Cipher 618 Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 Gra idealna nie istnieje, to chyba oczywiste. Nawet w najlepszych, najbardziej dopracowanych grach pojawiają się najróżniejsze bugi. W tym temacie możecie zamieszczać filmiki oraz zrzuty ekranu, na których uwieczniono jakieś zabawne sytuacje. Nie muszą być wasze Zacznę od siebie: Horizon: Zero Dawn - pani zbierająca powietrze do wiadra Spoiler Bioshock Infinite - przecenili kurczaki Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 (edytowany) No więc ja raz zrobiłem czarną dziurę w XCOM'ie 2 Spoiler Panowie z bractwa stali w Falloucie robiący jakieś dziwne rzeczy Spoiler I prawie zapomniałem, screen ze Skyrima, jednej ze śmieszniejszych rzeczy które mi się wydarzyły xD Spoiler W końcu CROSS + BOW, no nie xD? Miałem jakieś inne śmieszne rzeczy na kanale ale to chyba nie warte wrzucania. Edytowano Grudzień 25, 2017 przez Lemi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 Boner! Spoiler Nie pytajcie jak. xD Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 (edytowany) *bierze głęboki wdech* A więc: To już jest klasyk: Spoiler W sumie stalker to taka mała kopalnia gliczy - Tutaj test ragdolla: Spoiler Ragdoll stalkera to mem sam w sobie: Spoiler Tu bez komentarza: Spoiler Stalker bez gliczy nie byłby stalkerem: Spoiler To w sumie też glicz: Spoiler Więcej War Thunder. Tym razem screeny: Spoiler Gdy wpuścisz polaków do hangaru: Spoiler Tankowanie czołgu Braveranem nie było najlepszym pomysłem: Spoiler Może nie Bug... ale wstawię : Spoiler Napisałbym coś, ale pomysłu nie mam co: Spoiler Edytowano Grudzień 25, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 Ten błąd z kuszą ze Skyrima też mi się często przytrafiał. Poza tym nie pamiętam raczej u mnie spektakularnych błędów, ale jedną śmieszną rzecz nagrałem z FIFA 17, z XBOXa w pracy Spoiler https://i.imgur.com/Gx1w0kz.gifv Gość z nr 5 (czerwona koszulka, białe spodnie, maksymalnie na prawo) dostał wcześniej czerwoną kartkę. Zamiast zejść z boiska, to został i ciągle stał w jednym miejscu, dopingując drużynę. Nie dało się na niego przełączyć. Zniknął dopiero po przerwie chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 Jak już jedziemy z klasykami to nie może zabraknąć tego Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 26, 2017 Share Napisano Grudzień 26, 2017 (edytowany) Spoiler Z tego mógłby być najlepszy spot przeciwko szybkiej jeździe. Kilka bugów z Black Mesy: Spoiler tytanic Spoiler taaaaaaaaaką rybę złowiłem! Spoiler marlin mason would be proud Drzemka przed meczem w Docie: Spoiler Bug z Outlasta, który sprawił, że gra była jeszcze straszniejsza: Spoiler przed chwilą jeszcze siedział Kilka bugów w Falloucie New Vegas: Spoiler Edytowano Grudzień 26, 2017 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 26, 2017 Share Napisano Grudzień 26, 2017 Dwa odkopy z Fallouta New Vegas Nie trać głowy! Spoiler To chyba nic poważnego... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDjeden Napisano Grudzień 26, 2017 Share Napisano Grudzień 26, 2017 Grafika w armie >Każ drużynie wejść do samochodu i do budynku jednocześnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 2, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2018 Pora odświeżyć nieco temat. Kolejne dwa bugi. Sniper Elite 3 - ten nie jest ani trochę zabawny. Zadanie: wejść na wieżę i zdjąć oficera. Niestety może być tak, że przyszła ofiara z jakiegoś powodu spanikuje i ucieknie. W najgorszym przypadku nawet restart misji nic nie da. U mnie tak było Spoiler Lego Worlds - skrzynia w skrzyni. Przydatne Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 14, 2018 Share Napisano Styczeń 14, 2018 Fallout NV, coś z fizyką nie pykło Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2018 Share Napisano Styczeń 14, 2018 (edytowany) Latający Holender w BF1. Spoiler Aż by się chciało zanucić... Spoiler Edytowano Styczeń 14, 2018 przez BiP 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 15, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2018 @BiP Fajny remiks, ale wersji Tiesto nic nie przebije. Mam ten koncert na DVD. Mistrzostwo Aha, ostrzeżenie o epilepsji. Tak dla wszystkiego. Spoiler A tak na temat: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Ponownie BF1, z dzisiejszej gry... Brytyjskie okręty V2 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Z dzisiejszej sesji w PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Spoiler Jazda na motorze czasem kończy się jak w GTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Spoiler Z CD-Action screen PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 9, 2018 Autor Share Napisano Luty 9, 2018 Kompilacja błędów z Horizon: Zero Dawn Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 (edytowany) Z dzisiejszego grania... Niby detal, ale jednak latające kamienie. Spoiler Dobrze, że kucyki nie są takie głupie... Spoiler Edytowano Luty 11, 2018 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 To ten: CZOŁG POPIE... no Spoiler Opisz fallouta 4 jednym screenem: Spoiler No witam. Spoiler [nie mam pomysłu co tu napisać] Spoiler Kiedy postrzelili cię w wyrostek robaczkowy, i zapominasz jak biegać (czyli dlaczego w stalkerze nie ma kamery z trzeciej osoby) Spoiler ( ͡° ͜ʖ ͡°) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 Czysta instalka Half Life'a. Oj Gaben, Gaben. Spoiler Zabawa teksturami to nic dobrego xD Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Luty 18, 2018 Share Napisano Luty 18, 2018 Tutaj taki mały zlepek gliczy i zabawnych/głupich sytuacji z mojej ostatniej rozgrywki w stalkera Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaxx Napisano Luty 19, 2018 Share Napisano Luty 19, 2018 Uncharted 4 to gra dla której warto stracić głowę! Spoiler Zapewne znacie Słowiański przykuc. Oto jego amerykańska wersja: Spoiler Na koniec wyjście poza mapę: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2018 Share Napisano Luty 21, 2018 (edytowany) Z ukrytą kamerą w śród zwierząt w Assassin's Creed Spoiler "Zamawiałem dwie porcje owsa, co ja do ściany mówię? " Spoiler "U nas na sawannie kochamy Titanica" Spoiler "Jak tak na was patrzę, to aż mnie skręca. .." Edytowano Luty 21, 2018 przez BiP 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 (edytowany) Pośmiertny taniec ragdoli - Najpiękniejsza rzecz jaką można zobaczyć w Stalkerze. Nie. Najpiękniejsza rzecz z jaką można spotkać się w stalkerze to śmierć spowodowana pośmiertnym tańcem zabitego przed chwilą ragdola. Spoiler Edytowano Luty 22, 2018 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się