Zegarmistrz Napisano Kwiecień 11, 2020 Share Napisano Kwiecień 11, 2020 Niestety to nie to. Tak, gra była MMO, niestety od dawna jest martwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 11, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2020 Mam... Gdy się wpisze w google Spoiler the influence of the sentinel's dehas I przejdzie w grafikę, to wychodzi dokładnie to zdjęcie... czyli to będzie Mimesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 11, 2020 Share Napisano Kwiecień 11, 2020 Tak - to MImesis Online, gierka stara jak cholera, trochę nudnawa ale co człowiek pograł to jego Dajesz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 11, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2020 Ok... no to niech będzie. Spoiler A tamtej gierk nie znam... nigdy niedane mi było w to zagrać. Nie ma dużo dobrych gier mmo w przyszłości, a szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 12, 2020 Share Napisano Kwiecień 12, 2020 Spoiler Untitled Goose Game HONK! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 13, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Dokładnie @Triste Cordis dajesz następną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 14, 2020 Share Napisano Kwiecień 14, 2020 No to może... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 17, 2020 Share Napisano Kwiecień 17, 2020 Spoiler Reventure 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 @Triste Cordis To co? Zgadłem czy nie zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 18, 2020 Share Napisano Kwiecień 18, 2020 Dziwne... Nie było powiadomienia o nowym poście Tak czy inaczej - zgadłeś. Dajesz następną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 19, 2020 Share Napisano Kwiecień 19, 2020 9 godzin temu, Triste Cordis napisał: Dziwne... Nie było powiadomienia o nowym poście Forum mnie cenzuruje?! Zgadujcie: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 19, 2020 Share Napisano Kwiecień 19, 2020 Eony, ja grałem w to cholerstwo, ale w pradziadka tego na amigę o tytule Bag-it-man. Ta wersja nazywa się Spoiler Lode Runner Legacy O ile mnie oczy i pamięć nie myli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 19, 2020 Share Napisano Kwiecień 19, 2020 Zgadza się! Dajesz następną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 19, 2020 Share Napisano Kwiecień 19, 2020 A skoro tak, to może teraz takie coś? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 20, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2020 Czy ta gra to może Spoiler MediEvil? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 20, 2020 Share Napisano Kwiecień 20, 2020 (edytowany) To nie jest Medievil, tyle powiem. Edytowano Kwiecień 20, 2020 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 20, 2020 Share Napisano Kwiecień 20, 2020 2 godziny temu, Starlight Sparkle napisał: MediEvil Niestety, w tej kwestii Talar ma rację, to nie MediEvil. Swoją drogą, ME to fajna gra, także też polecam. Zgadujemy dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 20, 2020 Share Napisano Kwiecień 20, 2020 (edytowany) Aż mała wspominka wpadła czytając ten wpis. MediEvil było na pierwszej płytce z demami na playstation (nie 2,3 czy 4 xd) jaką dostałem w życiu. Wiązała się z tym mała zagadka, po którymś odpaleniu zamiast do hali treningowej przeniosło mnie od razu na cmentarz, przez parę lat rozkminiałem o co w tym chodziło xd Do tego była książka precyzyjnie opisująca wszystkie tytuły, mówię książka nie czasopismo! Miękka okładka i z 500 stron treści, a tam takir tytułu jak FF VII, MGS i wiele innych klasyków. Pamiętam jako mały dzieciak była jakaś impreza na ogródkach działkowych za miastem, wszyscy oglądali jakiś mecz a ja się skitrałem w aucie z tą książką i prawie całą na raz trzasnąłem Nostalgiczny się kuźwa zrobiłem :< Gry na obrazku nie kojarzę, więc totalnie strzelam. Czy to pierwszy Soulcalibur na jakiś tragicznym porcie...? xd Edytowano Kwiecień 20, 2020 przez Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 21, 2020 Share Napisano Kwiecień 21, 2020 34 minuty temu, Arjen napisał: Gry na obrazku nie kojarzę, więc totalnie strzelam. Czy to pierwszy Soulcalibur na jakiś tragicznym porcie...? xd Nie, nic z tych rzeczy xD Zgadujemy dalej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 21, 2020 Share Napisano Kwiecień 21, 2020 Ostatni strzał. Harry Potter i Komnata Tajemnic? Chyba nie, oddaje głos do studia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 21, 2020 Share Napisano Kwiecień 21, 2020 1 minutę temu, Arjen napisał: Harry Potter i Komnata Tajemnic? Słowo daję, ja ci nie tylko kowadło, ale młot i cała resztę kowalskich gwiazdozbiorów na łeb zrzucę! Luna! Weź go! A co ja mogę? On już na Księżycu był, swoje odsiedział, teraz ty się męcz. Nosz, z kim mi przyszło pracować! Nie, to nie bliznogłowy z kolegami, następny proszę i zgadujemy dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 21, 2020 Share Napisano Kwiecień 21, 2020 Czyżby to Maximo: Ghosts to glory z PS 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 21, 2020 Share Napisano Kwiecień 21, 2020 Blisko, ale to jeszcze nie to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 22, 2020 Share Napisano Kwiecień 22, 2020 Można prosić pierwszą literkę nazwy? Serio mnie to frapuje. A z Luną na księżycu było kosmicznie, nie wiem co ona wydziwia teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 22, 2020 Share Napisano Kwiecień 22, 2020 Jako podpowiedź powiem tak - prawie wszystkie odpowiedzi to pudła. Jedna jest blisko, bardzo blisko. A litera rozpoczynająca tytuł to M. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts