Ghatorr Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 W ficu pojawiły się trzy ilustracje. Bardzo za nie dziękuję Izeerowi, Ventaze i Enterowi. Prosiłbym też o opinie odnośnie estetyki, zwłaszcza w wypadku ilustracji-plakatu, czy go tam zostawić. Trwa praca nad kolejnym rozdziałem. Przy tej okazji też podzielę fica według rozdziałów na pojedyncze dokumenty, zgodnie z prośbami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Bardzo fajnie się czyta etc. Jednak często czytuje w szkole z ekranu telefonu... Przewijanie długiego tekstu na dwucalowym dotykowym ekranie jest problematyczne... Tu moja prośba, czy możesz publikować każdy rozdział w osobnym dokumencie? jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Jak napisałem w powyższym poście, zrobię to przy wydaniu kolejnego rozdziału. @Kuoth TL,DR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nigdy bym nie przypuszczała że "Lazarus" to pseudo, a jeszcze mniej, że to Robert! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Pytanie me brzmi, kiedy rozdział następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 A ja odpowiadam - a dzisiaj nowy rozdział Lazarusa! Podzieliłem też fic na pojedyńcze dokumenty, według rozdziałów. Musiałem też niestety usunąć jedną z ilustracji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Szkoda ilustracji, ale no nic. A z podziałem na rozdziały to był dobry pomysł, a teraz przepraszam idę zagłębić się w odmęty mego umysłu czytając i rozważając nowy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Bardzo szkoda. Była ozdobą fica i liczyłem, że ta osoba jeszcze coś narysuje... No nic. Szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Przeczytałem i powiem szczerze, iż już się doczekać reszty nie mogę Tylko jakoś się dziwnie czytało rozdział z tyloma pytaniami, ale jak mniemam wszystko zostanie wyjaśnione już niedługo? I jak średnio będziesz dodawał następne części? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Piszę kiedy mam czas. Za niedługo będzie sporo odpowiedzi i akcja zacznie zmierzać ku finałowi. Dalej szkoda rysunku.... Miała chyba najładniejsze rysunki jakie w życiu widziałem. BTW, zachęcam do komentowania, tu i w ficu. To dla mojej weny twórczej jak benzyna dla samochodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Taki spokojniejszy ten rozdział i dobrze, w poprzednim się duużo działo więc przydał się taki. W ogóle niezwykłe i niespodziewane była ta ponyfikacja Arka, a raczej jej wynik bo nigdy bym nie pomyślała, że coś takiego może się stać, więc punkt dla Ciebie. Cały czas się fajnie i przyjemnie czyta, czekam na ciąg dalszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Mi się wydaje, że to nie była znaczkowa ospa tylko prawdziwy uroczy znaczek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Mi się wydaje, że to nie była znaczkowa ospa tylko prawdziwy uroczy znaczek! Odpowiedź na to powinna być już w kolejnym rozdziale. Za który się prawdopodobnie wezmę jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Świetny fic, z początku trochę sceptycznie podchodziłem do całego tego TCB, ale te dwa fici które w ostatnich dniach czytałem zmieniły moje podejście ;p Teraz tylko czekać na następny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nie, no po prostu super. Przeczytałem całość (pierwszy fic napisany przez ciebie którego przeczytałem) i strasznie mi się podoba. Nie mogę się doczekać VI części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Już mówiłem, że fic super, więc się nie będę powtarzał. Ghatorr odwala kawał dobrej roboty, chociaż ostatni rozdział wydaje się trochę inny. Może to dlatego, że akja się zagęszcza, a może sceny trochę krósze? W każdym razie jako pre-reader gorąco polecam! A Young Sleeper is the best pony! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Tak, tak. Wiemy, że fic jest baaaardzo dobrze wykonany, jak sama historia i styl... Tylko kiedy będzie następny rozdział, bo ja już własne epizody zacząłem wymyślać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dzięki Enterowi24 i Araxusowi mam dwie nowe ilustracje do fica: http://img580.imageshack.us/img580/6622/wun2.png - do pierwszej sceny z Angel http://img703.imageshack.us/img703/8502/salagim.png - do sceny, gdy Young Sleeper grał z resztą źrebaków w piłkę. Niestety, nowego rozdziału jeszcze niet :/ . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nowy, szósty rozdział. Ostatni w tym roku, obawiam się. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cóż mogę rzec fanfik mnie zadziwił. Szczególnie końcówka ostatniego rozdziału mnie wbiła dosłownie.. POLECAM. Powiedział bym więcej ale spoilować nie chce:d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Szósty rozdział świetny :> Kiedy można się spodziewać kontynuacji jakiejś? Ciężki przypadek z naszego bohatera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ghatorr, proszę cię, weź się za rozdział, bo fic genialny, a ja nie wytrzymam, jeśli tego nie dokończysz. A żeby cię przekonać: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 to jest koniec historii czy będzie ciąg dalszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Czy dobrze zrozumiałem, że tytułowy projekt Lazarus miał dotyczyć czegoś co zapobiegłoby ponifikacji, sam główny bohater nie zamierzał zostać Kucem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 VII rozdział wrzucony. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się