KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Oklepane i herezja..... Ale wracając do kucyków dlaczego męszczyźni wolą Fluttershy od innych z mane 6?(ja też lubię Fluttershy) Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Też nie rozumiem tego zachwytu nad Fluttershy, kucyk jak każdy inny A serio, mi podoba się Fluttershy bo tak troszkę się z nią utożsamiam. Też jestem cichy i nie śmiały Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 No właśnie podoba ci się Fluttershy mimo stwierdzenia kucyk jak każdy inny....... Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Było Co z tego że było? Cycków jest dużo, można o nich gadać cały czas Szczerze? jeśli miałbym wybierać z mane6 to też bym wybrał Shy A z charakteru jestem jak Pinkie (wśród znajomych) i jak połączenie Twi i Rarity gdy siedzę sam Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 No właśnie podoba ci się Fluttershy mimo stwierdzenia kucyk jak każdy inny....... To było akurat żartem, chyba nie załapałeś Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Oczywiście załapałem aluzje:D Link do komentarza
Buziol Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 @Ahzek Czy ja kłamię? Nie nazwałbym kłamstwem sytuacji, w której jakiś chłopak obok mnie zaczął skakać i telepać się na wszystkie strony, grożąc księdzu, że jest Bogiem. No właśnie mówiłem, że nie sądzę byś kłamał. Ja po prostu jestem człowiekiem, któremu samym słowem niczego nie udowodnisz. Jak mówiłem, musiałbym być przy tym. Ale koniec tych herezji. Co do nowego tematu, to jestem facetem i mną FS nie wstrząsa specjalnie. Jest jaka jest, szału nie ma. Wolę babki z charakterem, coś jak RD albo Gilda, ewentualnie wnerwiona Twilight Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Widzę Ahzek że lubisz RD:D Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Każdy ma prawo lubić to co chce. Nie będę wam wpierał wyższości Fluttershy nad resztą bo to nie ma sensu. A co do Gildy, ja jej akurat baaardzo nie lubię Link do komentarza
Buziol Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Widzę Ahzek że lubisz RD:D Po czym zgadłeś? Po avku czy może dużej ilości jej emotek w postach? Ja lubię sobie wyobrażać jej ludzką wersję, która jest dość oryginalna, ale da sobie sama radę w trudnej sytuacji. Jak mówiłem, babka z charakterem. FS jest fajnym materiałem z charakteru, ale wymaga opieki i ochrony(jak egzotyczny kwiat), a ja do delikatnych w relacjach nie należę. Często lubię powiedzieć coś dla jaj, co rani nawet twardych ludzi. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Fluterka jak Fluterka, ja i tak wolę Pinkie xD Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 It's simple. Większość Bronies lubi po prostu te kucyki, z którymi mogą się utożsamiać. Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 It's simple. Większość Bronies lubi po prostu te kucyki, z którymi mogą się utożsamiać. Ja jakoś bardziej przypominam Lunę,a wolę Celestie. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 @Up takie alter ego? Dobra, każdy kucyk w MLP ma swój unikatowy(nie koniecznie w 100% pozytywny charakter) co czyni serial ale nadal mnie zastanawia dlaczego społeczność Bronies to 90% męszczyźni? Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 To akurat dość dziwne zjawisko, które nie potrafię w żadny racjonalny sposób wytłumaczyć ;D Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Nope. Ja jedynie mogę się utożsamić z Octavią względem muzyki, ale gatunkiem już nie. Ona jest z najwyższego rodu, elegancka klacz, a ja? Zero jakiejkolwiek kultury (może troche), cham i tyle. Gwoli ścisłości - tak naprawdę nic nie wiemy o pochodzeniu Octavii. Zachowuje się elegancko, bo tego wymaga etykieta na arystokratycznych przyjęciach. Kto wie, może po pracy zamienia się w rozjuszonego pinkacza? To jest właśnie dobre w backgroundowych kucach - te wszystkie niewiadome składające się na pustą przestrzeń, którą można zapełnić tworami własnej wyobraźni Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Octavia gra Dark metal na gitarze basowej jak na moim rysunku:D Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Czemu na zwrot 'metalowa klacz' przypominam sobie Borderlandsa i 'diamond pony' ? Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Moi drodzy, przecież wszyscy wiedzą, że Octavia słucha i gra post-rock w kanadyjskiej odmianie, jak https://www.youtube.com/watch?v=zonhbwawzhs. Jeżeli chodzi o Borderlands, to bardzo ciekawy smaczek dodali odnośnie drzewka rozwoju. Bronies mogą czuć się swojsko w tej grze. Aktualnie zaczynam grać, jaki i w której postaci? Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Ale zbronyfikowana postać XD Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Nieźle, nieźle, muszę przyznać, ciekawy smaczek Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Chyba zacznę w to grać.... Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Company of Heroes i Dawn of War II pamiętam że w CD-ACTION były. Ale zanim bym teraz pobrał (bo płytek przy sobie nie mam) to zima nas zastanie Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Mam lepszy pomysł, po prostu pojadę do domu gdzie mam te płyty ? A co do CoH to racja, ale jakoś o dziwo nie miałem okazji ostatnio w nią zagrać. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Ja tam jestem..."starym" graczem, preferuje RedAlert 2 i tym podobne stare tytuły. Choćby Sudeki czy też dobre i zawsze wspaniałe Pandemodium! na PS. Link do komentarza
Recommended Posts