Kyoshiro Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Bo suchary to mój żywioł ;D Kolekcjonuję je; wymyślam własne, zasłyszane spisuje, tworzę spore listy. Te tutaj to moje zbiory z tych najlepszych (poza tym o Obamie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Idzie lekarz do baby a kamyk też żyrafa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Kokoju, zawiodłem się na tobie. Dlaczego przeszedłeś na suchą stronę mocy? To moja zasługa!!! Ahahaha!!! <śmiech złoczyńcy> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoshiro Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 To moja zasługa!!! Ahahaha!!! <śmiech złoczyńcy> Do Stronnictwa Sucharów dołączyłem na długo przed dołączeniem do Stronnictwa Kucyków ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Przychodzi baba do autobusu widzi wolne miejsce i woła: -Tutaj wolne miejsce! Proszę siadać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 siedzą 2 typy i ten drugi też ma sandały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Wchodzi król do windy, a tu schody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Kiedy góral ma kaca? Mazowsze ta bum tsss! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Jak nazywa się cham na wojnie ? Warhamer ! HaHa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Gada Hitler z wspólnikiem: -Witaj Adolw. -Hej, Herman. -Co dziś malujesz? -Motylki. -Całe? - Z powyrywanymi skrzydełkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Co najlepsze na kaca ? -powietrze z materaca To tysiące produktów to setki wyrobów to puste kalorie więc ugryź suchara Nie obżeraj się tylko ugryź suchara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Robiła babcia na drutach, przejechał tramwaj i spadła. Idzie garbaty ulicą, przewrócił się, pokołysał i usnął... Na górze róże, Na górze róże, Mam Alzheimera, Na górze róże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Gada wnerwiony Hitler na przedstawieniu: -Zabierzemy im tę pocztę! I wszystkie inne! Moje motylki będą wisieć we wszystkich pocztach w całej Europie! Najpier będą pocztówki! Potem zabierzemy się za znaczki pocztowe! Będziemy tak robili dopóki każdy listonosz nie pozna się na sztuce! -Jessu, ale jesteś straszny, prawie jak w domu. -Będę straszniejszy, jak nie zdasz matury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Baba u okulisty: - Ile linijek pani widzi? - Pierwsze słyszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Te suchary są tak suche, że aż muszę popić A tu macie kilka moich: Jak nazywa się żona popa? Poparzona Jak się nazywa napój żab? Oranżaba Idzie Mozart i... Bach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinc Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Jakie jest ulubione powiedzenie Rosjan? ... Brzozy to inwestycja w przyszłość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Vinc, aleś przysuszył... Teraz przydałby się zimny Lech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Teraz ja! Co ma piernik do wiatraka? Wiatrak się rozpierniczy, ale piernik się nie rozwiatraczy. A co ma słoń do fortepianu? Fortepian da się odsłonić, ale słonia nie da się ofdortepianić! Muahahaha!!! Atak sucharami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Teraz przydałby się zimny Lech. Pamiętam, że dwa lata temu w Krakowie* znajdowała się reklama "Zimny Lech w nowej puszce trzyma się lepiej". To ja też zarzucę sucharem: (Uwaga, wymaga wymówienia na głos) Idzie niedźwiedź lasem i widzi, że jeż coś tam wszama. Podchodzi. - Co jesz? - Co niedźwiedź? Badumtsss *dokładnie to na rondzie Grzegórzeckim, na hotelu po drugiej stronie Wisły był tylko "Zimny Lech" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Dalsza część: Misiu niezrażony pyta jeszcze raz: - Co jesz jeżyku? - Co niedźwiedź misiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Kolejny sucharek ode mnie: Co robi Talib przed lustrem? Stroi miny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Gdzie jest najwięcej witamin ? - w aptece Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Czym się różni wniosek o rentę ZUS od kartki papieru? Wniosek możesz sobie składać dowolną liczbę razy. Dobrze jest mieć własne zdanie. W jęz. rosyjskim здание [zdanije] oznacza "budynek", "gmach". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Co robi blondynka, żeby wejść do sklepu z ciuchami? Zabiera mężowi portfel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Co robi blondynka, żeby wejść do sklepu z ciuchami? Zabiera mężowi portfel. Wg mnie lepsza od tego żartu jest Derpy strzelająca z armaty babeczkowej w Twojej sygnaturze. Rozwaliło mnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się