubię - Zaraza - no ta punkowa, to mi się chyba obiła o uszy dostanę wielkiego huga ? Powiedziałem połowę, ale miło, że talco znasz a zaraza nie punkowa tylko doom metalowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 - Iron Maiden - Black Sabbath - Motorhead - Pendulum - Kult - Kazik I to wszystkie, które znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Testament jest zarąbisty. Jedna z najlepszych kapel thrashowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Trochę tego będzie Moje TOP5: 1. Aerosmith 2. AC/DC 3. Linkin Park 4. Green Day 5. Queen Ponadto: Madbones Garth Brooks Outasight The Animals The Allmans Brothers Michael Jackson Red Hot Chili Peppers Frank Sinatra Bon Jovi Fool's Garden i kilka innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Gdzieś zakopana jest prawie pełna lista tego co słucham, wymienię może jeszcze raz te najlepsze. As I Lay Dying, Dark Tanquillity, Metallica, Amon Amarth. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 - Iron Maiden - Black Sabbath - Motorhead - Pendulum - Kult - Kazik - Black River - Interkosmos - Cloudkicker - Moroghor - Omen - Piligrim - She - Thornwill - Deterior - Zaraza może trochę po czasie ale tyle ja kojarzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manggha Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 - Chemical Brothers - Ørjan Nilsen - Depeche Mode - Linkin Park - 5Nizza - Funkerman - Swedish House Mafia - Mr Hudson - Irish drinking songs! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Różnie, choć głównie alternatywny rock, klasyczny rock i post-punk. Zdarza się jednak, że puszczę nieco metalu, czarnej muzyki (jazz albo hiphop), lub elektroniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 A ja słucham chrześcijańskich zespołów, @Guzik - no co ty? Przecież takie piosenki śpiewają tylko babcie w kościołach lub dzieci na akademii :D Niekoniecznie, słucham często TEJ stacji a znalazłem tam między innymi, As I Lay Dying, August Burns Red, Project 86 oraz wiele, wiele metalowych, hardcorowych zespołów. Gdy ojciec wszedł, a ja słuchałem tej stacji, myślał że słucham jakichś szatanów. Poza tą stacją słucham: - My Chemical Romance - System of a down - Metallica - ogólnie znane metalowe/ rokowe zespoły, nie ma się co rozpisywać. P.S. teraz słucham tego kawałka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja słucham endingów i openingów z anime a zespoły to : Linkin Park RadioHead Prodigy Metalica Nightwish Slipknot The All American Rejects Three Days Grace System of a Down Red Hot Chili Peppers Red Nickelback Daft Punk Pendulum Limp Bizkit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się