Syrth Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Z serii "Jeśli postać w grze ma normalnie zakrytą większość części twarzy to powinno to tak zostać" Dark Souls III xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 23, 2018 Autor Share Napisano Luty 23, 2018 Moja rodzina w Stardew Valley jest... dziwna. Żona ma zwidy (liczy niewidzialne wiewiórki): Spoiler Pies myśli, że jest kotem: Spoiler A córkę ugryzł radioaktywny pająk: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 25, 2018 Autor Share Napisano Luty 25, 2018 (edytowany) Co prawda to nie błąd, ale wygląda ciekawie. Najbardziej drętwa publika jaką kiedykolwiek widziałem (Horizon: Zero Dawn). Spoiler No i ten łuk... Edytowano Luty 25, 2018 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Co prawda to nie błąd, ale wygląda ciekawie. Najbardziej drętwa publika jaką kiedykolwiek widziałem (Horizon: Zero Dawn). Ukryj treść No i ten łuk... Atak klonów.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 @Triste Cordis To miejscówka z Frozen Wilds czy z podstawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 25, 2018 Autor Share Napisano Luty 25, 2018 (edytowany) 2 minuty temu, Malachi napisał: @Triste Cordis To miejscówka z Frozen Wilds czy z podstawki? Podstawka. Nie pamiętam nazwy miasta, ale to ta "arena" na zachodzie. Stolica Carja Cienia. Akcja Frozen Wilds rozgrywa się w całości na odległej północy. Śnieg, lód i takie tam. Edytowano Luty 25, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 @Triste Cordis A, faktycznie. Muszę sprawdzić, czy u mnie też tacy sztywni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 Nowe z przed chwili ze Skyrim Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Tym razem Diablo 3 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 5, 2018 Share Napisano Marzec 5, 2018 A propos D3, zrobiłem mały odkop w zdjęciach, w dawnych czasach znalazłem przedmiot z tak głupią nazwą że aż go zachowałem Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 8, 2018 Share Napisano Marzec 8, 2018 Dzisiaj w grze Sacred zauważyłem wpadkę że jak Górski Gigant mnie goni to wyglądał jakby na łyżwach się poruszał. Bardzo ciekawe to było i zajebiste! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 8, 2018 Autor Share Napisano Marzec 8, 2018 (edytowany) 25 minut temu, Jakubas18 napisał: Dzisiaj w grze Sacred zauważyłem wpadkę że jak Górski Gigant mnie goni to wyglądał jakby na łyżwach się poruszał. Bardzo ciekawe to było i zajebiste! Ale czy to aby na pewno wpadka? To raczej uproszczenie w animacji, które było konieczne. Poza tym, mile widziane są screeny Edytowano Marzec 8, 2018 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 9, 2018 Share Napisano Marzec 9, 2018 18 godzin temu, Triste Cordis napisał: Ale czy to aby na pewno wpadka? To raczej uproszczenie w animacji, które było konieczne. Poza tym, mile widziane są screeny Screena nie zrobiłem bo za późno już było na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 10, 2018 Share Napisano Marzec 10, 2018 BF1, latanie samolotem. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Marzec 12, 2018 Share Napisano Marzec 12, 2018 Nie moje, ale dam. Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 13, 2018 Share Napisano Marzec 13, 2018 (edytowany) Dzisiaj miałem w Sacredzie bug z questem "Magiczny Oset" oraz drugą wpadkę, tym razem to z jakimś pierścieniem przywódcy niewolników kopalni Cocoa który wyglądał jak Mag Bitewny.Pomyślałem sobie że go wezmę albo porozmawiam z tym człowiekiem ale się nie da!Mogę wstawić filmiki nagrane z tego jeśli chciecie zamiast screena? Edytowano Marzec 13, 2018 przez Jakubas18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 13, 2018 Autor Share Napisano Marzec 13, 2018 Dwa drobne błędy i jeden dziwny screenshot z Horizon Zero Dawn Podobno maszyny w grze ewoluują. Ten "mecha-sęp" nauczył się lewitować: Spoiler Erend po pijaku jeździ na "mecha-gazeli" Spoiler Uwielbiam łapać ciekawe ujęcia w tej grze (trochę ich mam - patrz, temat gry). Tym razem coś nie wyszło... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 13, 2018 Share Napisano Marzec 13, 2018 Spoiler Ciekawe co jej powiedział xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 13, 2018 Autor Share Napisano Marzec 13, 2018 (edytowany) 4 minuty temu, BiP napisał: Ciekawe co jej powiedział xD Że żółty śnieg który jadła, nie był polany sokiem cytrynowym Edytowano Marzec 13, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 Oblivion. Kapłani Ćmy są ślepi, jak ktoś nie wie. A raczej nie ma nic wspomniane że mają księgi w Braille'u Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 (edytowany) Dnia 14.03.2018 o 14:16, Lemi napisał: Oblivion. Kapłani Ćmy są ślepi, jak ktoś nie wie. A raczej nie ma nic wspomniane że mają księgi w Braille'u Ukryj treść Grałem wiele razy w Obliviona, Lemi i znam ich dobrze.Chociaż nie pamiętam gdzie ich można było spotkać... W Sacredzie kolejny bug zauważyłem w Zhurag-Nar w komnatach mrocznych elfów w jednym pomieszczeniu gdzie jeden z Shalinorów Mrocznych Elfów się nie rusza i jest pokojowo nastawiony oraz z drzwiami w laboratorium jakiegoś tam maga który mi dał questa "Pajęcze Monstrum z Moorbrook". Edytowano Marzec 16, 2018 przez Jakubas18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 25, 2018 Autor Share Napisano Marzec 25, 2018 Cukier krzepi! Czyli kreatywne (chyba) wykorzystanie błędu - lewitującej maszyny oraz trybu foto. (Horizon: Zero Dawn) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 29, 2018 Share Napisano Marzec 29, 2018 Mad Max: Takie wypadki to chyba każdemu się zdarzają Dobrze że pomoc drogowa akurat przejeżdżała obok, za to że mi pomogli to ich oszczędziłem. Pies fajnie wisi Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 10, 2018 Share Napisano Kwiecień 10, 2018 Z dzisiejszego grania w Dying Light... Spoiler "Lekki jak kamień" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 I ponownie Dying Light, na krańcu świata... Spoiler Ale za tego typu miejsca budujące klimat gry, kocham eksplorację... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się