MarianWisniewski Napisano Luty 20, 2022 Share Napisano Luty 20, 2022 Dnia 19.02.2022 o 08:48, BiP napisał: Takie nowe "Pony Life" :/ To nie zapowiada się dla mnie ciekawie (Thundercats Roar! MLP - znowu?), ale bardziej mi się podobają projekty postaci w grafice 2D lepszej jakości oraz w 3D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Luty 24, 2022 Share Napisano Luty 24, 2022 Pojawiły się ilustracje ze statystykami głównej piątki. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Marzec 1, 2022 Share Napisano Marzec 1, 2022 (edytowany) Są już pierwsze sceny z gry i wygląda to nieźle. Wygląda na to że do dyspozycji będzie całe miasteczko. https://www.equestriadaily.com/2022/03/my-little-pony-maretime-bay-adventure.html?m=1 EDIT: Doszedłem do kompa na kompie można zobaczyć więcej. Najważniejsze jest to że modele postaci przypominają te z filmu a nie są diametralnie różne. Geometria obiektów wygląda nieźle lecz tekstury są dość oszczędne. Ciesze się to po będzie gra przygodowo-platrormowa, bo może okazać się całkiem znośna gameplaywo, gorzej byłoby jak by poszli w stronę gry edukacyjnej. Swoją drogą, ciekawe czy będzie dostępna w polskiej wersji. Ciekawe jak będzie wyglądać rozgrywka. Cena 40 dolarów to na nasze będzie pewnie koło 170zł, wychodzi raczej tak w okolicach średniej dla nowy gier. https://www.target.com/p/-/A-86066440 Edytowano Marzec 2, 2022 przez turbo638 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 2, 2022 Share Napisano Marzec 2, 2022 No w takim stylu mógłbym oglądać serial a tak się składa że na wypłatę kupuje sobie Nintendo lite 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 2, 2022 Share Napisano Marzec 2, 2022 Wygląda znośnie, ale biorę pod uwagę fakt, że grę tworzy studio odpowiedzialne za "egranizacje" Psiego Patrolu. A te są w najlepszym przypadku przeciętne. Poza tym, pozostaje kwestia płynności, a z tym różnie na Switchu bywa. Mam nadzieję, że gra wyjdzie też na inne konsole, bo jeśli tylko na Switcha, to nie jest to dobra wiadomość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Marzec 2, 2022 Share Napisano Marzec 2, 2022 1 godzinę temu, Cipher 618 napisał: Mam nadzieję, że gra wyjdzie też na inne konsole, bo jeśli tylko na Switcha, to nie jest to dobra wiadomość Raczej powinna trafić na inne konsole i PC bo by stracili za dużą część rynku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Marzec 8, 2022 Share Napisano Marzec 8, 2022 Jest trailer nowy gry mlp. W ruchu wygląda całkiem ciekawie i nie wiem czym ale przypomina mi pierwsze części Spyro. Gra będzie dostępna na wszystkie platformy. https://www.equestriadaily.com/2022/03/trailer-for-g5-my-little-pony-game.html?m=1 Ogólnie Hasbro sporo inwestuje w G5, bo przy G4 nie było takich rzeczy a jedyną gra była na Androida ale nawet jak na tamte standardy wyglądała słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 9, 2022 Share Napisano Marzec 9, 2022 Obejrzałem zwiastun, pogrzebałem trochę w sieci, i powiem tak - szykuje się co najwyżej przeciętniak, a całkiem możliwe, że materiał na "Zagrajmy w Crapa" Po pierwsze, za grę odpowiedzialne jest maleńkie studio Melbot Studios, które stworzyło raptem trzy gry, z czego dwie to tytuły mobilne. Po drugie, nie mają doświadczenia w tworzeniu większych gier, co może mieć spory wpływ na efekt końcowy (bugi). Po trzecie, gameplay na zwiastunie wygląda na kolejne: "przejdź od punktu A do B i pozbieraj diamenty". Wiem, że to gra dla najmłodszych, ale nie oznacza to, że ma być zrobiona byle jak. No, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 9, 2022 Share Napisano Marzec 9, 2022 No ja póki co to czekam na tę grę. Na PC czy PS5 to zdecydowanie jej nie kupię, ale na takie Nintendo to już czemu nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 10, 2022 Share Napisano Marzec 10, 2022 Szykuje się GOTY... A nie, czekajcie. Szykuje się kolejna robiona od szablonu, nudna i drewniana gierka dla dzieci, w którą grają tylko te nieszczęśliwe dzieci, których rodzice przestrzegają oznaczeń PEGI. Problemem tych gier jest to, że są robione dla dzieci, a nie dla wszystkich grup wiekowych, w tym dzieci, a to wbrew pozorom duża różnica. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 11, 2022 Share Napisano Marzec 11, 2022 No dobra, robi się off-top, ale co mi tam 11 godzin temu, Cahan napisał: Problemem tych gier jest to, że są robione dla dzieci, a nie dla wszystkich grup wiekowych, w tym dzieci, a to wbrew pozorom duża różnica. Dokładnie. Gry takie jak Ratchet & Clank: Rift Apart udowadniają, że da się zrobić coś dla każdego. A to wszystko za sprawą niesamowicie elastycznego poziomu trudności. Takie rozwiązanie powinno być stosowane w każdej "dziecinnej grze" (wszelkie Mario, Spyro etc). No, ale po co się starać, skoro bez względu na jakość i tak zarobią na tym kupę forsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 19, 2022 Autor Share Napisano Marzec 19, 2022 (edytowany) Pojawiły się informacje o drugim zeszycie komiksu MLP G5. https://www.equestriadaily.com/2022/03/my-little-pony-generation-5-2.html Okładki: Spoiler Opis: Nowa przygoda trwa nadal! Dołącz do mane5 i ich zaufanego pomocnika Cloudpuffa podczas ich eksploracji nowej Equestrii znanej z filmu Netflixa. Misja odzyskania kryształów zjednoczenia prowadzi ich do miejsca, którego nawet nie śnili zobaczyć - starożytnego miasta Canterlot! Jednak znajoma postać kryje się w cieniach i ma tylko jedno zadanie: powstrzymać magię na dobre! Premiera zaplanowana jest na 18 kwietnia. Edytowano Marzec 19, 2022 przez Niklas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 25, 2022 Autor Share Napisano Marzec 25, 2022 (edytowany) Na livestreamie Hasbro pojawiła się zapowiedź pierwszej nowej produkcji z osiołkami G5. To serial, który ma składać się z kilkuminutowych odcinków. ŹRÓDŁO (Twitter) Skriny: Spoiler Edytowano Marzec 31, 2022 przez Niklas 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 25, 2022 Share Napisano Marzec 25, 2022 Nowe "Pony Life" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 31, 2022 Autor Share Napisano Marzec 31, 2022 W sieci pojawił się oficjalny trailer My Little Pony: Tell Your Tale. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Kwiecień 1, 2022 Share Napisano Kwiecień 1, 2022 (edytowany) Uwaga informacja dnia. Dziś kuce 5 generacji doświadczyły spotkania trzeciego stopnia z ufo. Czekamy (podobno z administracją) na przybycie niezależnych inspektorów ze strefy 51 w celu zweryfikowania informacji . Informacja prawdziwa z pierwszego kwietnia. Edytowano Kwiecień 1, 2022 przez Król Etirenus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 7, 2022 Share Napisano Kwiecień 7, 2022 (edytowany) Pojawiły się pierwsze 4 odcinki (myślałem że jakoś pojedynczo to miało być) Spoiler Jeden obejrzałem i jak dla mnie jakoś tragiczne nie jest(cały czas myślę, że lepiej by zrobili jak by zostawili styl z G4) EDIT: Są i polskie wersje: Spoiler Mała Zipp jest taka urocza Spoiler Edytowano Kwiecień 7, 2022 przez turbo638 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 7, 2022 Share Napisano Kwiecień 7, 2022 No od biedy da się na to patrzeć w przeciwieństwie do "Pony Life", ale mimo wszystko... Spoiler 3D4D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 7, 2022 Share Napisano Kwiecień 7, 2022 Wiadomo że się to nie umywa do zwykłego G5 czy G4. Już wiem kogo mi przypomina ta mała Zipp z mojego poprzedniego posta... Mózga z "Pinky i Mózg" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 8, 2022 Share Napisano Kwiecień 8, 2022 Obejrzałem dwa i tyle mi wystarczy. Ta animacja jest brzydka, nieśmieszna i najzwyczajniej w świecie nudna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 9, 2022 Share Napisano Kwiecień 9, 2022 Pojawiły się kolejne conceptarty a w nich destrukcyjne mroczne tęcze...tak myślę, że na początku chcieli z tego filmu zrobić horror a dopiero potem sobie przypomnieli, że to bajka dla dzieci. https://www.equestriadaily.com/2022/04/tons-of-new-concept-art-posted-by.html 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 11, 2022 Share Napisano Kwiecień 11, 2022 Pojawiły się kolejne conceptarty ale tym razem od nowej osoby: https://www.riccardopagniart.com/visualdevelopment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 19, 2022 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2022 https://www.equestriadaily.com/2022/04/my-little-pony-make-your-mark-now.html TL;DR: na Netfliksie pojawiła się strona nowego filmu/speciala G5. Póki co zero szczegółów, poza przypomnieniem, że ma się ukazać 26 maja tego roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 20, 2022 Share Napisano Kwiecień 20, 2022 Na kanale YT Nitflix pojawił się film pokazujący nowości z maja i jest tak kawałek z kucami. https://www.equestriadaily.com/2022/04/new-make-your-mark-clip-in-new-on.html Nie jest to dostępne w naszym kraju ale można znaleźć to na YT. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 20, 2022 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2022 Jakość wideo dość kartoflana, no ale działa. Za wiele nie widać, ale przynajmniej nie wygląda to jak to pierwsze upublicznione show. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się