KreeoLe Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Tak jak myślałam, Applejack. ^^ I drugie, z innej strony. Wszystko się zgadza: O-O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaloo Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Pinkie Pie... Zadziwiająco dużu jest tu też Raity, Twi i Dash. Myślałam, że jestem bardziej Twi and Flluter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Jak zwykle, albo AJ, albo RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śliwa Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Innej opcji nie było... Zawsze i wszędzie Pinkie najzaje*istsza będzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lisu Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Szczerze, spodziewałem się, że będzie , a tu Applejack i Pinkie. Może za często wychodzę z domu, żeby być Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wituldo Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 AJ <3 A co ciekawe nie wybierałem odpowiedzi specjalnie żeby być jak AJ. Po prostu jestem podobny do niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To mój wynik i wyszło tu jest węcej Choć nie wiem czemu Pinkie no RD też ale pokazało Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alti Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDc2N3w2NDgwMDE Fluttershy! Yay! ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MTUyNXw2NDg4NzU Jestem jak... Raibow Dash? To się zgadza Tak samo jak Pinkie i Applejack. Do Rarity może też się nieco upodobniłam. Ale zero podobieństw z Fluttershy? Toż to kłamstwo i obłuda! No chyba, że to ukazywało moje alter ego, które uwalnia się przy znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Buck yea. Mi wyszła Rainbow Crash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=Mjg2MXw2NjYwNDUZrobiłem test jeszcze raz, wyszła mi RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Mi w polskiej wersji wyszła Rainbow i Twilight, akurat moje 2 ulubione kucyki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Mi wyszła fluttershy http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MTEyN3w2NjYwOTg i się z tym zgodzę jestem do niej podobny też jestem małomówny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Omg Sweet Wskaznik ponad wykres na FlutterShy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 LOL ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Dashie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Najpierw wyszła mi Applejack. Stwierdziłem, że to dziwne i wypełniłem test jeszcze raz, tym razem sporo myslałem nad każdą odpowiedzią. I wyszła mi Fluttershy! Z Rainbow Dash mam tylko to, że muszę coś robić i uprawiać sport. Z Applejack to, że nie boję się pracy i jestem dość uczciwy. Z Twilight pewnie to, że chcę wiedzieć jak działa świat i lubię czytać książki. Pinkie Pie - Ja mam coś z nią wspólnego? Pewnie to, że czasem nikt mnie nie rozumie. Rarity - Staram się nie być sknerusem, a tak poza tym to nic. Fluttershy - Oj dużo mam z nią wspólnego. Lubię ciszę i spokój, jestem nieśmiały, wolę być tym z boku, nie pcham się przed szereg, nie szukam zaczepki, ale jak trzeba to stawię czoła zagrożeniu, lubię zwierzęta i nie popisuję się ani nie chwalę. Przede wszystkim jestem dość cichy, małomówny i spokojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessator Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Cóż u mnie Twilight co sięspodziewałem ale dziwi mnie całkowity brak fluttershy oraz duży wskaźnik na Rainbow [url=http://imageshack.us/photo/my-images/842/194c00dc8f38d3449446b7d.jpg/] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix8973 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Fajny teścik Ale czemu miałem Fluttershy prawie na Max, tego to ja nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Spodziewałem się flutterki i na to wyszło. Dla mnie fajny test i nie mam wątpliwości co do wyniku. Nikomu nigdy nie wadzę, zawsze jestem cichy i spokojny a przede wszystkim wrażliwy. http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MjIyMXw2ODYzMjY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamk0w11 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Według testu jestem podobny do RD i zgodze się z tym w 100% :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 (edytowany) 100% Rainbow Dash. No może troszeczkę Pinkie Pie. Ale jak najbardziej Rainbow Edytowano Lipiec 7, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts