Jump to content

Najbardziej i najmniej lubiana postać II sezonu

Talar
 Share

Recommended Posts

Dziwie się dlaczego nie ma tego wątku. Tutaj piszemy, jaką postać najbardziej lubimy z sezonu 2 (oczywiście nie liczymy mane 6 oraz kucyków z tła) Najlepsze postacie wedle mnie to: 1.Bracia Flim i Flam 2.Discord 3.Shining Armor 4.Księżniczka Luna 5.Królowa Chrysalis 5.Księżniczka Cadance Ale bardzo fajne postacie to też: Fancypants, Joe, Cranky Doodle Donkey i Iron Will. A najmniej to to chyba tylko Mulia Mild i smoki (nie licząc Garble)

Najbardziej lubione : 1. Twillight Sparkle 2. Discord i Celestia 3. Rainbow Dash (trochę jej się spadło ;( ) 4. Fluttershy i Pinkie Pie 5. Rarity i Applejack Najmniej lubiane : Księżniczka Cadence,Królowa Chrysalis i oczywiście Diamond Tiara.

Najbardziej lubiane:

1. Discord! :discord: Nie muszę wyjaśniać?

1. Luna! :luna:

2. Cała reszta, oprócz:

Najmniej lubiane:

1. Cukiernicy z 'MMMystery Express'. Tacy jacyś bez polotu, nudni (i to mówi fan Snailsa :rarityderp: ...)

Najbardziej lubione :

1. Twillight Sparkle

2. Discord i Celestia

3. Rainbow Dash (trochę jej się spadło ;( )

4. Fluttershy i Pinkie Pie

5. Rarity i Applejack

Najmniej lubiane :

Księżniczka Cadence,Królowa Chrysalis i oczywiście Diamond Tiara.

Napisałem że nie podajemy mane 6 oraz innych takich kucyków, gdyż to jest o wątek o postaciach z sezonu 2, a nie o wszystkich.

Najbardziej lubiana postać: Princess Cadence - urocza i moim zdaniem najpiękniejsza klacz. Oczywiście zaraz po Twilight ;) Najmniej lubiana postać: Bracia Flim Flam - strasznie są denerwujący. I chcieli wygryźć z cydrowego interesu Apllejack. Nie ma przebacz!

• 2 weeks later...
Guest Piter Wan Kenobi

najbardziej ulubione: Luna,Cadence i o dziwo Discord.A najbardziej nie polubiłem smoków i braci Flim i Flam

Ulubiona postać? Oczywiście Discord - jego nie da się nie lubić :) Najmniej lubiane: irytujący bracia Flim i Flam oraz smoki (zrobione na wzór złego/tępego amerykańskiego nastolatka z bractwa Alpha z n-tej idiotycznej amerykańskiej komedii romantycznej).

Najlepsze postacie 2 sezonu to według mnie 1. Discord [ma dosyć specyficzne pojęcie Chaosu ] 2. Księżniczka Amora di Cadenza czyli po prostu Cadence [Pięknie ją zrobili naprawdę] 3. Darling Do [cóż lubię Indianę Jonsa] najgorsze postacie Ahuzalotl - brzydki wygląd i sztampowy Charakter mogliby stworzyć coś bazującego na wrogach Indiany np. jakiś kucyk z niemieckim lub francuskim akcentem Iron will - powiem jedno w życiu nie widziałem tak ograniczonej postaci. Charakter to normalnie porażka i to na całej linii Smoki - wszystkie [oprócz Spike'a]wyglądają jakby rysownik oglądał Picassa przez butelkę od piwa, a charaktery wzięte chyba z jakiegoś filmu klasy B

ulubione postacie ( oprócz mane 6 oczywiście ) , wszystkie 3 księżniczki a najgorsze eee ( poprę kolegę wyżej ) , czyli Iron i smoki ( myślę dokładnie to samo , a zwłaszcza te smoki , bez polotu , nuda , nic ciekawego , gdyby mane 6 były podobnie zrobione , to cały serial straciłby urok ):molestia:

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

Najbardziej przypadła mi do gustu Chrysalis (jej dizaaaajn  :starry: ). Z nielubianych to większość tu wspomnianych... Cadence np. dla mnie jest nudna... Discorda dałabym tak pośrodku, ale bliżej lubianych.

Na pierwszym zasiadają Luna i Discord a tuż za nimi Chrysails

Pasywna jestem do Shining Armor'a...fajny się z niego brat wydaje ale gdzie był przez całe 2 sezony ? Nawet do Twi nie napisał ? 

W drugim sezonie nie spodobała mi się za bardzo Kredensja ( w trzecim bardziej ją poznajemy więc już więcej polubiłam) wydawała się nudnawa i taka...cukierkowata zaloffciana w Shining Armor'ze po "roga" że się tak wyrażę...

Smoki to już w ogóle,dajcie spokój.

• 5 months later...

Moje ulubione postacie z II sezonu to Discord, Luna, Applejack, Daring Do, Pinkie Pie (to moje wiecznie ulubione postacie, nie tylko w II sezonie, może z wyjątkiem Daring Do) oprócz nich to jeszcze Chrysalis (-:

Niulubiane: Fluttershy, Sweetie Belle, Celestia (wiecznie ich nie lubię) Rainbow Dash (pogorszyła się) Shining Armor (przewidywalna postać, przykład kochanego brata itp. = zero zaskoczenia + nudna postać) prawdziwa Cadence ( to zddecydowanie przesłodzona postać: " moja miłość da ci siłę"! i "och", "ach") Angel (zwykły rozkapryszony królik) Flim, Flam (dwie wredoty) Rarity też (odc. Gwiazda Salonów)

• 1 month later...
Guest ChrisEggII

Dla mnie ten sezon nie przypadł szczególnie do gustu, więc i niewiele z niego pamiętam. Z pewnością jednak najbardziej lubianą postacią jest Discord, który swoją randomowością potrafi przebić większość filmików z GModa. Oprócz tego jest jeszcze małżeństwo Cadance i Shining Armora. Chrysalis nieszczególnie mi przypadła do gustu, a pozostałych postaci po prostu już nie pamiętam.