Cloudchaser Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Nie chce mi się szukać wstecz czy było to pytanie, ale tak je zadam. 1. Czy będzie jakiś maraton poniaczy w ciągu dnia czy tylko w nocy z 24-25? 2. Jedzie ktoś z Częstochowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 A kiedy dokładnie w poniedziałek? Bo dalej nie ma statusu opłacone. :C Dokładnie :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 polecam odwiedzać stronę MLK na fejsie, ponieważ ciekawych rzeczy można się dowiedzieć ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Daveth Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Jedzie ktoś może z Bielska pkp ?? Bo bym się chętnie dołączył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proenix Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Jedzie ktoś może z Bielska pkp ?? Bo bym się chętnie dołączył Jeśli masz na myśli Bielsko-Białą, to tak jedzie pare osób :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Ho! ho! a kto jedzie z bielska? Chętnie bym się dołączył, tyko bym prosił o jakieś info o której i gdzie jest zbiórka :3 Do tej pory miałem jechać autobusem, ale skoro i z B-B jacyś pielgrzymi wyruszają, to chętnie dołączę. Za szczegóły na pw będę wdzięczny. P.S. Już tyko 9 dni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Jedzie ktoś z Katowic? SZUKAM GRUPY KTÓRA ZABIERZE SIĘ ZE MNĄ DO KRAKOWA Z KATOWIC!!! PISAC NA PW!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Jedzie ktoś z Katowic? SZUKAM GRUPY KTÓRA ZABIERZE SIĘ ZE MNĄ DO KRAKOWA Z KATOWIC!!! PISAC NA PW!!! Dosiadłbym się ale nie mam po co jechać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Pomimo, że nie jadę to jestem ciekaw czy to wypali. Jeżeli będzie udany to być może wpadnę na następny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Em, to tak: 1. Dalej macie nieopłacone wejściówki? Kolega miał problemy z netem 2. Oczywiście, że na miejscu będzie można kupić jednodniówki, z dwudniówkami różnie być może. 3. Konwent na pewno będzie udany - wspiera nas Hasbro! : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Czy z faktu że patronem konwentu jest samo Hasbro wynikną jakieś smaczki na konwencie? Sprzedaż blindów, figurek, zabawek/innych gadżetów lub coś innego? Tak z ciekawości pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Hasbro w roku obecnym, gdyż mieli całą imprezę zaślubin, nie pojawią się osobiście, ale to właśnie oni sponsorują konkursowe nagrody : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Kto jedzie ze mną do Krakowia ? 3:50 mam busa z TG do Bytomia, potem o 4:50 bus z Bytomia do Kato, o 5:50 bus z Kato do Krako w Krakowiu powinienem być gdzieś o 7:30.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Hej, ludzie, a robi ktoś też może cosplay na tym konwencie? Jeśli tak, to za kogo się przebierze? bo ja za Vinyl Scratch c: ...... Już tylko 3 dni, uihihihihihihih : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Robię cosplay z koleżanką i Neonem. I natychmiast zgiń! Też wybrałam Vinyl Scratch! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 A ja wybrałem postać której zupełnie się nie spodziewacie, nawet nie próbujcie zgadywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 O nooooł! D: ale mam nadzieję że twoja koleżanka nie przebierze sie za Octavię, jak moja? :c A kij w sumie, i tak pewnie będzie jeszcze kilka Vinyl... o-o JA SIĘ SPODZIEWAM... ... ...Pinkie? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Jade Autem, z Jaworzna, moge kogoś zabrac po drodze, Jade przez Chrzanów, Trzebinia, Krzeszowice... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 A ja wybrałem postać której zupełnie się nie spodziewacie, nawet nie próbujcie zgadywać Sombra? Ten kucol w słoju dżemu? Tom? No powiedz, że to Sombra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 A ja wybrałem postać której zupełnie się nie spodziewacie, nawet nie próbujcie zgadywać Czyżby... Wonderbolt? Albo Shadowbolt? A może... RD hm... nie będę zgadywał, ino zobaczę na własne oczy :3 Oczywiście potwierdzam pewną plotkę i ogłaszam, że sam też się będę bawić w takie rzeczy xD Bo co mi szkodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Koleżanka robi Derpy (jak coś to atakować laskę chodzącą z Vinyl Scratch, ma w torbie muffinki bedace częścią cosplayu xd). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Lubie muffinki, wiec niech lepiej się boi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ja będę cosplayował PhosiQa, oh wait... Postanowione. Jadę na samą sobotę i zwijać się będę gdzieś wczesnym wieczorkiem, by jeszcze na spokojnie skończyć tłumaczenie najnowszego odcinka przed pójściem spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Good Guy PhosiQ ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Kurde, teraz zdałem sobie sprawę, że muszę oczyścić telefon ze wszystkiego, bo nie będę miał inaczej jak zdjęć narobić :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się