pomylona Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Dla Billy'ego za ten kawałek 8/10 Ma lepsze ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nie przepadam za tym zespołem,ale ta piosenka jest całkiem niezła,niech będzie te 7,5/10 =].Ode mnie jeden z pierwszych zespołów od którego zacząłem słuchać takiej muzyki: teraz ich tak często nie słucham,ale ogólnie zespół lubię bo jak mówiłem przyczynił się do tego że polubiłem metal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Zaczęło się nawet fajnie, potem było gorzej. Nie przepadam za tego typu gatunkiem metalu, w sensie, że jest growl, epickie riffy, a potem taki spokojny przerywnik, dokładniej mówiąc ten spokojny przerywnik mi się nie podoba. Więc dlatego mi nie podeszło. 3/10 Kawałek z mojej ulubionej płyty (ostatnio zresztą strasznie ją katuje, i w domu i w drodze do szkoły) tegoż zespołu czyli Toxic Holocaust, który ogólnie obczaiłam nie dawno i bardzo mi do gustu przypadł. I ta płyta ma epicką okładkę, tak marginesie mówiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Luuuzik,każdy ma swe zdanie i to trzeba szanować,zresztą o takie pierdoły nie warto się gniewać bo to tylko opinia .A jeśli chodzi o tą piosenkę,akurat ten zespół znam i szanuję także 10/10.Jako że dziś mam na nich jazdę: miłego słuchania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Oj, nie przepadam za tego typu muzyką, ale za instrumenty dam 6/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Takie sobie to brak w tym utworze takiego uderzenia poza tym brak podwójnej stopy czyli mojego ulubionego brzmienia 3/10 Sacrilegium Polska grupa pagan-black metalowa niestety już nieistniejąca Kawałek pochodzi ze splitu z North pt. "Jesienne szepty" z 1996 r. EDIT : piszcie coś więcej na temat własnego jak i ocenianego utworu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Zdecydowanie nie moje klimaty 1/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nie znałem tego zespołu,ale muszę się zapoznać dziękuję za nowy band do sprawdzenia ^^ 9,5/10.Miłego słuchania: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Wiesz,to jest dość młody zespół,mi nawet podoba się ten zespół a uwierz że na koncertach mają moc[byłem na 3/4 jako że są z mojego miasta],ale spoko szanuję Twą opinię.Jako że lubię braci Cavalera,szczególnie Maxa to niech będzie te 8,7/10.Jako że to mój ulubiony zespół,to tym razem dam ich: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Refren był fajny, należy do takich które się potem czy się tego chce czy nie nuci, zwrotki gorsze, ogólnie to mi się tak średnio podobało. Ja bardzo lubię taki mocny dźwięk gitary, a tutaj ten instrument odgrywa dalszą rolę, a na pierwszym planie jest wokal. 5/10 Jeden z pierwszych zespół metalowych jakich poznałam, i jako mało który z tych pierwszych jest słuchany przeze mnie do dziś. No więc od kawałka, który zapodałam pochodzi nazwa gatunku jakim jest black metal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Wszystko ładnie, pięknie lecz wokal niezbyt mi pasujący nie lubię tego ich akcentu 6/10 Rosyjska grupa Arkona (ros. Аркона) wykonująca Pagan-metal kawałek z płyty Goi Rode Goi wydanej w 2009r. według mnie jedna z lepszych żeńskich wokalistek Ever. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 To jest świetne! Już sam początek mnie się podoba z tą skoczną perkusją, a potem jest niezgorzej. Jest metal, jest wokal (i ten język) i te spokojniejsze wstawki też niczego sobie, a do tego jeszcze był tam taki folkowy fragment, też dobry. A i jeszcze ładny teledysk (lubię zimę) ^^ ogólnie... 8.9/10 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2GXz3kG3i8g Do tych folkowych/pagan klimatów jeszcze pewnie wrócimy, a teraz dam coś z zupełnie innej beczki, to jest bodaj sludge, jeśli chodzi o gatunek, a sam kawałek... cóż, jeden z moich ulubionych ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Takie w miarę spokojne,jeszcze ujdzie 6,5/10.Może nie jest to jakiś mega znany zespół,ale moim zdaniem warto poznać bo pochodzą z Polski i grają całkiem fajnie,coś z nowego albumu: http://www.youtube.com/watch?v=NKlFdTT9Jzg&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Potwierdzam jeden z lepszych polskich zespołów jakie słyszałem. W utworze tekst gdyby był po Polsku to był by po prostu epicki 9/10 A tak btw. wole ich pierwszą płytę Kivimetsän druidi Fiński zespół grający symfoniczny i folk metal założona w 2002r. Utwór z albumu Shadowheart wydanego w 2008r. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Hej nawet fajne . Aż posłuchałem z 2 razy ^^ Dam 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Cóż delikatnie mówiąc nie przepadam za Comą (czy jak to się odmienia), głos Roguca mi nigdy do gustu nie mógł przypaść, a teksty to bez urazy dla fanów tegoż zespołu to grafomania. I w tym przypadku też tak jest, Instrumenty nic nie nadrabiają, bo i trudno byłoby tutaj coś podciągnąć. 1/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Nie słyszałem tego wcześnie i bardzo mi się spodobało dam 8/10 Ja zaproponuje coś niemieckiego. Nie przepadam ze tym językiem, ale Rammstein przypadł mi do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 5/10 Ja nie tyle nie przepadam za niemieckim co go nie cierpie Ale niech bedzie ze dam za samą muzyke. Ja dam coś fandomowego, wczoraj usłyszałem to dopiero, bardzo mi sie spodobało, przypomina mi troche piosenke Blura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 No podobna ta muzyka trochę do zespołu Blur,ogólnie przyjemny utwór to niech będzie te 7,5/10. myślę że się spodoba =) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Fajnie się tego słuchało, ale no... nic więcej, jakoś ten kawałek do mnie nie przemówił zbytnio... 6.6/10 Okej, to teraz wrzucę klasykę norweskiego [ambient] black metalu... Burzum i Dunkelheit! ^^ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ahh Burzum co tu dużo mówić 10/10 http://www.youtube.com/watch?v=5Enh4SSmXQ4&feature=plcp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Uwielbiam jak growl z czystym wokalem się przeplata i ta perkusja... 9/10 Ten wstęp mnie urzeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Jak dla mnie trochę za mocny refren, ale reszta jest bardzo pozytywna, dam 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tacite Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nie mój klimat, ale jednak spodobał mi się ten kawałek. 7/10 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Słyszę, że z metalu przeszliśmy w bardziej łagodne, rockowe klimaty ;] happysad generalnie lubię, ten zespół ma taki, nie wiem, jak to nazwać, specyficzny klimat... a ten kawałek też jest w nim zaaranżowane, mimo iż pierwszy raz go słyszę, no i poza tym tekst też fajny, więc... 7.6/10 To teraz może wrócimy do metalu, to będzie utwór dość folkowo brzmiący, dość folkowo jak na progresywny projekt ;] http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dkod0GA5Qj8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się