Accurate Accu Memory Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Wiem! Wiem! To pasuję tu, jak świnia do pałacu, ale musicie to zobaczyć, istna beka śmiechu Spoiler Nigdy nie miałem okazji mówić przypadkowych słów z tak wielkimi ustami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 (edytowany) BF1 Spoiler Edytowano Listopad 22, 2016 przez BiP 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 (edytowany) Największy fan Scootaloo: Spoiler Edytowano Listopad 22, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Dobrym żartem to jest dział Twilight na tym forum :I 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 A ja zgodnie z nazwą tematu dam suchara. Nawet śmiesznego. Co jest rzadsze niż bracia syjamscy? Cygan jedynak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Jak coś to spoiler do końcówki sezonu 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 22 godziny temu Bronek napisał: Jak coś to spoiler do końcówki sezonu Ukryta zawartość Nie wierzę. Zniszczyłeś mi 6. sezon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 (edytowany) Spoiler Śmiać się czy płakać. nie wiem. Edytowano Listopad 24, 2016 przez Rapid 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Spoiler 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Niekryty Krytyk ocenia mistrzowski odcinek "Dlaczego Ja"? Na początku myślałem, że to fake, ale w komentarzach podano namiary (ipla, 708). Nie pić, nie jeść w trakcie oglądania. Jeszcze mi tu się zakrztusicie i będzie na mnie Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Jakie jest motto przewodnie polskiej służby zdrowia? Czas leczy rany Nie wiem czy się śmiać czy płakać. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) Spoiler Teraz wiemy jak powstała flaga Szwecji... Edytowano Listopad 25, 2016 przez BiP 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Wróciłem hłyhły czy gimby wiedzo o co cho? Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Nie jestem gimbem i nie wiem "o so chozi" Co prawda takie coś nadaje się do działu o komputerach / konsolach, ale OTON X jest tak absurdalny, że nie pasuje nigdzie indziej. Nazywana konsolą Seana Murray'a (No Man's Sky) ma - uwaga - tworzyć gry "w locie". Pstryk - Fallout, klik - Forza... Czyżby miał nastąpić przełom na miarę pierwszych konsol przenośnych? No nie wiem (chociaż za za 10€ bym kupił) Spoiler To, że pad przypomina nieudane dziecko Playstation i Xboxa to przypadek Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Żona wyjechała w delegację. Ojciec pozostawiony sam sobie musiał odwieźć syna na zajęcia. Wsiadł do samochodu, zajechali do przedszkola, a przedszkolanka na to: - Przykro mi, musiał pan pomylić przedszkola. Pana syn nie jest naszym podopiecznym. No nic. Pomyłki się zdarzają. Pojechał do drugiego: - Przykro mi, to nie nasz podopieczny. Musiał pan pomylić placówki. I tak drugie, trzecie, czwarte, piąte, dziesiąte... W drodze do następnego odezwał się syn: - Tato, zawieź w końcu do szkoły, a później rób sobie wycieczki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 10 minut temu Chip napisał: Ukryj zawartość Jednym słowem poniedziałek! Angielski Suchar o Polakach Ilu Polaków trzeba, aby wymienić żarówkę? Trzech. Jeden trzyma żarówkę, a dwaj kręcą stołkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 - Jak się leczy sapera? - Dobutaminą 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 (edytowany) Mojego autorstwa: 1.Gdy w Europie nastąpiło oświecenie, to w Afryce było zaćmienie. 2.Dlaczego facet kocha faceta (chodzi o geja)? Spoiler Bo nie mógł znaleźć kobiety z jajami! Edytowano Listopad 30, 2016 przez GosiElla 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się