Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 3, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2020 @Sosna Dokładnie Dajesz następną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 4, 2020 Share Napisano Czerwiec 4, 2020 No to ode mnie takie coś Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 5, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2020 Gdzieś to było... ta postać To jakaś gra z elementami paranormalnymi chyba. Muszę dokładniej poszukać, ale mam na końcu języka tytuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 Podpowiedź: Elementy paranormalne się zgadzają plus gra wyszła stosunkowo niedawno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 Spoiler Control, najlepsza gra w którą grałem od wielu lat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 Dokładnie tak. Dajesz następną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 (edytowany) Tyle już tu jest stron (a ja nie śledzę tego tematu), że mam nadzieję, że nie powtórzę gry przy jakiejś okazji. Coś mi się jednak widzi, że nie było tu tego: Spoiler Ciekawi mnie, kto z Was grał w ten zabawny twór... Edytowano Czerwiec 9, 2020 przez Youkai20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 Spoiler My Little Investigations 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 OOOOOOOOOCH... a ja myślałem, że to chwilę tu zagości. Brawo @Cheerful Sparkle ! Bawiłem się przy MLI całkiem nieźle, a Ty? Dawaj następną gierkę... i właź częściej do zabawy Zgadnij Miejsce, bo coś rzadko ostatnio tam piszesz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 (edytowany) 5 godzin temu, Youkai20 napisał: i właź częściej do zabawy Zgadnij Miejsce, bo coś rzadko ostatnio tam piszesz Piszę wówczas, gdy jest to konieczne i nie Ty będziesz o tym decydował, Skarbie! Moja zagadka jest łatwiutka: Spoiler Ja się nie nazywam @Starlight Sparkle, żeby dawać trudne i niemal niemożliwe do odgadnięcia zagadki... Edytowano Czerwiec 10, 2020 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 To chyba: Spoiler Carmageddon: Max Damage 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 No to ja dam coś takiego Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 13, 2020 Share Napisano Czerwiec 13, 2020 Podpowiedź: - gra polskiego studia Awesome Games Studio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 17, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2020 (edytowany) Zaraz... ja to widziałem chyba na Switchu... Fury? Edytowano Czerwiec 17, 2020 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 17, 2020 Share Napisano Czerwiec 17, 2020 Pełen tytuł poproszę Gra jest też na PS4 i jest cholernie dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 19, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2020 Dobra... ta gra to "Fury Unleashed" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2020 Share Napisano Czerwiec 20, 2020 @Starlight SparkleTak, dajesz następną @Krystian Jurek Need For Speed: Heat, ale i tak się nie liczy. Jeśli chcesz podać zagadkę, to najpierw zgadnij poprzednią (jako pierwszy, rzecz jasna) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2020 Dobrze to moje pytanie brzmi... co to za gra? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 23, 2020 Share Napisano Czerwiec 23, 2020 (edytowany) To jest gra Disaster Report 4. Dobra powiedzie mi co to za gra? Spoiler Edytowano Lipiec 1, 2020 przez Zegarmistrz Regulamin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2020 Ta gra to Darksiders. Dobrze kolejna gra, o jaką zapytamy, to będzie... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Lipiec 1, 2020 Share Napisano Lipiec 1, 2020 To pewnie DOOM, ale z 2016. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 1, 2020 Share Napisano Lipiec 1, 2020 @Krystian Jurek Kolego, ostatni raz wrzuciłeś mi tutaj posta który nie trzyma się zasad, zrozumiano? 1. Udzielasz odpowiedzi na pytanie - czekasz aż osoba która wrzuciła obrazek potwierdzi twoją odpowiedź. Nawet jak to jest na 100% twoja odpowiedź. Nie ma samowolki. 2. Obrazy wrzucamy w spoiler. Jak nie wiesz jak to zrobić, pomagam - na pasku który jest nad polem w którym piszesz masz opcje, pogrubienie, wielkość tekstu i tak dalej - zaznacz obrazek który wrzucasz i kliknij na ikonę Oka - to umieści ci obrazek w spoilerze. Uznaj to za oficjalne ostrzeżenie słowne. Następne będzie %. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2020 Share Napisano Lipiec 1, 2020 Wszędzie rozpoznam ten paskudny HUD. Gra to Spoiler Deus Ex: Invisible War Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Lipiec 2, 2020 Share Napisano Lipiec 2, 2020 To jest gra Deus EX: Invisible War Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts