Jump to content

Sucharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry!

Vermik
 Share

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...

Będę tutaj często zaglądał ^^ A teraz mój suchar ^^ : Jasiu mówi do mamy -Mamo dziś na lekcji pochwalił mnie pan od matematyki -To bardzo ładnie , a co powiedział? -Że wszyscy jesteśmy idiotami , a ja największym Jeszcze jeden ^^ : Przychodzi STONOGA do szewca , a ten na nią patrzy i mówi -no weź mnie nawet nie wkur**** (kto załapał^^) No ok już ostatni ^^ Dwaj piłkarze rozmawiają ze sobą i jeden do drugiego : -Wiesz, wczoraj jak byłem na meczu , w moim domu wybuchł pożar -Niesamowite! I jak to się skończyło? -Dobrze, wygraliśmy ^^. The End

• Upvote 1

Kurde ale jestem glodny zjem se suchara: Idzie facet obok budowy i go zamurowało. - Jak się nazywa człowiek który mieszka w komorze? - Komornik. Mąż wpatruje się w świadectwo ślubu. - Czego tam szukasz? - pyta żona. - Terminu ważności. Gej zgwałcił zakonnicię i trafił pod sąd. Sędzia się go pyta: - Dlaczego zgwałcił pan tę zakonnicę? A pedał zdziwiony: - A to nie był Zorro?!

• Upvote 1

Poszło dwóch lodziarzy na wojnę. Jeden dostał kulkę, a drugi z automatu. Przechodził facet koło kościoła i coś go łupnęło w krzyżu. Przechodził naukowiec obok promienia laserowego i poczuł się urażony. Ukradł facet mąkę i mu się upiekło. - Dlaczego w kościele w Wąchocku podczas kazania, wszyscy wierni siedzą na posadzce? - Bo proboszcz ma bardzo niski głos. - Jak wąskie są rzeki w Wąchocku? - Tak wąskie, że jak dwie ryby chcą przepłynąć obok siebie, to jedna musi wychodzić na brzeg. - A jak wartki jest prąd w tych rzekach? - Że ryby na zakrętach wypadają.

• Upvote 2

Dobra skoro nikt nie chce nic pisać to ja się pochwalę.... Pewien otyły facet został skazany na śmierć przez krzesło elektryczne. Okazało się , że jest za gruby i nie mieści się na krześle więc postanowiono przez tydzień dawać mu tylko chleb i wodę. On jednak zamiast chudnąć przytył 10 kg.... Przez następny tydzień dostawał tylko wodę lecz znów zamiast schudnąć to przytył 10kg..... przez 3 tydzień nie dostawał nic do jedzenia i picia i znowu przytył.......Wreszcie jakię strażnik zapytał go "dlaczego ty nie chudniesz???" (tak teraz będzie punkt kulminacyjny xD...) "jakoś nie mam motywacji" odpowiedział więzień..... ^^

• Upvote 1

Wraca mąż ze szpitala , gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony -Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami. -Nie rozumiem- mówi żona - Wczoraj lekarz mówił , że ,a,a jest umierająca. -Nie wiem co on tobie powiedział , ale mnie ku**a radził przygotować się na najgorsze. ;)

• Upvote 2

Dobra teraz ja napisze suchary. -Jak się nazywa duży telefon? - Megafon. -Jak ma na imię tata Dzika? -Tadzik. Mówi Jasio do taty: - Tato tato, jak mi dasz dychę, to ci powiem co mówi do mamy pan listonosz, jak ty jesteś w pracy. Ojciec taki wystraszony, wyciąga 10zł i pyta: - Co on takiego mówi?! - "Dzień dobry - Poczta Polska".

• Upvote 1

Dobra to teraz ja coś dłuższego : Pewien mój znajomy opowiadał mi: - Z moim ojcem kupiłem dom w X. Niedaleko nas mieszkała wdowa z pasierbicą. Z tą wdową ożeniłem się ja, a wkrótce po tym z jej pasierbicą ożenił się mój ojciec. Przez ten ożenek moja żona stała się synową, a zarazem teściową mego ojca, jej pasierbica jest moją macochą, a ja jestem ojczymem mej macochy i teściem mego ojca. Mojej macosze, która jest moją pasierbicą, urodził się syn. Jest on moim przyrodnim bratem - jako syn moego ojca i mojej macochy- ale jako syn pasierbicy mojej żony jest jej wnukiem, a ona jego babką, ja zaś jestem dziadkiem mego przyrodniego brata. Wkrótce i mnie urodził się synek, więc moja macocha stała się przyrodnią siostrą mego syna, a zarazem jego babką, bo on jest synem jej pasierba, a ojciec mój jest szwagrem mego syna, bo przyrodnią siostrę ma za żonę. Ja jestem pasierbem przyrodniej siostry mego syna, więc mój syn jest moim wujkiem, a ja jestem jego bratem, jako, że on jest synem mojej macochy. Moja żona jest ciotką mojego syna, syn moim dziadkiem, mój ojciec jest moim zięciem, a ja jestem własnym wnukiem. Kto nie wierzy - niechaj sprawdzi! Mózg rozje*****ny xD

• Upvote 1