RockMotorFun Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 (edytowany) Witajcie, towarzysze bronies! Jestem Mikołaj i jestem "ukrytym" brony'm, który głównie siedzi w fikach. Na ogół jestem molem komputerowym, jeśli chcesz zagrać, wystarczy napisać. Pogadać pośmiać się? To samo. Mam kilka pomysłów na fici, tylko nie umiem, po prostu nie wiem jak to napisać, więc to chyba tyle z mojej strony. Jeszcze raz witajcie i uwierzcie miło do was dołączyć Wiem, że krótko lecz mam telefon zastępczy (i jestem leniem ekhem). Poprawiłam pisownię ~Cahan Edytowano Kwiecień 19, 2018 przez Cahan Połączyłem posty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 (edytowany) Witamy, witamy o zdrowie się pytamy Na początek uwaga: przeczytaj regulamin i nie pisz posta pod postem bo się administracja zleci moja uwaga dla ciebie. Lepiej edytować posta niż pisać kolejnego. Witam ja jestem Keks, baw się dobrze i miłego dzionka. To pytanie: 1. Ile masz lat? 2. Z jakiego województwa pochodzisz? 3. Ulubiony kucyk? Edytowano Kwiecień 19, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockMotorFun Napisano Kwiecień 19, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2018 (edytowany) Lat 14, Województwo zachodniopomorskie, ulubiony kucyk? hmm... wszystkie! xd Edytowano Kwiecień 19, 2018 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 Witaj i baw się u nas dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 Miło cię poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 Bądź pozdrowiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 Witaj towarzyszu broni. Jak chcesz się dowiedzieć czegoś o pisaniu, albo szukasz pomocy, to proponuje Klub Konesera Polskiego Fanfika. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 3 godziny temu, RockMotorFun napisał: witajcie towarzysze bronies Niech będzie pochwalona Celestia i Luna. Miłego pobytu na tym zacnym forum. Czy coś... Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 No siema. Trochę bawią mnie ludzie, którzy robią z siedzenia w fandomie kreskówki takie wielkie halo... no ale skończyłam liceum trzy lata temu (a do gimnazjum jeździłam na ostatnim turze), więc mam zupełnie inny punkt widzenia. Na uczelni za przypinkę z Luną dostanę najwyżej przelotne spojrzenie na korytarzu, w gimbazie byłoby dużo gorzej. Jeśli chodzi o pisanie: polecam dział opowiadań, Klub Konesera Polskiego Fanfika oraz uważanie na lekcjach polskiego. Pisarz musi znać swój język i kulturę. Poza tym? Czytaj regulaminy, słuchaj się modów i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockMotorFun Napisano Kwiecień 19, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2018 @Orsiro trochę lecz głównie sprzętem militarnym 7 godzin temu, IloveSombra napisał: Witaj towarzyszu broni. Jak chcesz się dowiedzieć czegoś o pisaniu, albo szukasz pomocy, to proponuje Klub Konesera Polskiego Fanfika. gdzie to jest? Bo chyba ślepota mnie dopadła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 (edytowany) Edytuj posta. Nie pisz posta pod postem! Klub konesera polskiego fanfika możesz znaleźć na FGE. Edytowano Kwiecień 19, 2018 przez Gość ortografia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 (edytowany) Hejka! Jakie fiki czytałeś i jak je oceniasz? A Klub Konesera ma też temat i baner na forum. Edytowano Kwiecień 19, 2018 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 A witam, witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się