Jump to content

[Oceń poprzedni utwór] - Rock & Metal

Delfinek Keola
 Share

Recommended Posts

Guest Piter Wan Kenobi

Nie jestem wielkim fanem Black Sabbath,mało kiedy ich słucham,ale za to co zrobili dla takiej muzyki dam 7,2/10.

Świetne! Mnie szczególnie podobają się te orientalne wstawki na początku i jeszcze gdzieś tam... to będzie... 7.9/10

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=jfy3QIJzgbc

Therion, już lada chwila będą mieć swój koncert w Krakowie i też z tej okazji postanowiłem wrzucić ich kawałek. Jest to tytułowy utwór z płyty Sitra Ahra, który posiadam i który utrzymany jest w dość symfonicznych, nieco operowych, klimatach ;) Warto też zwrócić uwagę na inspirowane kulturą z różnych zakątków świata teksty, ten w tym kawałku traktuje bodaj o jakimś kabalistycznym obrządku...

Guest Piter Wan Kenobi

Hm jeśli chodzi o zespół Frontside to słucham ich od czasu do czasu,aczkolwiek lubię i szanuję ten zespół.Moim zdaniem mają lepsze utwory,ale ten też jest całkiem dobry 8,4/10. Skoro już klimaty z naszego kraju to łapcie: http://www.youtube.com/watch?v=PXviO9NMi7g&feature=relmfu ja osobiście jak słucham Michała to głowa sama mi chodzi :D:pbdt::derptongue:

Guest Piter Wan Kenobi

Cóż nie przepadam jakoś za nim,niezbyt podoba mi się jego muzyka więc dam tylko 4,5/10. Ode mnie coś dla fanów melodic death metalu ^^.

Początek całkiem fajny nawet, potem jest gorzej, a potem znów lepiej by potem znów był gorzej, nie ogarniam. I w sumie ta okładka albumu też nie zachęca mnie do słuchania czy obczajania tego zespołu bo wygląda w sumie jak okładka jakiejś popowej płyty. 4/10

Ode mnie "Czołg" Kabanosa, bardzo lubię ten kawałek (jeden z moich ulubionych tego zespołu) głównie przez wzgląd na tekst.

Guest Piter Wan Kenobi

Ahhh :3.Mój ulubiony zespół,nawet mam ich bluzkę teraz na sobie bez namysłu więc 10/10. takie lżejsze klimaty,może się komuś spodoba: